Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu menüyü sevdim BN de bunu yapicam karpuza bayılırım zaten deneyen var mi peki?Slm kızlar Nasılsıniz bakalım liste sana kalmış yine sersumcum eline sağlık 1. Yi de tebrik ederim.
Bugün m2num
Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı 1 vitamalt
Sabah
1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık
Ara 200 gr karpuz 1 çay bardağı süt
Öğlen 120 gr tavuk göğsü 1 bardak ayran 2 dilim tam tahlili ekmek salata
Ara 8 tane bebe bisküvi humana still tea 2 fincan 1 fincan anne çayı
Aksam
8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek 1 humana still tea
Ara
200 gr karpuz 1 çay bardağı süt
aynen canım karatayında bu yönü fena dün öğlen bisküvi yedim ama öğünüm 2 yemek ütüne çay yanına yemiştim, son olsun diyim regliyim bide ondan oldu böle inşallah gider 5 kilo canım yaaaahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim neler
bi de ben nedense 40 ı başından beri iki haftada bir adet oluyorum doktora da gittim bişi çıkmadı biraz böyle düzensiz olacak herhalde neyse yine adetim anlıyacağınız tabi süt azalması da buna eklendi ye makbule ye oldu neyse süt normale döndü geçici bişiymiş sanırım umarım öyledir şimdilik iyi bakalım bu arada 300 gr güzel canımm
devam devam devam
canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecek
filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaavalla insanlara vermiyeyim de diyemiyorum ama o kadar çok öfkeleniyor ki öfkesinden meme grevii de yapıyor sıpa
allah süt sağma makinesini çıkarandan razı olsun
cisenaz menülerin güzel canım sıfır kaçamakla devam edersen 5 kilo rahat verirsin bir ayda ama karatay kaçamak kabul etmez şeker bünyeye girerse yağ yakımını durduruyor![]()
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...Günaydın arkadaşlar.daha doğurmadim.iyiyim.inşallah herkes iyidir.opuyorum
verirsin canım merak etmeaynen canım karatayında bu yönü fena dün öğlen bisküvi yedim ama öğünüm 2 yemek ütüne çay yanına yemiştim, son olsun diyim regliyim bide ondan oldu böle inşallah gider 5 kilo canım yaaa
allah bir avazda kurtarsın canımGünaydın arkadaşlar.daha doğurmadim.iyiyim.inşallah herkes iyidir.opuyorum
hiç sorma canım bu hatay mutfağından ne çektiğimi bi de eşim zayıf ailesi de öyle görümcem falan hiç bişi bilmez sağlıklı beslenmeyle ilgili ne bulurlarsa yerler sonra bi de kendini benimle karşılaştırırFİLİZCİM misafir zor haklısın,insan özlem bile gideremiyor iş yapmaktan.ağırlayan değil ağırlanan olmak daha iyi sanırımikinci bir bahar temizliği olmuş senin ki mis mis dinlen canım evinde.
Evet coook sıktım ama olmadı ,vazgeçmek yok.eşim dahi inanamıyo bence vazgeç ve kabullen bu kiloyu diyo(
(
Teşekkür ederim sersumcum,bende seni tebrik ediyorum tamamen diyet moduna geçtiğin için.3 gün dayan kaçamak yapma alışıyorsun canım.senin için haftasonu zor mailecek yapılan yeme içmeler seni zorluyor, genel diyet hali ilan et derim![]()
Oy oy Makbulecim ne kadar çok km yapıcaksın öyle kilo vermeyi bırak almadan evine dönsen kar bence.birde mutfağı zengin ve leziz diyarları geziyorsun ne diyim kolay gelsin işin zor .
Haklisin düşük kalorili diyet yaptım çünkü normali işe yaramadı hoş buda yaramadı.sanırım 2 yıllık diyet bedeni alıştırdı.Ama alışkanlığı alışkanlık haline getirmicem inşallah.
canım merhaba bu benim menüm ve oradaki bebe bisküvisi kaçamak canım bi de ben emziriyorum yani diğer insanlara göre ekstra kalori kaybediyorum yani normal bir insan bu diyeti yaparsa kilo alabilir kilon ve boyun kaç canım eğer benimkine yakınsa sana doğumdan önce diyetisyenin verdiği diyeti yollayayım fikir olsun diye eğer emzirmiyorsan bunu yapmanı önermemBu menüyü sevdim BN de bunu yapicam karpuza bayılırım zaten deneyen var mi peki?
harikasın canımakşam yemeği yok yerine şimdilik 2 bardak ayran ilerleyen saatlerde yine ayran düşünüyorum..
4.2 km nihatla sivrisinek eşliğinde yürüyüş cepte..
Eki Görüntüle 1603812
sabah 2 mil leslie
işe geliş gidiş 3.5 km
az önce de 4.2 km
kısaca gün içinde toplamda 11 km yürüyüşş...![]()
sağol canımcım.bugün yediklerim
sabah: 1 yumurta 60 gr lor peyniri bol dereotu 2 zeytin 50 gr köy yufkası
ara: 1 şeftali 1 çay bardağı süt
öğlen: 4 köfte 4 yk bulgur pilavı salata 1 bardak ayran
ara: 1 galeta 10 fındık 5 badem
akşam: 8 yk bamya yemeği 1 kase yoğurt 2 50 gr yufka(köy yufkası)
ara: 1 şeftali 15 kiraz (ikindin ara öğünü yerine) 1 bardak süt
harikasın canım![]()
Yok cnm emzirmiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum boyum 165 kilom 62 bi 5 kilo fln vermek istiyorum işte maşallah bebisin va demek sen zaten zayifarsin emzirirken allah bagislasin darısı basıma insallahcanım merhaba bu benim menüm ve oradaki bebe bisküvisi kaçamak canım bi de ben emziriyorum yani diğer insanlara göre ekstra kalori kaybediyorum yani normal bir insan bu diyeti yaparsa kilo alabilir kilon ve boyun kaç canım eğer benimkine yakınsa sana doğumdan önce diyetisyenin verdiği diyeti yollayayım fikir olsun diye eğer emzirmiyorsan bunu yapmanı önermem![]()
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım vallahi öyle soylenıldığı gibi olmuyor pek emzirirken de dikkat edilmezse verilmiyor maalesef o Yüzden benden sana tavsiye hamile kalınca da çok dıkkatli olup 8- 10 kilodan fazla almamaya bak canım Rahim hayırLısıyla en kısa zamanda sana da nasip eder ınsallahYok cnm emzirmiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum boyum 165 kilom 62 bi 5 kilo fln vermek istiyorum işte maşallah bebisin va demek sen zaten zayifarsin emzirirken allah bagislasin darısı basıma insallah
ÖRNEK MÖNÜM
Sabah
1kk beyaz peynir 1 adet yumurta (haftada 2 kez)Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek[Ara Öğün - 1
Öğle
4yk yoğurt(200gr) yada 1bardak ayran
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
60gr et/tavuk/balık (Izgara,haşlanmış,fırında)
1dilim tam tahıllı ekmek
1Porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 2
1 adet taze meyve + 3-4adet kurumeyve
5-6 adet çiğ badem yada 2 adet ceviz
Akşam
60gr kadar et/tavuk/balık
5-6 yk sebze yemeği(susuz)
1dilim tam tahıllı ekmek
2yk yoğurt(100gr)
Salata(yağsız)
Ara Öğün - 3
1 adet meyv
Yağda kızartılan her şey, kremalı yiyecekler, mayonez gibi yağla hazırlanan soslar, içeriği bilinmeyen her türlü gıda, çikolatalı ve şekerli bütün besinlerden kesinlikle sakınılmalıdır.
*Çiğ tüketilen sebzeler, salatalar yağ eklenmeden istenildiği sıklıkta ve miktarda tüketilebilir. Limon, baharatlar istenildiği oranda kullanılabilir.*Meyveler protein içeriği olan süt/ yoğurt/ ekmek/ bisküvi gibi bir besinle birlikte tüketildiğinde kan şekerini çok daha kontrollü bir şekilde yükseltecek böylece insülin metabolizması daha rahat çalışacaktır.*Günde en az 1,5 – 2 litre su içilmelidir.
*Bir ana öğün ile bir ara öğün arası 2,5 -3 saat kadar olmalı; 3 saatten fazla aç kalınmamalıdır.* Besinlerin yerleri değiştirilebileceği gibi değişim listesinde aynı başlık altında bulunanlar birbirleriyle de değiştirilebilir
benım de boy 160 kilom 65 ıken diyetısyenın bana verdığı dıyetbu canım herhangi bi sağlık problemın yoksa sana fıkır verebilirYok cnm emzirmiyorum tüp bebek tedavisi görüyorum boyum 165 kilom 62 bi 5 kilo fln vermek istiyorum işte maşallah bebisin va demek sen zaten zayifarsin emzirirken allah bagislasin darısı basıma insallah
sağol canımcım..senin de menü harika..afiyet olsun bol bol süt olsun
![]()