Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ah canım ya ne çektin dişlerden:KK43:
Çok çok geçmiş olsun...
Aslında krizi fırsat çevirip iyi kilo verilir bu katı yiyememe durumunda :KK66:

Sabah
3 krep
1 kase yoğurt

Öğle
sütlü kahve

Akşam
1 el ebatında kadar tavuk ızgara
Sınırsız salata

35 dk 4.9 km 200 kal yürüyüş yapıldı

evet girlboymom okul ve çocuk zor zanaat
Allahtan halası ya başkası olsaydı elhamdülillah.
biz küçük oğlumla okuldaydık
büyük de babasıyla babasının okuldaydı
seminer böyle geçecek bizim.sağlık olsunda ger ley olur gider.
evet canım zor semum küçük ne kadarlık nın bakıyor oma

selam kızlar....:KK3:
nihayet evimdeyim...evim evim güzel evim...:KK68::KK68:
regl min 2. günü ve sanırım çok az zaiyatla dönüyorum ringlere...tabii asıl haftaya belli olur ama bakalım cumaya ne olacak...
almışsam bile son günlerde yediklerimden olmuştur sanırım:KK51:...eve geç geldik ve tok olduğum için doğru sonuç değil tartı..sabaha durumu bildiririm.. :KK54:

valizler boşaltıldı çamaşırlar atıldı..yarına da temizlik var...sonrasında dinleniriz diyorum..çabucak bitsin ki biran önce yayılma moduna geçelim değil mi...

filizim ah o aftlar çok acır bilirim..tatil başında benimde öyleydi majezik sprey çok iyi geldi uyuşturuyordu ve daha rahat yemek yedim..tabii alerjin var mı bilmiyorum ama yoksa kesinlikle tavsiye ederim..hem acısını alıyor hem de uyuşturuyor...geçmiş olsun canım...:cry:
yarına görüşürüz hepinizi öptüm...:KK15::KK15:

Filizim gecmis olsun canim
Sersum cnm hos geldin

Mrb arkadaslar bugun yorgunum biraz menumu paylasip yatacagim
Sabah 3 dilim tam tahilli ekmek
Ara 1 seftali 1 armut

Oglen 3 dilim tam buğday ekmegi 150 gr tavuk haslama salata

Ara 4 etimek 1 bardak sut

Aksam 6 yk yagsiz kisir 8 yk patlican yemegi

Ara 3 kuru kayusu 20 gr kuru uzum 1 cay bardagi sut

Hoşgeldin sersumcum işler bitsin ve dinlen inşallah ;)

Makbule sen karbonhidrat diyetine mi başladın canım bulgurlar ekmekler filan :KK64:amaca ulaşalım da sağlıkla inşallah diyetin adı mühim değil
;) ;):cool::cool:

Sabah
3 haşlanmış patates
bol domates salatalık biber

şimdi kahve

Akşam
Haşlama tavuk
salata İnşallah

bu hafta karatay yapıyorum veremesem de korumak artık amacım.hangi diyeti yapacağımızı şaşırdık yahu:confused::confused::confused:

Neyse kızlar spor yaparsam bildiririm inşallah Selâmetle..

liste sıramız...

makbule007:31 Temmuz 2015 liste yaptı:KK60::KK60:

sersum:7 Ağustos 2015 listeyi yaptı

çakmel:14 Ağustos 2015 listeyi yaptı:KK60:

filiztoprak:21 Ağustos 2015 listeyi yaptı:KK60:

girlboymom:28 Ağustos 2015 listeyi yaptı:KK60:

safransarı:4 Eylül 2015

sersum:11 Eylül 2015

ficans:18 Eylül 2015

kaneel:25 Eylül 2015

hoşbuldum kızlar:KK68::KK68:....durum çok iç açıcı değil bende..almış gözüküyorum ama regl devam ediyor haftaya belli olur artık:KK51:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
çeyrek simit
omlet
zeytin peynir
söğüş salata
:kk77::kk77::kk77:

karnım ağrıyo iş falan yapamadım...dinlendikten sonra inşallah:KK14:
sadece çamaşır yıkıyorum:KK45::KK45:valizler boşaldı nasılsa:KK45::KK45:

selam kızlar....:KK3:
nihayet evimdeyim...evim evim güzel evim...:KK68::KK68:
regl min 2. günü ve sanırım çok az zaiyatla dönüyorum ringlere...tabii asıl haftaya belli olur ama bakalım cumaya ne olacak...
almışsam bile son günlerde yediklerimden olmuştur sanırım:KK51:...eve geç geldik ve tok olduğum için doğru sonuç değil tartı..sabaha durumu bildiririm.. :KK54:

valizler boşaltıldı çamaşırlar atıldı..yarına da temizlik var...sonrasında dinleniriz diyorum..çabucak bitsin ki biran önce yayılma moduna geçelim değil mi...

filizim ah o aftlar çok acır bilirim..tatil başında benimde öyleydi majezik sprey çok iyi geldi uyuşturuyordu ve daha rahat yemek yedim..tabii alerjin var mı bilmiyorum ama yoksa kesinlikle tavsiye ederim..hem acısını alıyor hem de uyuşturuyor...geçmiş olsun canım...:cry:
yarına görüşürüz hepinizi öptüm...:KK15::KK15:[/QUOTE
hoş geldin sersumcummm:KK60:
işleri biran evvel bitir dinlen canım senin durumun reglden sonra belli olur amannn vericez canım hepberaber:KK36:

canım bi yanlışlık oldu
hoşgeldin canım:KK60:
işlerini biran evvel bitir dinlenme moduna geç canım
senin durumun reglden sonra belli olur canım üzülme
bende gargara kullandım iyi geldi geçti sayılır ne çekti yaaa
ama kenara yazdım spreyi :KK36:

Filizim gecmis olsun canim
Sersum cnm hos geldin

Mrb arkadaslar bugun yorgunum biraz menumu paylasip yatacagim
Sabah 3 dilim tam tahilli ekmek
Ara 1 seftali 1 armut

Oglen 3 dilim tam buğday ekmegi 150 gr tavuk haslama salata

Aksam 6 yk yagsiz kisir 8 yk patlican yemegi

Ara 3 kuru kayusu 20 gr kuru uzum 1 cay bardagi sut
:KK36::KK36::KK36:

kahvaltım=1 yumurta+tereyağı+tb.ek.+çay peynir+2 dilim karpuz
ara =çay+3 yaprak galate
akşam=taze fasulye+2 kaşık pilav
ara=1 ad. şeftali
cumartesi müsafirim gelecek kardeşim ve teyzem yatılımı bilmiyorum belki kalırlar

Hoşgeldin sersumcum işler bitsin ve dinlen inşallah :KK66:

Makbule sen karbonhidrat diyetine mi başladın canım bulgurlar ekmekler filan :KK64:amaca ulaşalım da sağlıkla inşallah diyetin adı mühim değil
:KK66: :KK66::cool::cool:

Sabah
3 haşlanmış patates
bol domates salatalık biber

şimdi kahve

Akşam
Haşlama tavuk
salata İnşallah

bu hafta karatay yapıyorum veremesem de korumak artık amacım.hangi diyeti yapacağımızı şaşırdık yahu:confused::confused::confused:

Neyse kızlar spor yaparsam bildiririm inşallah Selâmetle..
Yok kuzum yaaa diyetisyen listeyi degistirdi gunde 11 dilim ekmek porsiyonum var sut azaldi diyince herhalde simdilik kilo verme degil koruma hedef koyduk oyle

Slm kizlar bugunu de iyi geciriyorum sayilir bu hafta vitamalt yok sut dun aksam yetmeyecek gibi oldu biraz sagarak getirdim bebegimi doyurdum cok sukur gece araogunu icin hemen 3 kuru kayisi ile 20 gr kuru uzum yedim gece geldi sukur tabiki aksamki kisirin da etkisi vardir ah benim bebegim anne sutuyle buyumesini hic bisiye degisemem tabiki ama bu demek degilki homini girtlak yiyeyim kilo alirsamda ben cok mutsuz olurum mutsuz bir annenin bebegine faydasi olmaz dengeliyecegiz artik

Bugunku menume gelince
Sabah kahvaltisi hep ayni

Ara 3 kuru kayisi

Oglen 150 gr tavuk salata 3 dilim tam buğday ekmegi 1 bardak ayran

Aksam
8 yk bamya 1 kase yogurt 3 dilim tam tahilli ekmek

Ara bakalim 2 porsiyon meyve ve 1 cay bardagi sut olacak armut seftali olur sut iyi olursa az gibi olursa daha sekerli meyve tercih edecegim

canım bi yanlışlık oldu
hoşgeldin canım:KK60:
işlerini biran evvel bitir dinlenme moduna geç canım
senin durumun reglden sonra belli olur canım üzülme
bende gargara kullandım iyi geldi geçti sayılır ne çekti yaaa
ama kenara yazdım spreyi :KK36:
hoşbulduk :KK19:
neyse geçmiş olsun canım...çok fena oluyor çok:KK43:
aynen:KK51: akşam yemeğinde de kuru yedim iyice şişicem valla:KK70:

Selam kızlar hayırlı cumalar

Sersumcum hoşgeldin canım

Filizcim çok geçmiş olsun aft bende de çok çıkar çok iyi bilirim acısını, oraya iyi zeytinyağı sürünce de iyi geliyor acısını alıyor, bir de gerçek karadut şurubu içebilirsin, ya da oraya değdir, karadutun kendisini bulursan o da olur

Ben de birkaç gündür domateslerle uğraştım çok yoruldum gelemedim, yürüyüşe de çıkamadım hiç, bu hafta kesin kilo aldım birazdan görücez tartıda

Selam kızlar sersum sersum hoşgeldin
filiztoprak filiztoprak misafir zor is hele yatılı kolaylıklar diliyorum
cakmel cakmel devam vericez kiloları
Cutemom007 Cutemom007 bil sütlü günler canımm katılıyorum sana anne sütü çok güzel ama bi araştır doktorlar arasında muallak bar 4 ay ve 6 ay ek gida konusunda bi çok doktor 4 ay diyor ben 4ayda başladım
ficans ficans her hafta birinci olamazsin ya bu haftada almış ol haftaya telafi ederisn;)

Geçen hafta :73.0kg
Bu hafta:72.7 kg
Fark:----300gr
Yüzde hesaplayamadım yaparım ınşallah
dun bol yürüdüm 15 dı eliptik bisiklet yaptım bugün de yapicam öptüm menülerı apylasırım ıs ıkı küçük çocuk derken biraz zorlandım gırmedım buraya öptüm

günaydın canlar..:KK68:
hoşbuldum @ficanscım..:KK68:ficansım ellerine sağlık kışın afiyetle yiyin garii:KK68:...ben de bu pazar alıcam ve yapıcam inşallah...:KK28:

hoşbuldum @girlboymomcum :KK68:

daha tartılmadım ama kesin ++ :KK51::KK51: napalım haftaya Allah kerim..bu hafta zaten sadece başlangıç kg bildiricem haftaya vericem tabii.En Büyük KK.regl son günüm bu arada:KK51:

girlboymom sağol canım inşallah haftaya telafi ederim

sağol sersumcum inşallah sağlıkla yemeyi nasip eder Allah sana da kolay gelsin bayağı uğraştırıyor

kilo bildirimimi de yapayım

geçen hafta 70.5

bu hafta 70.6

fark 100 gr

yüzde % +++ 0.141

100 gram olan aslında 1100 gram çünkü hafta başında 69.5 i görmüştüm inşallah tekrar görürüm

Back
X