Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın tek gün tutacaksan tutulmaz canım bilgin olsun ya cuma cumartesi ya da perşembe cuma tutulur..tek cuma oruç tutulmaz.6.5 km yuruyusum tamam smdi naneli ayran da ictim cok sukur gunu kapatttim bnde yarin oruc tutim diorum kizlar ins sahuru da yazarim zaten
Biliorum canim 3 gun tutcam zaten :))yarın tek gün tutacaksan tutulmaz canım bilgin olsun ya cuma cumartesi ya da perşembe cuma tutulur..tek cuma oruç tutulmaz.![]()
Tamam canım..Kusura kalma hatırlatayım dedim insan boş bulunabilir..ben de yarın oruç tutayım diyince yalnız 1 gün tutucan zannettim..Biliorum canim 3 gun tutcam zaten :))
Naneli ayran nasıl hazirliyorsun6.5 km yuruyusum tamam smdi naneli ayran da ictim cok sukur gunu kapatttim bnde yarin oruc tutim diorum kizlar ins sahuru da yazarim zaten
Öğlen çiğköfte salata turşu falan yedim saat 14.30 da cay ictim iki bardak iki tane de pismaniye yedim akşam yemek yemedim sadece cay ictim saat 21.00 de yürüyüş ve spor planlıyorum
O zaman malzemeleri soyluyorum tek gunluk bisey zaten balkabagi alin kizlar migroslarda kesilmis kucuk hali satilio kocaman almaya gerek yok aabah oglen ve alsam birer kase haslanmis balkabagi yiyoruz
iftar da çok yedim
karışık kızartma(actifry da kabak,patlıcan,havuç,köfte,biber)
şehriye çorbası
salata
![]()
Çok geçmiş olsun insallah çabucak iyilesirAfiyet olsun, canım çiğ köfte istedi Türk marketine gidip bulgur ve biber salçası almam lazım.
Bal kabağını çok seviyorum ama artık satılmıyor burda ben katılamam yoksa banada uyardı aslında.
Afiyet olsun canım. Hem boşver iftarda hemen hemen herkes biraz fazla yer zaten. Memleketime ait en çok özlediğim yemeklerden biri de karışık kızartma. Buranın patlıcanı eriyor kızartınca kabağıda çok tatsız. O yüzden yazdan yaza oradayken yiyorum.
Bende öğlen tavuklu sandwich yedim. Akşama daha karar vermedim.
Eşim hasta öğleden sonra bütün hastalarının randevularını iptal etti eve geldik. Yatıyor şimdi.![]()
Çok geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca insan iki kat mahvolur ALLAH yardımcın olsun.Kızlar merhaba kaç gündür gelemedim.Oğluşum diş çıkarıyor demiştim hatırlarsanız çok huysuz yavrum bi de öksürük tuttu iki gündür o öksürdükçe benim içim parçalanıyor benden başkasında durmuyor uykuya dalamıyor kucağımdan bırakamıyorum mahvetti beni de kendini de...
Dört kaşık yogurda yarım yemek kaşığı pul biber ve yarım limon koyup yiyecem
Seylanin Gunlugu canım balkabagi olmasa da olur sen de onun yerine salatalık veya başka bir sebze ile katil aramızda olmana seviniriz
Çok geçmiş olsun insallah çabucak iyilesir
Kızlar merhaba kaç gündür gelemedim.Oğluşum diş çıkarıyor demiştim hatırlarsanız çok huysuz yavrum bi de öksürük tuttu iki gündür o öksürdükçe benim içim parçalanıyor benden başkasında durmuyor uykuya dalamıyor kucağımdan bırakamıyorum mahvetti beni de kendini de...
Canım bizde saliya alırız önemli değil zaten hem daha arkadaslarda var söylemeyenEnteresan bişey bu, özel bir nedeni varmı bunu yemenin?
Salatalık çok sevmiyorum ben markette papaya varsa onla katılayım. Birde pazartesi burda tatil olacak onuda hesaplamam lazım.
İlaç alsa iyileşir ama inadından almıyor.
Canım oğlunun ayaklarının altına ve göğsüne sık sık viks sür öksürüğüne iyi gelir.
Enteresan bir bunyen var demekkiKızlar iki haftadır bünyemde enteresan şeyler oluyor salı sabah tartılıyorum 57.7 vay zayıflamışım diyorum yediklerimi azaltıyorum bi bakıyorum kilo almışım haftasonu yiyorum gayet güzel salı tartılıyorum zayıflamışım azaltınca kilo alıyorum şaka gibi demek ki yediklerimi azaltınca metabolizma kıtlık sendromuna giriyor sanırım çalışmıyor zaten zararlı şeyler çok yemiyorum bi de emziriyorum şaştım kaldım bakalım sabah tartıda nasıl olcak kaç gündür azalttım yediklerimi yanlış yaptım yinee