- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
Amin canım inşallah.Allah kabul etsin simdiden
yarın itibariyle yeni bir yıl geliyor .
inşallah kazasız belasız , terörsüz , savaşsız bir yıl olur dünyamız için. memleketimiz için .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah.Allah kabul etsin simdiden
aminnnnnnAmin canım inşallah.
yarın itibariyle yeni bir yıl geliyor .
inşallah kazasız belasız , terörsüz , savaşsız bir yıl olur dünyamız için. memleketimiz için .
Ya ne guzel yagmisKar yağmaya devam ediyor
tatil değil sanıyorum. geliyorlar az da olsa. yakınlardan gelenler geliyor da taşımalı gelmez kimse. yollar kapalı köylerdeYa ne guzel yagmis
burada da yagsaydi bi
Okullar tatil degil mi orda
ahh kıyamam sana...Afiyet olsun, canım çiğ köfte istedi Türk marketine gidip bulgur ve biber salçası almam lazım.
Bal kabağını çok seviyorum ama artık satılmıyor burda ben katılamam yoksa banada uyardı aslında.
Afiyet olsun canım. Hem boşver iftarda hemen hemen herkes biraz fazla yer zaten. Memleketime ait en çok özlediğim yemeklerden biri de karışık kızartma. Buranın patlıcanı eriyor kızartınca kabağıda çok tatsız. O yüzden yazdan yaza oradayken yiyorum.
Bende öğlen tavuklu sandwich yedim. Akşama daha karar vermedim.
Eşim hasta öğleden sonra bütün hastalarının randevularını iptal etti eve geldik. Yatıyor şimdi.![]()
geçmiş olsun kuzuya canımKızlar merhaba kaç gündür gelemedim.Oğluşum diş çıkarıyor demiştim hatırlarsanız çok huysuz yavrum bi de öksürük tuttu iki gündür o öksürdükçe benim içim parçalanıyor benden başkasında durmuyor uykuya dalamıyor kucağımdan bırakamıyorum mahvetti beni de kendini de...
Metabolizma şaşırdığı için koruma tedbiri alıyordur ve tepki veriyordur canım..düzene girer sabret..Bir düzen tutturman lazım..Ama arada bizim dediğimiz gibi detokslarla şaşırtabilirsinKızlar iki haftadır bünyemde enteresan şeyler oluyor salı sabah tartılıyorum 57.7 vay zayıflamışım diyorum yediklerimi azaltıyorum bi bakıyorum kilo almışım haftasonu yiyorum gayet güzel salı tartılıyorum zayıflamışım azaltınca kilo alıyorum şaka gibi demek ki yediklerimi azaltınca metabolizma kıtlık sendromuna giriyor sanırım çalışmıyor zaten zararlı şeyler çok yemiyorum bi de emziriyorum şaştım kaldım bakalım sabah tartıda nasıl olcak kaç gündür azalttım yediklerimi yanlış yaptım yinee
Eşine geçmiş olsun..İnat bu dohtor çok inatEnteresan bişey bu, özel bir nedeni varmı bunu yemenin?
Salatalık çok sevmiyorum ben markette papaya varsa onla katılayım. Birde pazartesi burda tatil olacak onuda hesaplamam lazım.
İlaç alsa iyileşir ama inadından almıyor.
Canım oğlunun ayaklarının altına ve göğsüne sık sık viks sür öksürüğüne iyi gelir.
Canım günlük veya 2-3 günlük detokslar var kim ne kadar hangisine dayanabilirse..Ben de aşağı yukarı nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım buradaki tecrübeli arkadaşlarımız biz e yardci olacaklar
Ne demek cnm cok iyi yaptin bilmioda olabilirdim
Auran yapip kuru nane atiorum cnm
Afiyet olsn cnm
Canm kafamiza gore malesef koyamioruz sebze ama su detoks da var ananas var bide 2 dilim ananasa bir kasik yulaf koyup sabah ole aksam bu sekilde tuketioruz o uyar mi ananasin balkabaginin odem attirici etkiso var ondan
bir gun ac kalcaz cnm ama ertesi gune 1 kg eksik uyancaz
Rumuz: suspushanimcim
Baslangic kilo:80
Baslangic tarihi:23aralik
Gecen haftaki kilo:80
Bu haftaki kilo:79
Fark :1
Yuzde hesaplamayi bilmiyorum
Spor yok
AminOruc tutanlarin orucunu Allah kabul etsin simdiden
Bogazim hala cok kotu yutkunamiyorum
Dudagimda ucuk cikmis
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Hasta olanlara sifa diliyorum
Bnde bugun evde yulaf var detoks yapmayi dusunuyorum
Detoks icin de sali yapsak olur mu
Benim esimde pazartesi dersi olmuyor evde hep
maşallah çok hızlı vermiş .@sarfansari sabahvesenin kilo bildirimi canım..bana yolladı..
Rumuz :sabahvesen
Başlangıç tarihi: 24 ekim
Geçen haftaki kilo:67
Bu haftaki kilo:65.5
Başlangıç kilo :75.5
Fark: - 1500
Yuzde:%2.238
Spor:yok
Diyet: karışık
yılbaşına hedefim 65 olmaktı ama yılbaşına kadar 10 kg gitti :))
evat canım maşallahı var detoks da yapmıştı o da etkilemiştir.. onu da paylaşayım sahi..maşallah çok hızlı vermiş .
1. sabahvesen galiba demi sersum.
hakikaten -1500 olmuş .@sabahvesen Dün ki menü paylaşımı..
bugün ayran detoksu yapıyorum hani şu içinde nohut salatalık yeşilmercimek ve bulgur olan 2 günlük bir diyet ama ben sadece 1 gün yapacağım midem kaldırmayacak yoksaöğlen 12.30 da 2 kepçe o ayrandan içtim 2.30 da yine içtim 4.30 6.30 ve 8.30 en son bakalım yarın tartı ne diyecek gerçi bu sabah -1000 i gördüm ben ama belki yarın sabah -1500 olur :) öptüm canım görüşürüz yarın ki bildirim de
![]()
bence yapilabilecek bisey bende yapayimhakikaten -1500 olmuş .
hayran kaldım azmine . ne diyeyim. şapka çıkartılır .
acaba bu ayranın kıvamı ne. içinde nohut yeşilmercimek bulgur ve salatalık . ben severim . sevdiğim şeyler. içine sarımsak da koysan karışık cacık olur . hahahaha
neyse
ama tüm gün bununla beslenmek bıkkınlık verir haklı olarak .
kıvamı boza kıvamında mı ki. ?
sadece lapa mı yiycen.Bn
bence yapilabilecek bisey bende yapayim
Bugun yukaf lapadi yapiyorum bakalim ise yaraycak mi
cumartesi pazar oruç tutmamayı düşünüyorum.
çocuklar ile evde çok tempolu ve yorucu geçiyor . işler de bi yandan. çamaşır bulaşık ütü süpür katla kaldır . oyuncaklar bi yerlerde zaten . kendime mi bakayım ortalığa mı bakayım şaşırıyorum.
belki hafta sonu bu detoks yapılabilir. resmen yarım kilo vermiş kız . 1 günde
evet . çok şükür varlar çocuklar . Allah eksikliklerini göstermesin .Annelik de ev haninligi da zorrrrr
ardi ama bn farkli yapiyorumsadece lapa mı yiycen.
faydalı bi şey mi ki bu yulaf lapası. içine başka ne koycaksın.
in de yorgunluk gelip gidiyorevet . çok şükür varlar çocuklar . Allah eksikliklerini göstermesin .
çalışıyorum . çalışmasam daha zor belki evde .çalışınca hafta sonu aşırı yoğun geçiyor . dinlenme diye bi şey yok .
çok güzel menü. bak sevdim. ekmek yerine geçer. çok güzel. bence gider böyle kilo. su da iç . az az .Nette v
ardi ama bn farkli yapiyorum
Sabah
Bi yumurta 5yk yulaf omlet yaptim
Hemen yemedim ara ara agzima aldim
Acikincada
Yogurtla yulafi karistirip yiyecem icinede pul biber atarim
Aksamda
Cok az yagda sogani soteleyip biraz salca su kaynatip icine yulaf aticam pul biberli icicem
Insallahh farkeder
aynen cacık gibi oluyor.hakikaten -1500 olmuş .
hayran kaldım azmine . ne diyeyim. şapka çıkartılır .
acaba bu ayranın kıvamı ne. içinde nohut yeşilmercimek bulgur ve salatalık . ben severim . sevdiğim şeyler. içine sarımsak da koysan karışık cacık olur . hahahaha
neyse
ama tüm gün bununla beslenmek bıkkınlık verir haklı olarak .
kıvamı boza kıvamında mı ki. ?