Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam hayırlı cumalar!

Kilo bildirimim

Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. Tarihi : 14 Kasım 2016
Baş.kilo: 84 kg
Gecen hafta: 76.9
Bu hafta: 76. 0
Fark: 0.900
% : 1.170
İlk hedef: 70 kg
Spor: yürüyüş

Bu hafta sadece 2 gün yürüyüş yaptım yoksa daha fazla olabilirdi neyse buna da şükür.

Selam hayırlı cumalar!

Kilo bildirimim

Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. Tarihi : 14 Kasım 2016
Baş.kilo: 84 kg
Gecen hafta: 76.9
Bu hafta: 76. 0
Fark: 0.900
% : 1.170
İlk hedef: 70 kg
Spor: yürüyüş

Bu hafta sadece 2 gün yürüyüş yaptım yoksa daha fazla olabilirdi neyse buna da şükür.
Kisa zamanda cok guzel vermissiniz tebrikler

@ suspushanimcim Teşekkür ederim... İnşallah herkes verir ben cok fazla hırs yaptım bu konuda eşim de sağolsun çok istiyor zayıflamamı o yüzden fazlaca motivasyonum yüksek. Tabii buranın da etkisi çok bende En Büyük KK:KK200:

Teşekkür ederim... İnşallah herkes verir ben cok fazla hırs yaptım bu konuda eşim de sağolsun çok istiyor zayıflamamı o yüzden fazlaca motivasyonum yüksek. Tabii buranın da etkisi çok bende En Büyük KK:KK200:
maşallah . motivasyon şart.
tebrik ederim canım.
zayıfladığında enerjik olduğunu , daha hafif ve daha hızlı hareket ettiğini göreceksin .

maşallah . motivasyon şart.
tebrik ederim canım.
zayıfladığında enerjik olduğunu , daha hafif ve daha hızlı hareket ettiğini göreceksin .
Evet aynen öyle canım motivasyon şart istemek çok önemli. En son 72ye düşmüştüm o kadar dinç hissediyordum ki kendimi sonra hamile kalınca geri aldım tabi kiloları. Emzirmemin de avantajını kullanarak vermeye calışıyorum vericemde inşallah.

Evet aynen öyle canım motivasyon şart istemek çok önemli. En son 72ye düşmüştüm o kadar dinç hissediyordum ki kendimi sonra hamile kalınca geri aldım tabi kiloları. Emzirmemin de avantajını kullanarak vermeye calışıyorum vericemde inşallah.
bebek kaç aylıktı senin

Emzirirken kilo vermek daha kolay oluyor

Günaydın,
Namaza kalktım tartıldım hemen çok mutluyum:cool:
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 54.100
Bu hafta : 53.342:nazar::nazar:
Fark: 758
Yüzde: 1.40
:KK9::KK9::KK6::KK6::KK71::KK71:
aaaa. çok şaşırdım .harika vermisin
bıravo
daha verecek misin ne yapacaksın .
bence bırak biraz . dinlensin vucut. koru kilonu bi süre
ben senin gibi olunca bırakıyordum. ama yine de gidiyordu kilo. bazen az geliyordu. 52-53 aralığında gidiyordum. 54 e de yaklaşıyordu biraz . ama bundan sonra artık bırakmalısın diye düşünüyorum

yine de birincimiz sabahvesen.
1,50 kilo vermiş çünkü.

Back
X