- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.amin canım allah ailelerine sabır versin inşallah.
inşallah bu hafta eksileri görürüz hepimiz. benim de amacım 64.500 de olsa 65'in altına düşmek bakalım ne olacak.
Afiyet olsun
sağol canım..sana da afiyet olsun..sersum afiyet olsun canım :) dün de ben yaptım içli köfte :)
erken yedim canım..4.5 -5 gibi.hepsi de karatay sadece gaz konusu kötü olacak şişicem iyice..bulgur ve fasulyeSersum cok olmus sankim
Seylanin Gunlugu burda da o tarz seyler yasanabilio cnm ama onemli olan tabiki karsilikli saygi mesafeli durmalari da cok iyi aslinda senin icin herkes biz mi kaynanalar ogullarina yapissin gerci benil kayinvalidem de cok hostur sene de 2 kez gelir 2 gun kalirlar o da ogretmen calisio halimden anlio ama gercekten kulturler burda bile ayni degil ben hala kendi evimden baska esimin ailesinde cok yemiorum hep disarda yiyoruz oraya gdince
kızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz
dün akşamüstü bir arkadaşıma yeni yıl mesajı yazdım. kullandığım cümleler çok klasikti.
''Yeni yılın; sana, ailene ve sevdiklerine mutluluk, huzur sağlık getirmesi dileğimle. Mutlu yıllar...''
kendisi bana gecenin 4.37'sinde mesaj atmış aynen şunu yazmış.
''Sabada ama çok zor olacak o''
sabaha karşıdan beri düşünüyorum ama tam olarak ne demek istediğini çözemedim. tarafsız düşünemediğim için kendi işime gelen yana çekiyorum gibi geldi bana
Ya cok guzel .Cok mutluluk verici
Esiniz sizin vesilenizle mi musluman oldu
Gercekten oralarda kulturumuzden odun vermeden hemde yabanci insanlarla yasiyorsun.Herkes yapamaz sanirim kendi gibi kalamaz .Yani bn yapamazdim .
Gercekten hayran kaldim size
Tebrik ediyorum
Rabbim yuvanizi cennet bahcesi yapsin.
Her iki cihanda da mutlu etsin sizleri
İnan amcasinin ogluyla evlende, yan mahalleye gelin giden de ayni sorunu yasiyor. Bir evin duzeni kulturu bir evi tutmuyor. Ki sen bambaska bir kulture gitnissin, yasadiklarin cik normal. Ama onrmli olan anlayis bu sende de karsi tarafta da varsa, cozulmeyecek sey yok.
Turkiyede biliyorsundur gelin kaynana anlasmazligini, ayni irk, ayni din, ayni dildeki insanlar arasinda belki daha cok anlasmazlik.
Cok merak ettim esinle tanisma oykunuzu![]()
bende mi bir anormallik var çözemiyorum hanımlar. türk kahvesi içinde lavaboya çıkıyorum ben biraz önce türk kahvesi ile soda içtim lavaboya çıktım. neden benm bağırsaklarım anormal![]()
![]()
Geçmiş olsun canım..daha yeni iyi olduydun
Hiiiiç muatap olma en iyisi bu..
Sen de şanslılardansın kaynana yönünden..Benimki rahmetli de yılda 1-2 kere gelir 2 gün kalırdı..Gerçi eltime çok çektirdi ama onunla çok yüzgöz olmuşlardı,ben hep mesafeliydim ondan çekiniyordu bence..Yani kısaca her iki tarafın davranışları da karşılıklı önemli
Bize amorti bile çıkmadı
aminnBugün düzene devam aynen
Türk kahvesi de metoyu hızlandırıyor canım..![]()
kızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz
dün akşamüstü bir arkadaşıma yeni yıl mesajı yazdım. kullandığım cümleler çok klasikti.
''Yeni yılın; sana, ailene ve sevdiklerine mutluluk, huzur sağlık getirmesi dileğimle. Mutlu yıllar...''
sabaha karşıdan beri düşünüyorum ama tam olarak ne demek istediğini çözemedim. tarafsız düşünemediğim için kendi işime gelen yana çekiyorum gibi geldi bana
selam kızlar...
akşam yemekte kuru fasulye yaptım..Günlerdir susuz yemek yemekten kurudumbi iyi geldi sormayın
1 tabak kuru fasulye
yarım kase şehriye çorbası
2 tane içli köfte
salata yoğurt
bu birkaç gün yürüyüş yapamadım..Yürüyüş yolum karlı ve buzlu.spor ayakkabılarla zaten yürünmez botlarla da ayağım ağrıyor..regl de eklenince 2-3 gün evde olucam artık..
şimdi de sade sodam![]()
öğlen
sade soda
sade türk kahvesi
akşam üstü
1 büyük salatalığın yarısı
1 büyük kupa sade nescafe
akşam
kalan salatalık :)
bu saatten sonra başka bir şey yemem.
1.5 litreden fazla suyumu içtim 2 litreye yaklaşıyorum. belki çok acıkırsam kahve içerim yine
yoruldum canım hiç sorma pasta falan almışlar hediyeler almışlar gelinimiz çok anlayışlı çıktıAllah mesut etsin Can'ım.
Yarın yoğunsun
Gelenler mama getirir mi.yorulacaksın
Nikah oldu .düğün olacak mı.
yaaa arkadaşıma katılıyorum seylan çok tebrik ediyorum seni geçekten öyle bir ortamda kendine hayran bırakıyorsundur herkezi eminim çocuklarınıda çok iyi yetiştiriytorsun dinimize ,kültürümüze sahip çıkıyosun rabbim doğru yoldan ayırmasın sizleriYa cok guzel .Cok mutluluk verici
Esiniz sizin vesilenizle mi musluman oldu
Gercekten oralarda kulturumuzden odun vermeden hemde yabanci insanlarla yasiyorsun.Herkes yapamaz sanirim kendi gibi kalamaz .Yani bn yapamazdim .
Gercekten hayran kaldim size
Tebrik ediyorum
Rabbim yuvanizi cennet bahcesi yapsin.
Her iki cihanda da mutlu etsin sizleri
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun seninde yuvan cennet bahçesi olsun inşallah.
Ben çok geleneklerime bağlıyımdır asla ödün vermem. Tam bir Türk kadınıyım yani değişmeyede hiç niyetim yok.
Evet eşim İslamı benimle tanıdı ve zaten kendi dinini saçma bulduğunu kabul etmediğini oysa İslam dininin aklına ve mantığına çok uyduğunu söyledi ve kendi isteğiyle Müslüman oldu. Ben hiç baskı yapmadım. Hatta öyle benimsediki son yıllardaki olaylar yüzünden bir çok Müslüman kimliğini gizlerken benim eşim Hastalarına bile çekinmeden müşteri kaybederim endişesi olmadan gururla Müslüman olduğunu söyler. Alkolü falanda tamamen bıraktı. 5 vakit namaz kılmıyor ama benim namazıma çok saygılı bazan Benle oruçta tutuyor. Her kurban bayramında bizzat duayla falan kurban keser. Türkiyedeyken her namaz vaktinde kardeşimle camiye namaza gider. Allah razı olur inşallah.
Çok uzun bir hikaye film gibi bayağıda romantik aslında bir gün vaktim olursa yazarım
Bende de aynı etkiyi yapıyor.
Benim eşim tek çocuk başka kardeşi yok ama annesi ona bile mesafeli. Kültür farkı sanırım.
İstanbul'a üzülmüştür yada kendi ailesinde sorun vardır. Senle alakalı değil bence.
Menün süper kuru fasulyeye bayılırım. Bende bir haftadır taze fasulye ve sushi yiyorum ama işe yaradı galiba iyi kilo verdim.
Ben dışarda spor yapamadığım zaman evde yer sporu yapıyorum 1 saat. Nette videolar var onlardan faydalanabilirsin.
Senin menünle kıyaslayınca ben acayip çok yiyorum. Sanırım o yüzden gram gram veriyorum ama senin kadar yesem üç çocukla uğraşacak enerjim olmaz perişan olurum.![]()
Bence olaydan etkilenmiş duyunca bende üzüldüm bir türlü bitmiyor insan artık psikopatlasiyor inan çocukları alıp merkeze bir avm ya gitmeye korkuyorum bişey olursa diye eskiden eşime haftasonu bir olan yapalım derdim artık hiç icimden gelmiyor umutsuz olmak çok doğalkızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz
Kuru fasulyenin yanına pilav yapmadin miselam kızlar...
akşam yemekte kuru fasulye yaptım..Günlerdir susuz yemek yemekten kurudumbi iyi geldi sormayın
1 tabak kuru fasulye
2 tane içli köfte
salata yoğurt
bu birkaç gün yürüyüş yapamadım..Yürüyüş yolum karlı ve buzlu.spor ayakkabılarla zaten yürünmez botlarla da ayağım ağrıyor..regl de eklenince 2-3 gün evde olucam artık..
şimdi de sade sodam![]()
Maşallah canım çok güzel insallah bende hikayenizi dinlemek isterim çok merak ediyorum bize bir gün menun yerine bunu yazGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun seninde yuvan cennet bahçesi olsun inşallah.
Ben çok geleneklerime bağlıyımdır asla ödün vermem. Tam bir Türk kadınıyım yani değişmeyede hiç niyetim yok.
Evet eşim İslamı benimle tanıdı ve zaten kendi dinini saçma bulduğunu kabul etmediğini oysa İslam dininin aklına ve mantığına çok uyduğunu söyledi ve kendi isteğiyle Müslüman oldu. Ben hiç baskı yapmadım. Hatta öyle benimsediki son yıllardaki olaylar yüzünden bir çok Müslüman kimliğini gizlerken benim eşim Hastalarına bile çekinmeden müşteri kaybederim endişesi olmadan gururla Müslüman olduğunu söyler. Alkolü falanda tamamen bıraktı. 5 vakit namaz kılmıyor ama benim namazıma çok saygılı bazan Benle oruçta tutuyor. Her kurban bayramında bizzat duayla falan kurban keser. Türkiyedeyken her namaz vaktinde kardeşimle camiye namaza gider. Allah razı olur inşallah.
Çok uzun bir hikaye film gibi bayağıda romantik aslında bir gün vaktim olursa yazarım
Benim eşim tek çocuk başka kardeşi yok ama annesi ona bile mesafeli. Kültür farkı sanırım.
İstanbul'a üzülmüştür yada kendi ailesinde sorun vardır. Senle alakalı değil bence.
Menün süper kuru fasulyeye bayılırım. Bende bir haftadır taze fasulye ve sushi yiyorum ama işe yaradı galiba iyi kilo verdim.
Ben dışarda spor yapamadığım zaman evde yer sporu yapıyorum 1 saat. Nette videolar var onlardan faydalanabilirsin.
Senin menünle kıyaslayınca ben acayip çok yiyorum. Sanırım o yüzden gram gram veriyorum ama senin kadar yesem üç çocukla uğraşacak enerjim olmaz perişan olurum.![]()
olabilir de canım bakalım anlarız zaten söylerseBence olaydan etkilenmiş duyunca bende üzüldüm bir türlü bitmiyor insan artık psikopatlasiyor inan çocukları alıp merkeze bir avm ya gitmeye korkuyorum bişey olursa diye eskiden eşime haftasonu bir olan yapalım derdim artık hiç icimden gelmiyor umutsuz olmak çok doğal
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun seninde yuvan cennet bahçesi olsun inşallah.
yoruldum canım hiç sorma pasta falan almışlar hediyeler almışlar gelinimiz çok anlayışlı çıktı
ev sahibi daha çok yoruluyor canım olsun ama eğlendik okey oynadık saat gece 2 de dağıldılar
düğün olmucak canım kardeşimin de gelininde 2. evliliği gelinin 22 li yaşlarda 1 kızı var yeni nişanlısından ayrıldı o yüzden düşünmediler bu şekilde oldu çok mutlular ömür boyu mutlu olurlar inşallah
yaaa arkadaşıma katılıyorum seylan çok tebrik ediyorum seni geçekten öyle bir ortamda kendine hayran bırakıyorsundur herkezi eminim çocuklarınıda çok iyi yetiştiriytorsun dinimize ,kültürümüze sahip çıkıyosun rabbim doğru yoldan ayırmasın sizleri![]()
selam kızlar...
1 tabak kuru fasulye
2 tane içli köfte
salata yoğurt
şimdi de sade sodam![]()