Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabahvesen salatalıkla nasıl duruyorsun ben ölürüm açlıktan bi de yarısını yiyorsun ilahii

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun seninde yuvan cennet bahçesi olsun inşallah.:dua:
Ben çok geleneklerime bağlıyımdır asla ödün vermem. Tam bir Türk kadınıyım yani değişmeyede hiç niyetim yok. :KK45:
Evet eşim İslamı benimle tanıdı ve zaten kendi dinini saçma bulduğunu kabul etmediğini oysa İslam dininin aklına ve mantığına çok uyduğunu söyledi ve kendi isteğiyle Müslüman oldu. Ben hiç baskı yapmadım. Hatta öyle benimsediki son yıllardaki olaylar yüzünden bir çok Müslüman kimliğini gizlerken benim eşim Hastalarına bile çekinmeden müşteri kaybederim endişesi olmadan gururla Müslüman olduğunu söyler. Alkolü falanda tamamen bıraktı. 5 vakit namaz kılmıyor ama benim namazıma çok saygılı bazan Benle oruçta tutuyor. Her kurban bayramında bizzat duayla falan kurban keser. Türkiyedeyken her namaz vaktinde kardeşimle camiye namaza gider. Allah razı olur inşallah. :dua:

Çok uzun bir hikaye film gibi bayağıda romantik aslında bir gün vaktim olursa yazarım :KK66:

Bende de aynı etkiyi yapıyor. :KK66:

Benim eşim tek çocuk başka kardeşi yok ama annesi ona bile mesafeli. Kültür farkı sanırım.

İstanbul'a üzülmüştür yada kendi ailesinde sorun vardır. Senle alakalı değil bence.

Menün süper kuru fasulyeye bayılırım. Bende bir haftadır taze fasulye ve sushi yiyorum ama işe yaradı galiba iyi kilo verdim.
Ben dışarda spor yapamadığım zaman evde yer sporu yapıyorum 1 saat. Nette videolar var onlardan faydalanabilirsin. :KK66:

Senin menünle kıyaslayınca ben acayip çok yiyorum. Sanırım o yüzden gram gram veriyorum ama senin kadar yesem üç çocukla uğraşacak enerjim olmaz perişan olurum. :KK53:
Musait oldugunda hikayeni bekliyorum canim, simdi daha cok merak ettim, okumak ivin sabirsizlaniyorum

Rabbim ailenle saglikli mutlu yillar nasip etsin.

yoruldum canım hiç sorma pasta falan almışlar hediyeler almışlar gelinimiz çok anlayışlı çıktı
ev sahibi daha çok yoruluyor canım olsun ama eğlendik okey oynadık saat gece 2 de dağıldılar
düğün olmucak canım kardeşimin de gelininde 2. evliliği gelinin 22 li yaşlarda 1 kızı var yeni nişanlısından ayrıldı o yüzden düşünmediler bu şekilde oldu çok mutlular ömür boyu mutlu olurlar inşallah

yaaa arkadaşıma katılıyorum seylan çok tebrik ediyorum seni geçekten öyle bir ortamda kendine hayran bırakıyorsundur herkezi eminim çocuklarınıda çok iyi yetiştiriytorsun dinimize ,kültürümüze sahip çıkıyosun rabbim doğru yoldan ayırmasın sizleri:KK68::KK68:

İsmim Seyla ;)
Çok teşekkür ederim canım ama gerçekten çok zor burda ortam. Çok emek istiyor. Çok dirayetli olmak gerekiyor millet hep zayıf bir noktanı arıyor kusur arıyor sürekli dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta hem bir dini hemde Türk kültürünü temsil ediyoruz hata yapalım diye gözümüzün içine bakıyorlar. Allahtan yakınımıza cami yaptılar çocukları götürüyorum yazlarıda Türkiye'deyiz ama yinede Amerikalı çocuklar gibi olacaklar diye çok korkuyorum :(

Maşallah canım çok güzel insallah bende hikayenizi dinlemek isterim çok merak ediyorum bize bir gün menun yerine bunu yaz

İnşallah bir gün yazarım ;)

İsmim Seyla :KK66:
Çok teşekkür ederim canım ama gerçekten çok zor burda ortam. Çok emek istiyor. Çok dirayetli olmak gerekiyor millet hep zayıf bir noktanı arıyor kusur arıyor sürekli dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta hem bir dini hemde Türk kültürünü temsil ediyoruz hata yapalım diye gözümüzün içine bakıyorlar. Allahtan yakınımıza cami yaptılar çocukları götürüyorum yazlarıda Türkiye'deyiz ama yinede Amerikalı çocuklar gibi olacaklar diye çok korkuyorum :KK43:

İnşallah bir gün yazarım :KK66:
eşin emekli olunca dönmeyi düşünüyor musunuz canım

düştüyse nete mümkün canım :)
Youtube da yok baktım.
1 tane Web adreste buldum telefon nosu istedi şifre gönderecekmiş. Ben Türkiye'de değilim o da olmadı acaba dedim sizin bildiğiniz başka bir web sitesi var mıdır? Herkes o kadar övgüyle bahsettiki çok merak ettim. Ama hala sinemalarda sanırım o yüzden youtube da yok. Beklicez artık ;)

Akşama doğru daha hasta oldum eşim tavukları çorba yaptı :KK53:
Sonra üşüme tuttu beni çay yaptım yanındada kek yedim. Kaçamak oldu biraz ama olsun napiim çok hastayım canım çekti. Bu hafta kilo vermesemde olur zaten önce iyileşmem lazım.:confused:

Sonra üşüme tuttu beni çay yaptım yanındada kek yedim. Kaçamak oldu biraz ama olsun napiim çok hastayım canım çekti. Bu hafta kilo vermesemde olur zaten önce iyileşmem lazım.:confused:
Afiyet olsun
Löp löp et,pıtır pıtır yag olsun:KK45:

Hayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim:silah::KK34::KK34::KK34:

Youtube da yok baktım.
1 tane Web adreste buldum telefon nosu istedi şifre gönderecekmiş. Ben Türkiye'de değilim o da olmadı acaba dedim sizin bildiğiniz başka bir web sitesi var mıdır? Herkes o kadar övgüyle bahsettiki çok merak ettim. Ama hala sinemalarda sanırım o yüzden youtube da yok. Beklicez artık :KK66:

Bakayım canım pcye geçtiğimde link bulursam atarım sana :)

Sabahseven: Orda nerdeyse sabah olmuş uyu kuzum artık. Bak sonra çabuk yaşlanırsın :-)

Uyuyamıyorum gece :( hele bir de garip bir alışkanlık edindim sevdiğim kişi nette ise elimde telefon olmasa dahi uyanıp duruyorum yatakta dönüyorum sabah bir bakıyorum benm uyku ile cebellestigim sırada adam uyanikmis. Garip bir huy oldu bende

Geçmiş olsun canım şu durumda iyileşmek daha önemli zaten 2-3 kg daha versen yeter sana eh onu da zamana bolsen De olur

Hayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim:silah::KK34::KK34::KK34:

Geçmiş olsun canım

yazarhanim35 yazarhanim35 canm hakkaten sen nasi ac kaliosun bu kadar bir formul versene

Bir adet oğlak burcu inadı ile yükselen akrep kararlılığı :D

Şaka bir yana canım bende bilmiyorum ama hissetmiyorum kendimi ama daha önce kaç kere bugün başlayıp ertesi gün bozduğum diyetim oldu bu sefer iradem tam demek ki zamanı bu zamanmis benim için

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin insallah

Back
X