Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eğer kilo verme olayın yavaşladı ise menü içeriğini azalt canımcım. 1 hafta böyle yap. ya da 2-3 gün .
aynen cnim dogru diosun

ben de koç burcuyum.
özelliklerini taşıyorum.
normalde ve genelde muhlis biriyim. ama sabrım taştığında da gözüm malesef bi şey görmüyor:duduk::duduk:
bnde ozelliklerini tasirim cok inatciyimdir

aşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum :KK43:
kiz imkansiz ask desene bazen nasil da hic olmicak kisilere kaptirioruz gonul ferman dinlemio aman uzak dur cnm faha asik olmadan

A aaadddaaa daha fazla aşık olmam imkansız son raddesindeyim aşkın ama aşkımdan ölsem yine seni seviyorum demem ona. tamamen yasak ve imkansız benim için. ayrılmış çocuklu olsaydı kesin tavlardım adamı benden kaçmazdı

yok kuzum kesinlikle mesajlaşma vs yok aramızda ama ne zaman sarhoş olsa o gece benim durumlarımı beğeniyor gecenin bir köründe hemde ümüğünü sıkasım geliyor o zaman

amin canım inşallah.
sen gibi kim bilir kimleri beğeniyor.
eşime de sarhoş olunca bi arkadaşı tuhaf mesajlar yazıyor . resimlerimizin altına vs . eşim diyor ki bu yine içmiş.

ah kuzum . inşallah karşına senin gibi bekar ve seni çok seven , senin de seveceğin muhteşem biri çıkar

A aaadddaaa daha fazla aşık olmam imkansız son raddesindeyim aşkın ama aşkımdan ölsem yine seni seviyorum demem ona. tamamen yasak ve imkansız benim için. ayrılmış çocuklu olsaydı kesin tavlardım adamı benden kaçmazdı
rüyalarımda da görüyorum demişsin.
o_Oo_Oo_O
belli ki çok düşünüyorsun.

sen gibi kim bilir kimleri beğeniyor.
eşime de sarhoş olunca bi arkadaşı tuhaf mesajlar yazıyor . resimlerimizin altına vs . eşim diyor ki bu yine içmiş.

ah kuzum . inşallah karşına senin gibi bekar ve seni çok seven , senin de seveceğin muhteşem biri çıkar

amin canım inşallah

rüyalarımda da görüyorum demişsin.
o_Oo_Oo_O

belli ki çok düşünüyorsun.

düşünmediğim zaman rüyamda görüyorum geçen akşam 5 kere uyandım geri uyudum 5'inde de adam rüyama girdi. sabah kalktığımda deli gibi bir baş ağrısı ile uyandım

Youtube da yok baktım.
1 tane Web adreste buldum telefon nosu istedi şifre gönderecekmiş. Ben Türkiye'de değilim o da olmadı acaba dedim sizin bildiğiniz başka bir web sitesi var mıdır? Herkes o kadar övgüyle bahsettiki çok merak ettim. Ama hala sinemalarda sanırım o yüzden youtube da yok. Beklicez artık :KK66:
Canım bizim burda hâlâ sinemalarda o film arkadaşlar gitmiş çok övdüler. Bizde bebek olduğu için İnternete düşmesini bekliyoruz mecburen.

Günaydın herkese mutlu bir hafta olur inşallah :KK36:

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 tb ekmeği
1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 tane minik kurabiye
6 tane çiğ badem

Akşam
Yarım kase mantı çorbası
Yarım kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay yanında hiç birşey yemem.

Veeeeee bol bol su
Yürüyüş :spor::spor:

Canım bizim burda hâlâ sinemalarda o film arkadaşlar gitmiş çok övdüler. Bizde bebek olduğu için İnternete düşmesini bekliyoruz mecburen.
hangi film o ki özlemcim.
Günaydın herkese mutlu bir hafta olur inşallah :KK36:

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 tb ekmeği
1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 tane minik kurabiye
6 tane çiğ badem

Akşam
Yarım kase mantı çorbası
Yarım kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay yanında hiç birşey yemem.

Veeeeee bol bol su
Yürüyüş :spor::spor:
öğlen menün çok enteresan. neden kurabiye ve portokal suyu

hangi film o ki özlemcim.

öğlen menün çok enteresan. neden kurabiye ve portokal suyu
Dağ filmin adı canım...

Ben öğlen yemek yemiyorum daha doğrusu böyle alıştım canım istemiyor 2 öğün yemek yiyorum. Öğlenleri genelde meyve, ceviz ,badem , leblebi yiyorum.

Kuru fasulyenin yanına pilav yapmadin mi
Yılbaşından vardı canım bizimkiler yedi ben yemedim:KK66:
olabilir de canım bakalım anlarız zaten söylerse
ailevi olabilir o zaman senin düşündüğün gibio_O
Menü süper canım hepsi de benlik afiyet olsun ben de bu hafta hiç yürüyemedim doğru düzgün yarın başlarım inşallah
sağol tatlım:KK36::KK36:kıss kıçımız başımız doncek..ankara buzzz:KK70::KK70:

Bugün çok yoruldum belim ağrıyor temizlik yaptım yemeğin ardından tatlı arkasından ütü bitti şimdi de sigarayı böreği sarıyorum buzluk için
ahh canım belimiz de ağrısa canımız istemese de mecbur bu temizlik.:mad:.neyse eline sağlık dinlen artık miss gibi otur:KK36:

Bugünün yemeği kurufasülye sanırım ben de yarın için düşünüyorum
topik kurufasulyeye doydu:KK48::KK48:
İsmim Seyla :KK66:
Çok teşekkür ederim canım ama gerçekten çok zor burda ortam. Çok emek istiyor. Çok dirayetli olmak gerekiyor millet hep zayıf bir noktanı arıyor kusur arıyor sürekli dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta hem bir dini hemde Türk kültürünü temsil ediyoruz hata yapalım diye gözümüzün içine bakıyorlar. Allahtan yakınımıza cami yaptılar çocukları götürüyorum yazlarıda Türkiye'deyiz ama yinede Amerikalı çocuklar gibi olacaklar diye çok korkuyorum :KK43:

İnşallah bir gün yazarım :KK66:
Sizin gibi ebeveynlere inşallah doğru yolda ilerler evlatlarınız canım:KK68:

İnşallah canım Eşim emekli olunca Türkiye'de yaşamak istiyor. :KK66:

Kızlar alakasız bişey soracam bu Dağ 2 filmini netten seyredebilmek mümkün mü?
Ben eşim gelmeden izledim adam doğuda, ağla ağla krize girdim bir de sonunu çekmemişler hala bilmiyorum..:cry::cry:

Youtube da yok baktım.
1 tane Web adreste buldum telefon nosu istedi şifre gönderecekmiş. Ben Türkiye'de değilim o da olmadı acaba dedim sizin bildiğiniz başka bir web sitesi var mıdır? Herkes o kadar övgüyle bahsettiki çok merak ettim. Ama hala sinemalarda sanırım o yüzden youtube da yok. Beklicez artık :KK66:
sonu olmayabilir az daha sabretmen lazım sanırım..:KK66:

Akşama doğru daha hasta oldum eşim tavukları çorba yaptı :KK53:
Sonra üşüme tuttu beni çay yaptım yanındada kek yedim. Kaçamak oldu biraz ama olsun napiim çok hastayım canım çekti. Bu hafta kilo vermesemde olur zaten önce iyileşmem lazım.:confused:
Ohh miss en güzeli tavuk suyuna çorba..Şifa olsun canım:KK36:
Hayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim:silah::KK34::KK34::KK34:
Geçmiş olsun:cry:

Gunaydin kizlar dun kacamak yaptim ya offf brownili kurabiye vardi alti kurabiye ustu brovni nefis bir tarif ondan yapmistm iki tane yedim nefret ediorm kendimden
telafi edersin sen onu canım..:KK66:
Çocukları okula yolladım eşimin dersi yok bugün beraber kahvalti yapacaz bugün biraz temizlik yapacam perdeleri falan yikayacam
Kolay gelsin..:KK36:

fazla kaçmış akşam yemeği sanki sersum.
2 çeşit ve az alsan bu menuden iyiydi. yarım kuru , 2 köfte gibi
ya da yarım şehriye , 2 köfte gibi.
dikkat et . yürüyüş yapcam diye karlı havada. Allah koruun.
azcık fazla ama kaçamak yok nasılsa:KK66:
Kayarım korkarım zaten canım..:cry:

aşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum :KK43:
Tehlikeli sularda yüzme canım..bence takibi bırak yeni kişilere yönel ..takip ettikçe unutamazsın..Allah yardımcın olsun:cry:

Selam kızlar...eşimle gene geçe kaldık..sabah 6 da kızıma kalkıyorum sonra bi uyuyorum saat 11 e geliyor..regl nin de etkisi var sanırım halsizim çok..Ama gün hemen bitiyor hiç sevmem geç kalkmayı:KK62:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yumurta salatası
1 dilim çavdar ekmeği(kızarmış tereyağlı)
peynir zeytin
:kk77::kk77::kk77:

Hava kasvetli soğuk..Yazı özledim ben yawwwww:mad::mad::mad::mad:

sevgilim yok canım

aramızda en fazla 10 yaş falan vardır canım 2 çocuğu var dünyalar tatlısı ikisi de.
yok tatlım bana karşı bir meyili olmadı allah için düzgün adam karakterli bodurhan. biz kaza ile tanıştık sayılır görür görmez aşk benimkisi. sonradan öğrendim evli olduğunu. ama aşık olmuştum tabi. blmiyor kendisi olmayacak birşey benle ölene kadr gidecek bu sır mezara girecek .
Platonik bir aşk yani
Inşallah sevgine layık daha iyisi çıkar onu da unutursun canim

Back
X