Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

anladım canım hor.z loj.di mi..en sevmediğim kargo..:duduk:

sağol canım:KK36:..inşallah bakalım:KK49:
eklerim cicim...:KK36::KK36:

:KK36::KK36:

Günaydın kızlar Yeni kalktım çayı koydum mesajlarınızı okudum.
Sabahseven Doğum günün kutlu olsun.:KK200:
Yarında benim kızımın Doğum günü. 9 olacak.:nazar:
Klasik kahvaltımı yapıcam sonra evi toplayıp yarına hazırlık yapmam lazım. Kış tatili bitti yarın okullar açılıyor.:KK45:
Şu an enerjim varken hazırlıklarımı yapayım akşam kötü oluyorum malum.

Kızının doğumgünü kutlu olsun şimdiden canım...
Sağlıklı mutlu nice yaşları olsun:KK36::KK36:

Günaydın kızlar Yeni kalktım çayı koydum mesajlarınızı okudum.
Sabahseven Doğum günün kutlu olsun.:KK200:
Yarında benim kızımın Doğum günü. 9 olacak.:nazar:
Klasik kahvaltımı yapıcam sonra evi toplayıp yarına hazırlık yapmam lazım. Kış tatili bitti yarın okullar açılıyor.:KK45:
Şu an enerjim varken hazırlıklarımı yapayım akşam kötü oluyorum malum.

teşekkürler canım kızının doğum gnü kutlu olsun :KK68:

mesaj atmış facebooktan doğum gnümü kutlamak için öyle konuştuk yaştan falan konuşmaları yazıcam size kafam allak bullak oldu çnkü

Ben: nasılsın

o:iyiyim peki sen nasılsın
nasıl etki sende 1 sene daha yaşlanmak ?

ben:Teşekkürler iyiyim bende .
Ruhum her daim genç olduğu için 70'de olsam pek etki etmeyecek bana
1f642.png
alt tarafı 24
1f642.png

O: :) o halde ben ağlayayım 56 hissediyorum kendimi

ben: Yapma ya
1f642.png
yaşını bilmiyorum ama en fazla 30 falansindir. Bu kadar yaşlı hissetmeye gerek yok

O: 34
bu yıl 20 sene attım ama

ben: Havalardandir o bahara düzelir :)

o: (dil çıkaran ikon) belki de

ben: Ben diyorum 30 falan gösteriyorsun sen diyorsun ruhum 56 :)) şımarır insan azıcık sen ise neredeyse 70 diyeceksin

o: harika bir şarkı dinle bak

şarkıda şu cem yılmaz benden adam olmaz diye bir şarkı

Kaç zamandır gülmez oldum kendime
Aslında uzun zamandır çok gülüncüm
Her ne kadar umursamaz görünsemde
Bildiğin gibi değil aslında ben çok kıskancım

Sen bana aldırma gülüm benden adam olmaz
Kendime hayrım yoktur sana hiç olmaz

Kaç zamandır hep küskünüm sana
Huysuzlaşır, aksileşir kalbini kırarım

Her ne kadar kendimden emin görünsemde
Bildiğin gibi değil aslında ben, ben bir korkağım

Kendime hayrım yoktur benden adam olmaz

diyorum şimdi şarkı ne alaka üstelik bu kadr anlamlı bir şarkıyı neden attı bana. :KK43:

mesaj atmış facebooktan doğum gnümü kutlamak için öyle konuştuk yaştan falan konuşmaları yazıcam size kafam allak bullak oldu çnkü

Ben: nasılsın

o:iyiyim peki sen nasılsın
nasıl etki sende 1 sene daha yaşlanmak ?

ben:Teşekkürler iyiyim bende .
Ruhum her daim genç olduğu için 70'de olsam pek etki etmeyecek bana
1f642.png
alt tarafı 24
1f642.png

O: :) o halde ben ağlayayım 56 hissediyorum kendimi

ben: Yapma ya
1f642.png
yaşını bilmiyorum ama en fazla 30 falansindir. Bu kadar yaşlı hissetmeye gerek yok

O: 34
bu yıl 20 sene attım ama

ben: Havalardandir o bahara düzelir :)

o: (dil çıkaran ikon) belki de

ben: Ben diyorum 30 falan gösteriyorsun sen diyorsun ruhum 56 :)) şımarır insan azıcık sen ise neredeyse 70 diyeceksin

o: harika bir şarkı dinle bak

şarkıda şu cem yılmaz benden adam olmaz diye bir şarkı

Kaç zamandır gülmez oldum kendime
Aslında uzun zamandır çok gülüncüm
Her ne kadar umursamaz görünsemde
Bildiğin gibi değil aslında ben çok kıskancım

Kendime hayrım yoktur sana hiç olmaz

Kaç zamandır hep küskünüm sana
Huysuzlaşır, aksileşir kalbini kırarım

Her ne kadar kendimden emin görünsemde
Bildiğin gibi değil aslında ben, ben bir korkağım

Kendime hayrım yoktur benden adam olmaz

diyorum şimdi şarkı ne alaka üstelik bu kadr anlamlı bir şarkıyı neden attı bana. :KK43:
Canim bak soyle diyim insan evli olabilor ama bazen bazi heycanlar arar erkekler kacamak cumleler yanlis anlasilmaya musait sarkilar bu beyefendide de ole bisey var sana biseyler hissetmis azcik ola ilor aman diyim dikkat et farkina varmadan daha da kaptirirsin o da kaptirir acikca soylemek gerekirse evli biri olarak benim es baska birine boyle bisey yazsa ciddi altinda biseyler ararim o da sebepsiz yazmamistir saniorum

A aaadddaaa bilmiyorum canım inan hiç açık etmedim ilgimi ama durup dururken o kdr anlamlı bir şarkı yollaması kafamı allak bullak etti
Kalıcı bişey değildir canım evli erkekler bazen kendilerince böyle kaçamaklar yapıyor bence hiç yol verme sonra çok pişman olur ve vicdan azabı cekersin

Sabahvesen doğumgünün kutlu olsun canım nice yaşlara o adama gelince şarkıyı merak ettim dinledim benim kendime hayrım yok benden adam olmaz kısmı çok can alıcı kısmıydı belki de adam senin ona olan ilginin farkında ondan yazmış olabilir bi de sanki bu adam bu aralar mutsuz sana meyili de ondan teselli arıyor ama cısss yanarsın sakınnn

Sabahvesen doğumgünün kutlu olsun canım nice yaşlara o adama gelince şarkıyı merak ettim dinledim benim kendime hayrım yok benden adam olmaz kısmı çok can alıcı kısmıydı belki de adam senin ona olan ilginin farkında ondan yazmış olabilir bi de sanki bu adam bu aralar mutsuz sana meyili de ondan teselli arıyor ama cısss yanarsın sakınnn
teşekkürler canım. :KK68:

imkansız ilgimi anlamasının. evt mutsuz onu bende farkettim

Demirleke ve Seyla çocuklarınıza da mutlu yıllar güzel yaşları kaderleri olsun kuzuların...
Bu arada benim kızın da Cumartesi Doğum günü tam bi oğlak burcu keçigillerden olur kendisi daha 3 yaşında böyleyse yandımmm

Herkese selam

yazarhanim35 yazarhanim35 nice yaşlara canım

@demirleke ve Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu sizin de yavrularınızın doğum günleri kutlu olsun

Bugünkü menümü yazayım detoks yaptım bugün biraz zor geçti ama dayandım gece uykudan uyanıp bozmam inşallah

Sabah 1 kase balkabağı

Ara 5 i bir yerde çay

Öğlen 1 kase balkabağı

Ara 5 i bir yerde çay

Akşam 1 kase balkabağı bu sefer pekmezle yedim yoksa yiyemeyecektim

Bakalım sonucu yarın bildiririm ,işe yaramıştır inşallah ama çok başım ağrıyor şu anda, hemen yatıcam

Sabahvesen sana unutursun diyemicem üzgünüm eğer gerçekten aşıksan içinden hiç çıkmıcak iyi haber zaman geçtikçe daha az düşünecek daha az aklına gelecek rüyada görmene gelirsek tamamen bilinçaltı inşallah daha iyi biri çıkar karşına aşkı karşılıklı yaşarsın

Sabahvesen sana unutursun diyemicem üzgünüm eğer gerçekten aşıksan içinden hiç çıkmıcak iyi haber zaman geçtikçe daha az düşünecek daha az aklına gelecek rüyada görmene gelirsek tamamen bilinçaltı inşallah daha iyi biri çıkar karşına aşkı karşılıklı yaşarsın

amin cnm inş.

Sen yapmazsin canım ama adamın böyle bir meyli varsa ki msj da biraz var sanki evli erkekler kadınlar konusunda daha tecrubeliler ne hoşlarına gider neyi sever iyi bilirler bir bakarsın ki ummadigib bir işin icindesin sen arkadas dersin....ne bileyim bu işler böyle sarpa sarıyor tecrübelerinden ve yaşça senden büyük olmamdan biliyorum buradaki arkadaşların söylediklerini de kulağına küpe yap canım

Bugün galiba biraz kaçırdım yemeği babam yanlış anlar sofraya oturmasam yada az yesem insallah çok abartılı olmaz

Back
X