Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah 7.30 dan beri duraktaydım. 8 otobüsüne binebildim. kaçırmışım otobusu ki durağa da erken geldim . 31 geçe duraktaydım. ama arkadaş diyor ki 34 gece sizin oradan geçti otobus .üstelik eşim ile birlikteydim. nasıl görmeyiz anlamadım. toki den çıkıp merkeze aracımızla gidiyoruz. otobus gelmeden ben inmiyorum araçtan . hava soğuk diye. karşıdan geldi ği zaman iniyorum arabadan.
31 gece duraktaydık. ama binemedim . anlamadım . hiç böyle bi şey de başımıza gelmemişti 3,5 yılda.
dondum ama resmen . buz tuttum sabahın ayazında
Ah cnim kiyamam sana ise gec mi kaldin peki yetistin mi
Günaydın

Sabah 5 km yürüyüş yaptım geldim

Detoks sonuç verdi kızlar sabah tartıldım yürüyüş öncesi

Dün 71.9 dum bu sabah 70.9 tam 1000 gr gitmiş tabi önemli olan bunu korumak
Aynen canim benimki de sonuc verdi 1 kg bravos bize yaaa

dun akşam iftarım.
1 tabak kuru fasülye
2 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı patates yemeği.
pırasa ve patates yemeği tadına bakma amaçlı idi.
yarım dilim ekmek.
yatmaya yakın limon içtim 1 adet.

yatacağım zamana doğru midem kazınmaya başladı ama yattım uyudum.

sabah sahur
2 yumurta
peynir
1 eksi elma
1 avuç fındık.
yarım dilim ekmek.

Günaydın herkese

Kahvaltım
Peynir
1 dilim tb ekmeği
2 bardak şekersiz çay
6 tane zeytin
2 kuru kayısı

Öğlen
2 ceviz
Bir avuç leblebi
2 mandalina

Akşam
Ispanaklı börek yapacam ama ben yemem yanında domates çorbası yaparım 1 kase ondan içerim
Biraz da haşlanmış tavuk yerim
Sonrasında da çay çay çay

Günaydın herkese

Kahvaltım
Peynir
1 dilim tb ekmeği
2 bardak şekersiz çay
6 tane zeytin
2 kuru kayısı

Öğlen
2 ceviz
Bir avuç leblebi
2 mandalina

Akşam
Ispanaklı börek yapacam ama ben yemem yanında domates çorbası yaparım 1 kase ondan içerim
Biraz da haşlanmış tavuk yerim
Sonrasında da çay çay çay
güzel menü sevdim.
domates çorbasını ne ile yapıyorsun. domates kalmadı lezzetli. ben de severim ama yapmıyorum .

Aynen o canım yoksa yrt i.. iki günde onlara teslim etti
:KK12::KK12:
Demirleke ve Seyla çocuklarınıza da mutlu yıllar güzel yaşları kaderleri olsun kuzuların...
Bu arada benim kızın da Cumartesi Doğum günü tam bi oğlak burcu keçigillerden olur kendisi daha 3 yaşında böyleyse yandımmm
Ben de kızım da oğlak keçisiyiz didişip dururuz..:KK70::KK70:
Herkese selam

yazarhanim35 yazarhanim35 nice yaşlara canım

@demirleke ve Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu sizin de yavrularınızın doğum günleri kutlu olsun

Bugünkü menümü yazayım detoks yaptım bugün biraz zor geçti ama dayandım gece uykudan uyanıp bozmam inşallah

Sabah 1 kase balkabağı

Ara 5 i bir yerde çay

Öğlen 1 kase balkabağı

Ara 5 i bir yerde çay

Akşam 1 kase balkabağı bu sefer pekmezle yedim yoksa yiyemeyecektim

Bakalım sonucu yarın bildiririm ,işe yaramıştır inşallah ama çok başım ağrıyor şu anda, hemen yatıcam
Hadi bakalım merakla bekliyoz:KK73::KK73:

Canım babam maşallah konuşkan bir adam sıra bana gelmediği için o konuşuyor ben dinliyorum o arada da gidiyor lokmalar
:KK48::KK48::KK48:
seniçok iyi anlıyorum seyla benimde teyzemler 23 yıl hollanda da kaldılar onlarda hep bahsederlerdi siz çok modern giyiniyorsunuz biz böyle bilmiyorduk diyorlarmış onlardan biliyorum daha birçok şey anlatırlardı ama ne güzel yetiştiriyorsun çocuklarını herkez senin gibi deyil senin gibi anneleri olduğu için çok şanslılar:KK68:

geçmiş olsun canım:KK68:

önemli olan devamını getirmemek canım toparlarsın :KK68:

hayırlı olsun sersumcum :KK28:
sağol canım:KK68::KK68:

kızın da başlıyor anlaşılan spora
kaçıncı sınıf sersum. lise 2 mi . büyüttün kızı maşallah
Evet canım lise 2 inşallah devamı gelir bakalım:KK66:
Sağol darısı başınıza:KK36:..Beden büyüdü ama akıl küçük komik oluyor bu ergenler :KK70::KK70:

sabah 7.30 dan beri duraktaydım. 8 otobüsüne binebildim. kaçırmışım otobusu ki durağa da erken geldim . 31 geçe duraktaydım. ama arkadaş diyor ki 34 gece sizin oradan geçti otobus .üstelik eşim ile birlikteydim. nasıl görmeyiz anlamadım. toki den çıkıp merkeze aracımızla gidiyoruz. otobus gelmeden ben inmiyorum araçtan . hava soğuk diye. karşıdan geldi ği zaman iniyorum arabadan.
31 gece duraktaydık. ama binemedim . anlamadım . hiç böyle bi şey de başımıza gelmemişti 3,5 yılda.
dondum ama resmen . buz tuttum sabahın ayazında
o_Oo_Oo_Ogeçmiş olsun
Günaydın

Sabah 5 km yürüyüş yaptım geldim

Detoks sonuç verdi kızlar sabah tartıldım yürüyüş öncesi

Dün 71.9 dum bu sabah 70.9 tam 1000 gr gitmiş tabi önemli olan bunu korumak
:nazar::nazar:bravoss canım

Ah cnim kiyamam sana ise gec mi kaldin peki yetistin mi

Aynen canim benimki de sonuc verdi 1 kg bravos bize yaaa
sana da bravoss:nazar::nazar:

Selam kızlar...10 da kalktık..
kahvaltı
:kk77::kk77::kk77:
pastırmalı sucuklu omlet
peynir zeytin
domatesli biber kavurması(yazdan yaptıklarım)
az yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
:kk77::kk77::kk77:

güzel menü sevdim.
domates çorbasını ne ile yapıyorsun. domates kalmadı lezzetli. ben de severim ama yapmıyorum .
Annem yazın buzluğa koymuş direk doğrayıp bana da getirdi denicem bende nasıl olacak bakalım. Yoksa bende şuan ki domateslerle asla yapmam

tünaydın kızlar sabah kalkar kalkmaz 3 bardak su içtim nasıl susadıysam artık :)

şimdi de sade türk kahvesi içiyorum.

halam aşure yapıyormuş bana garezi mi var ne çözemedim :( muharremde yaptıkları aşureden fazla yiyememiştim ameliyat oldğum gün yapmışlardı 2 gün sonra da antibiyotikten zehirlenince ölü gibi yatmıştım

Yeni liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017

mesmeser mesmeser :13 Ocak 2017

filiztoprak filiztoprak :20 Ocak 2017

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017

Triplimelek Megi Triplimelek Megi :3 Şubat 2017

ficans ficans :10 Şubat 2017

yazarhanim35 yazarhanim35 :17 Şubat 2017

@sarfansari :24 Şubat 2017

Z zeze_35 :3 Mart 2017

leylak84 leylak84 :10 Mart 2017

mesmeser mesmeser :17 Mart 2017

:KK73::KK73::KK73::KK73:Evet kızlar yeni listemiz herkes gününü kaydetsin ben gene her perşembe hatırlatırım ..Unutan ilk sayfaya da bakabilir,oraya da kaydettim.. mesmeser mesmeser senin 2 kere canım ilk listeni yapamadığın için:KK39:..Umarım bu listenin sonunda hepimiz hedeflerimize biraz daha yaklaşmış ya da ulaşmış oluruz..:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

canım yorum yapma gereği duymadım o adamın yazdığına tüm arkadaşlar yazmış zaten, hepsine de ayrı ayrı katılıyorum..Sen zaten doğruyu biliyorsun en kısa sürede de uygula ve uzaklaş..Aman kendini tehlikeli sulara atma değmez..:KK66:
biliyorum canım değmez. sadece dün aklımı fazlasıyla karıştırdı ama bugün daha iyiyim şükür :)

Yeni liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017

mesmeser mesmeser :13 Ocak 2017

filiztoprak filiztoprak :20 Ocak 2017

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017

Triplimelek Megi Triplimelek Megi :3 Şubat 2017

ficans ficans :10 Şubat 2017

yazarhanim35 yazarhanim35 :17 Şubat 2017

@sarfansari :24 Şubat 2017

Z zeze_35 :3 Mart 2017

leylak84 leylak84 :10 Mart 2017

mesmeser mesmeser :17 Mart 2017

:KK73::KK73::KK73::KK73:Evet kızlar yeni listemiz herkes gününü kaydetsin ben gene her perşembe hatırlatırım ..Unutan ilk sayfaya da bakabilir,oraya da kaydettim.. mesmeser mesmeser senin 2 kere canım ilk listeni yapamadığın için:KK39:..Umarım bu listenin sonunda hepimiz hedeflerimize biraz daha yaklaşmış ya da ulaşmış oluruz..:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Tamam canım insallah

Back
X