Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu aralar fazla yiyorum sanırım :( kg verdikçe doymamaya başladım şu 3-4 gündür ama azıcık da psikolojik farkındayım pazartesinden itibaren kendmi toparlayacğm yeniden sıkı diyete döneceğim

1 lokma beyaz ekmek ile 1 parça tulum peyniri yedim. ayy boğazım durmuyor bugün :( en iyisi erkenden uyumak . bu saatten sonra başka birşey yemem kalan 1 litre suyumu içerim ancak

1 lokma beyaz ekmek ile 1 parça tulum peyniri yedim. ayy boğazım durmuyor bugün :KK43: en iyisi erkenden uyumak . bu saatten sonra başka birşey yemem kalan 1 litre suyumu içerim ancak
Geçen gece ben de krize girdim buraya yazmaya da utandım:eek: saat gece 11 de 2 dilim çavdar ekmeği kızarttım tereyağı sürdüm ve yedim:kızgın:..İnan tutamadım kendimi ..Bazen oluyor insana:KK51::KK51::KK51:

Geçen gece ben de krize girdim buraya yazmaya da utandım:eek: saat gece 11 de 2 dilim çavdar ekmeği kızarttım tereyağı sürdüm ve yedim:kızgın:..İnan tutamadım kendimi ..Bazen oluyor insana:KK51::KK51::KK51:
İrademe tüküreyim :( bosladim bu hafta fazlasıyla. Pazar serbest günüm onun dışında pazartesinden itibaren hızla geri dönüp 64 u göreceğim haftaya bugün

rica ederim kızlar:KK15::KK15::KK15:
akşam yemeğim
:kk77::kk77::kk77:
tarhana
2 kaşık domatesli erişte
2 kaşık sersum tavuk(haşlanıp didiklenmiş tavuğu soya sosu ve baharatlarla çıtır çıtır olana kadar kavuruyorum kızım bu ismi koydu:KK48::KK48:)
cacık
salata
:kk77::kk77::kk77:

Afiyet olsun canım:KK68:

Kizlar ya benim de canim acayip misor patlatmak istio suan kendimi nasi zor tutuyorum inanin

Merhaba kızlar nasılsınız
Benim hiç keyfim yok biri malum olaylar diğeri de gr zayıflayamadım bu hafta hatta + dayım özlemi çok iyi anlıyorum bugün aynı psikoloji bende de vardı O kadar dikkat ediyorum sabah hariç ekmek yemiyorum eşimkızartmaları tatlıları helvaları götürüyor ben bir iki çatal tadına baktım en fazla haksızlıkkk diyeti bırakıyorum çok kafamataktım ondan oldu
kendini bırakma canım burdan gittiğin an daha fazla kilo alırsın pişman olursun sadece kafana takma bizde aynı durumları yaşıyoruz adıüstünde eğlenerek zayıfllıyoruz birbirimizden güç alıyoruz En Büyük KKEn Büyük KK

Müzmin hasta geldi.:KK57:
Gece doğru düzgün uyuyamadım nefes alamıyorum burnum tıkalı. Diyete çok dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum ama kafama da takmıyorum. Herşey sağlıklıyken güzel.
çok geçmiş olsun canım:KK36:

Bugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.
canım ne güzel inşallah bu kişiyede vesile olursun ne mutlu sana bende namazımı hiç bırakmam açıklık bi r ölçü deyildirki rabbim demekki sana nasip edecek seni vesile kıldı bu fırsatı kaçırma canım allah yardımcın olsun:KK68:

57 kilo ile ben . dün oğluşumun doğum gününde.
kuzunun doğum günü kutlu olsun canım :KK36:

Çok şükür iyi canım hastane de yatıyor kanında iltihap varmış ateşi onun için çıkmış ama çok şükür ki kalıcı bir hasar olmadan atlatmış havaleyi

geçmiş olsun canım:KK68:

Eki Görüntüle 1935064 portakal,armut ve elmalı sade sodam..:KK50::KK50:buyrun beraber içelim:KK52:
afiyet olsun canım bende bu ara ço içiyorum soda

:KK31::KK31::KK31:2017 nin ilk listesi Hayırlı Uğurlu olsun kızlar..:KK73::KK73::KK73:

06 Ocak 2017 Tarihli Listemiz

:rolleyes::rolleyes:Kilo verenler:KK73::KK73:

:KK15::nazar::nazar::nazar:1- ficans ficans :%2.083:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK15:

:nazar::nazar:2- leylak84 leylak84 :%1.086:KK15::KK15:

:nazar:3- suspushanimcim suspushanimcim :%0.759:KK15:

:KK9: @ozlemm1990 :%0.657:KK73:

:KK9: Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu :0.641:KK73:

:KK9: sersum sersum :%0.497:KK73:

:kahve:Aynı kalanlar:kahve:

:cool: yazarhanim35 yazarhanim35 :%00:KK69:

:cool: filiztoprak filiztoprak :%00:KK69:

:sinirli:Kilo alanlar:skandal:

:sopa: Z zeze_35 ++%0.690:kızgın:

:sopa: @sarfansari :++%0.884:kızgın:

:sopa: @mesmeser :++%1.101:kızgın:

Öncelikle 1. mizi ve herkesi çoook çokkk tebrik ederim..Biz harikayız canıımmm:KK49::KK49:
Aynı kalanlar ve alanlar da üzülmek yok haftaya daha da güzel bir sonuç için devam arkadaşlar:rapci::rapci::rapci::rapci:
eline sağlık canım :KK68:önce 1.mizi :sampiyon:sonra herkezi tebrik ederim:KK68:

filiztoprak filiztoprak canım geçen merdiven çıkıyorum demiştin yazarken daldırdım unuttum sana yazmayı..Aslında merdiven çok güzel kalori harcatıyor ama benim gibi belinden problemlilere yasak canım..Senin belinde yoksa devam et tabii:KK39::KK39::KK39::KK9::KK9:belim sakatken twist stepper almıştım kilo vereyim diye beyin cerrahı sen sakatlığını katlamak mı istiyorsun en zararlısını almışsın beline dedi ve 1 kere kullanabildim..Annemin çatı katında duruyor:confused::confused:..bana sadece yüzme ve yürüyüş başkası yaramaz:KK51::KK51:

şundan almıştım merdiven çıkıyormuşsun gibi oluyor
Eki Görüntüle 1935119
canım belimde şu an için bi sorun yok tabiki sen dikkat et canım benim dizlerimde oluyor bazen sorun oda hamlıktandır
denemediğimiz diyet denemediğimiz detoks denemediğimiz alet kalmadı yahuuuuu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Az önce yanımızdaki havaalanında silahlı saldırı oldu. Şimdilik 3 ölü 9 yaralı var. Dünyanın içine s..çtılar hiç bir yer güvenli değil. Ailece çoluk çocuk hep gittiğimiz yer. Allah korusun.
offfff her yer aynı demekki allahım güvenli bir yer kalmadı
antalyada da hava alanı avm lere dikkat çekiyorlar 3 canlı bomba olduğunu söylüyorlar korku endişe içindeyiz şehir şehir dolaşıyor bunlar rabbim herkezi korusun sabır versin

kızlar bugün serbes gün yaptım yarın daha dikkatli olucam
salaş bi kazak örmeyi düşünüyorum ama kalın şişlerle nasıl bi ip kullanıcam bi öğreneyim burda biyer var bilgi veriyolar örülmüş ippler bile var hazır kazak gibi görünüyor pazartesi eşim bankaya gidecek bende bi bakayım diyorum belki alırım düz örgü biliyorum lastik haroşe falano kadar biliyorum saç örgüsü falan onları bilmiyorum zaten düz güzel oluyor
işte uğraş olsun:KK66:

Az önce yanımızdaki havaalanında silahlı saldırı oldu. Şimdilik 3 ölü 9 yaralı var. Dünyanın içine s..çtılar hiç bir yer güvenli değil. Ailece çoluk çocuk hep gittiğimiz yer. Allah korusun.
Cok gecmis olsun cnm hakikaten dunyada guvenilor yer kalmadi su hale bakin halbuki hepimize yeter
salaş bi kazak örmeyi düşünüyorum ama kalın şişlerle nasıl bi ip kullanıcam bi öğreneyim burda biyer var bilgi veriyolar örülmüş ippler bile var hazır kazak gibi görünüyor pazartesi eşim bankaya gidecek bende bi bakayım diyorum belki alırım düz örgü biliyorum lastik haroşe falano kadar biliyorum saç örgüsü falan onları bilmiyorum zaten düz güzel oluyor
ayy cok guzel olur cnm bnce ayrica serbest gun yapmakla da iyi yapmissin inanki

Yürüyüş super ya
Menüler de super tebrikler

Sağol canım

Oooooo maşallah 1. miz belli olduu...harikasın canım...:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:

Teşekkürler sersumum

:KK31::KK31::KK31:2017 nin ilk listesi Hayırlı Uğurlu olsun kızlar..:KK73::KK73::KK73:

06 Ocak 2017 Tarihli Listemiz

:rolleyes::rolleyes:Kilo verenler:KK73::KK73:

:KK15::nazar::nazar::nazar:1- ficans ficans :%2.083:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK15:

:nazar::nazar:2- leylak84 leylak84 :%1.086:KK15::KK15:

:nazar:3- suspushanimcim suspushanimcim :%0.759:KK15:

:KK9: @ozlemm1990 :%0.657:KK73:

:KK9: Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu :0.641:KK73:

:KK9: sersum sersum :%0.497:KK73:

:kahve:Aynı kalanlar:kahve:

:cool: yazarhanim35 yazarhanim35 :%00:KK69:

:cool: filiztoprak filiztoprak :%00:KK69:

:sinirli:Kilo alanlar:skandal:

:sopa: Z zeze_35 ++%0.690:kızgın:

:sopa: @sarfansari :++%0.884:kızgın:

:sopa: @mesmeser :++%1.101:kızgın:

Öncelikle 1. mizi ve herkesi çoook çokkk tebrik ederim..Biz harikayız canıımmm:KK49::KK49:
Aynı kalanlar ve alanlar da üzülmek yok haftaya daha da güzel bir sonuç için devam arkadaşlar:rapci::rapci::rapci::rapci:

Ellerine sağlık ve de teşekkürler sizlerin yardımıyla canım, haftaya hep beraber veririz inşallah

Ahh ben ne yaptım geçen gece uykudan uyanıp bebe bisküvisine nutella sürüp yedim:(

Geçmiş olsun canım her yeri mahvettiler Allah sonumuzu hayretsin:(

Afiyet olsun canım:KK68:
sağol canım:KK36:
Ahhh benim de akşamları neler çekiyo canım:KK51:
sorma:KK59::KK59::KK59::KK59:
Allah hepimizi korusun..Geçmiş olsun:cry::cry:
kendini bırakma canım burdan gittiğin an daha fazla kilo alırsın pişman olursun sadece kafana takma bizde aynı durumları yaşıyoruz adıüstünde eğlenerek zayıfllıyoruz birbirimizden güç alıyoruz En Büyük KKEn Büyük KK

çok geçmiş olsun canım:KK36:

canım ne güzel inşallah bu kişiyede vesile olursun ne mutlu sana bende namazımı hiç bırakmam açıklık bi r ölçü deyildirki rabbim demekki sana nasip edecek seni vesile kıldı bu fırsatı kaçırma canım allah yardımcın olsun:KK68:

kuzunun doğum günü kutlu olsun canım :KK36:

geçmiş olsun canım:KK68:

afiyet olsun canım bende bu ara ço içiyorum soda

eline sağlık canım :KK68:önce 1.mizi :sampiyon:sonra herkezi tebrik ederim:KK68:

canım belimde şu an için bi sorun yok tabiki sen dikkat et canım benim dizlerimde oluyor bazen sorun oda hamlıktandır
denemediğimiz diyet denemediğimiz detoks denemediğimiz alet kalmadı yahuuuuu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

offfff her yer aynı demekki allahım güvenli bir yer kalmadı
antalyada da hava alanı avm lere dikkat çekiyorlar 3 canlı bomba olduğunu söylüyorlar korku endişe içindeyiz şehir şehir dolaşıyor bunlar rabbim herkezi korusun sabır versin
:KK68::KK68::KK68:Aynen yaww kobay farelerine döndük:KK70::KK70::KK70:

serbest günü ben de yarın yapıciiimm:KK45::KK45:
selanik de güzel olur canım..Ama düz de gider..Bi ara ben de takmıştım kızıma örmüştüm..hele kalın şişle çabucak bitiyor ondan yanii..ben sıkılırım yoksam:confused::confused:

Back
X