- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Iyiyim canım sağ tarafa oturunca biraz ağrıyor eşime yaradı biraz atismistik karşımda güldü gıcıkGeçmiş olsun canım şuan nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canım sağ tarafa oturunca biraz ağrıyor eşime yaradı biraz atismistik karşımda güldü gıcıkGeçmiş olsun canım şuan nasılsın?
Oyy aman canım dikkat et..Çok geçmiş olsunGeçen gün kayıp düştüm kalcam incindi kalça demişken sizin sayfanizda baur diye bir sayfanın reklamı var mi
Kizlar hafya sonu acikogrrtim ainavim var
Ona yogun calisiyorum
Ne bulursam yiyecegim diyete devam et.eyecegim bu hafta
Bu yuzden menu bildiriminde bulunmayacagim haberiniz olsun.
Cuma kilo bildirimi yapacagim ama
Çok geçmiş olsun tekrardan canım..Aman iyi ol da diyet miyet boş..Herşeyin başı sağlık..Acil şifalar olsun..51.982
Şu andaki kilom.
Normalde sevinmem gerekir ama halsizlikten kolumu kaldıracak durumda değilim. 4 gündür Diyeti tamamen bıraktım ama bu defada yiyemiyorum. Sabah yarım dilim ekmek ve yarım kaşık yumurtasız menemen yedim. Az önce yarım tabak domatesli makarna yedim. Midem bulandı. Yemek düşününce bile midem bulanıyor.
Aslında hastalığım baya geçti sayılır. Nefes alabiliyorum fazla öksürmüyorum, isalimde geçti. Biraz baş ağrısı var o kadar. İyileşmek istiyorum artık. Çok uzadı bu hastalık normal hissetmeyi özledim.
Oluyor bazen hepimize canım..Düzelir merak etme sevdiğin birşeyleri yap ye düzelecek üzülmeKizlar ya bu iki gndur herseyden skildim ne diyet yapmak istiorum ne de baska bisey hani boyle bazen bikkinlik gelir ya aynen oleyim suanda
Çabucak bitsin aynenbende ondan kalın şiş düşündüm ama hiç örmedim selanik bilmiyorum canım aman heves işte çabucak bitsin tabi
güzel bir gün olmuş kitaplarınızı güle güle okuyun canım
canım başka bir rahatsızlığın olmasın baya uzun sürdü inşallah atlatırsın![]()
Salgın burada da var canım..İyileşince kızını da telafi edersin..Üzme kendiniŞimdi Küba kahvesi içtim. Hastayım diye kızıma Doğum günü yapamadık en çok ona üzülüyorum. Başım dönüyo sürekli.
Daha yeni çekup yapıldı başka bir hastalık olsa çıkardı diye düşünüyorum. Birde etrafımda bir çok kişi benim durumumda. Yani salgın bir hastalık sanırım.
Size özendim kızlar. Keşke benim canımda bişeyler istesede yesem. Belki daha hızlı düzelirim. En sevdiğim şeyleri bile yiyesim yok. Şu an hedeflediğim kilonun altına düşmüşüm. Bir süre diyet yapmıycam ama raporlarıma devam edicem. Sonrada bu kiloda kalmaya çalışıcam.
Ayy benimki de güler işin doğrusu ben de gülerim ve çok düşerim..2 yıl önce Hakkarideyiz her yer buz kar tabii.. alışverişe gidiyoruz eşimle kaldırımda 2 kişi yürüyemez, o önde ben arkada tam kantine yaklaştık karşıda polisler falan ben küt yerde ama öyle böyle değil kara tamamen yapıştım, eller kollar açılmış, eşim önde ben geliyorum zannediyor konuşuyormuş kendi kendineIyiyim canım sağ tarafa oturunca biraz ağrıyor eşime yaradı biraz atismistik karşımda güldü gıcık
allah sağlık versin canım çok zor bi ara bende oldum keşke canım bişey istese dedim umarım iyileşirsin artıkŞimdi Küba kahvesi içtim. Hastayım diye kızıma Doğum günü yapamadık en çok ona üzülüyorum. Başım dönüyo sürekli.
Daha yeni çekup yapıldı başka bir hastalık olsa çıkardı diye düşünüyorum. Birde etrafımda bir çok kişi benim durumumda. Yani salgın bir hastalık sanırım.
Size özendim kızlar. Keşke benim canımda bişeyler istesede yesem. Belki daha hızlı düzelirim. En sevdiğim şeyleri bile yiyesim yok. Şu an hedeflediğim kilonun altına düşmüşüm. Bir süre diyet yapmıycam ama raporlarıma devam edicem. Sonrada bu kiloda kalmaya çalışıcam.
çok tatlı oluyor canım ondan sevmiyom ben hazır oluncada tadı ayarlanmıyoaynen ole yaptim canm odulle dirdim kendimi smdi yarin kaldgim uerden devam edicem asla pes etmek yok :))
ben cok severim salebi benim diyetimde var canm cok seviorum cidden
Ayy benimki de güler işin doğrusu ben de gülerim ve çok düşerim..2 yıl önce Hakkarideyiz her yer buz kar tabii.. alışverişe gidiyoruz eşimle kaldırımda 2 kişi yürüyemez, o önde ben arkada tam kantine yaklaştık karşıda polisler falan ben küt yerde ama öyle böyle değil kara tamamen yapıştım, eller kollar açılmış, eşim önde ben geliyorum zannediyor konuşuyormuş kendi kendine..Ben gülmekten kalkamıyorum.Polisler işaret etti eşim bi döndü ben yayılmışım..Halaa eşim dar bi yolda giderken arkadaysam dönüp dönüp gülerek geliyorsun değil mi der
![]()
Ayy bu baya kimikmis canim cidden iyiki bisey olmamis sanaAyy benimki de güler işin doğrusu ben de gülerim ve çok düşerim..2 yıl önce Hakkarideyiz her yer buz kar tabii.. alışverişe gidiyoruz eşimle kaldırımda 2 kişi yürüyemez, o önde ben arkada tam kantine yaklaştık karşıda polisler falan ben küt yerde ama öyle böyle değil kara tamamen yapıştım, eller kollar açılmış, eşim önde ben geliyorum zannediyor konuşuyormuş kendi kendine..Ben gülmekten kalkamıyorum.Polisler işaret etti eşim bi döndü ben yayılmışım..Halaa eşim dar bi yolda giderken arkadaysam dönüp dönüp gülerek geliyorsun değil mi der
![]()
Bende yazin tarihi bir yerin merdiveninden inerken ayagim kaydı yuvarlanmadim olduğum yerde oturur şekilde düştüm eşim dönüp niye oturuyorsun dedi ben de yoruldum dedim tabi o zaman bilmedim eve gelince kolum bileğinden dirsegime kadar sıyrılmış morarmisti bu defa bişey olmadiAyy ayağım kaydı i de güler işin doğrusu ben de gülerim ve çok düşerim..2 yıl önce Hakkarideyiz her yer buz kar tabii.. alışverişe gidiyoruz eşimle kaldırımda 2 kişi yürüyemez, o önde ben arkada tam kantine yaklaştık karşıda polisler falan ben küt yerde ama öyle böyle değil kara tamamen yapıştım, eller kollar açılmış, eşim önde ben geliyorum zannediyor konuşuyormuş kendi kendine..Ben gülmekten kalkamıyorum.Polisler işaret etti eşim bi döndü ben yayılmışım..Halaa eşim dar bi yolda giderken arkadaysam dönüp dönüp gülerek geliyorsun değil mi der
![]()
Bende dün yaptım ıspanaklı gözleme her hali güzel oluyorAfiyet olsun canım ben iki gündür kaçırdım dün kızımın doğum günüydü 1 dilim pasta ve 2 poğaça yedim bugün de annem gözleme yapmış ıspanaklı peynirli haşhaşlı yedim valla tabi bazılarının tadına baktım sadece:) :)
Ben hashas ve tahinli olan herseyin tadina bayiliorum kizlar ya cok lezzetli oluo bu ara herkesin kacirma haftasi cnm olur ole seyler unutup devam etcezAfiyet olsun canım ben iki gündür kaçırdım dün kızımın doğum günüydü 1 dilim pasta ve 2 poğaça yedim bugün de annem gözleme yapmış ıspanaklı peynirli haşhaşlı yedim valla tabi bazılarının tadına baktım sadece:) :)
Afieyt olsun canimcimAksam bulgurlu patates çorbası yaptım soğukta iyi oldu bir tabak yedim valla
Inşallah çok değildir canimcimYarın bi tartılayım bu yediklerimin ne kadarı bana yol ve su olarak geri dönmüş merak ettim
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza insallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız aslında bizim belli bir programımız yok herkes kendi bünyesine göre yemek düzenini yürüyüş spor vs...yapıyor payasip cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz ayrıca arkadaşla sohbet edip stres atiyoruzKızlar Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyete başlama klasiğine uygun olarak tabiki pazartesi (yarın) başlayacağım
Diyet programlarımız nasıl? Ben yediklerimi azaltarak başlamak istiyorum.
59 kiloyum 168 boy
Hedef 54-55 kiloya düşmek