- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
sağol canımcımmmsersum 'um canım yeni gördüm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU SENELERE İNŞALLAH CANIM
AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI HUZURLU ÖMÜR DİLERİM
![]()
![]()
![]()

sağol canımmmNice mutlu yaşlara inşallah.
Ben İstediğim kiloya indim arkadaşlar diyet yapmaya devam edersem kilo vermeye devam ederim fazlası kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden aynı kiloda kalmak için belli bir beslenme düzeni + spor programını alışkanlık edinmek istiyorum. Yeni hedefim bu olacak inşallah. Bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bir kaşık menemen yedim çok iştahım yoktu. Sonra sahile gittik ama çok rüzgarlıydı fazla kalmadık. Sahilde bir yerde hamburger ve patates yedik ama bitiremedim patateslerde çok yağlıydı yiyemedim. Şimdi evde tv seyrediyorum. Akşam ne yemek yapayım bilmiyorum hamburger midemi bozdu zaten pek sevmem şimdide canım hiç birşey istemiyor.

Gözünaydın canım..sen muhabbette katıl bize.

Süpersinİnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,![]()

Aman dikkat..geçmiş olsunDün biraz dışarı cikamak zorunda kaldım kar yağıyordu soğuk almışım gece saat 1 e kadar karnım çok feci agridi anne kaynattim kendime ama sabaha kadar yine de agriyordu

Cicim görünen köy kılavuz ister mi.Herşey orta da zaten bileğini görüp napıcanazıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.

ben haşlamasına zeytinyağı limon ve yanında yoğurtla tüketiyorum canım..Sarımsaklı da olurtünaydın kızlar
izmir buz gibi bugün yataktan çıkasım dahi gelmedi
sabah 1 minik salatalık. dün serbest gnümdü bugün salatalık detoksu ama cidden salatalıklarmda ufak şunlar kadar falan.
![]()
öğlen den önce 1 sade türk kahvesi.
birazdan 2 tane dha salatalık yerim.
birde birşey soracağım size bürüksel lahanasını nasıl tüketiyorsunuz siz