Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa canım beğendiğin pasta kek tariflerin varsa alabilirim benim koca sever öyle şeyleri nankör yaptığım halde ne yapıyorsun dese de:KK43: :KK43:
tabiki canim coj var atarim sana

Geçen akşam yaptığım kueabiyelerden sadece iki tane yedim komşuları çaya çağırdım ben hiç yemedim hepsi çok güzel olmuş deyip herbiri dört beş tane yedi ben de cay ictim
dunyada tek dayanamadgim sey kurabik

Günaydın kızlar :) 64'u ucundan da olsa gördüm bugün normal diyete mı devam etsem yoksa kaçamak mı yapsam bilmiyorum hurma yoğurta devam etmeyeceğim direk ameliyat sonrası kan yapıcı şeyler yemek yerine diyete başlayınca kendimi isitamiyorum bu sene. Akşam dondum erkenden uyuya kalmışım
sakin kacamak yapma odul gununu bekle tartida o rakami gotdun die sevnme cnku bnde bu kez uxun bir aradan snra 64.9 gormustum cok onceleri senin gbi o gun hemen kcamak yapip almistim geri bikac gun veremedim normal devam et

@demirleke gecmis olsun cnm cok masallh cok iradeliymissin sinavi kazanman cok iyi olmus ben univ son siniftayken evlenmeye karar verdik ama benim kayinvlide okul muduru idealist bi tip illa okul bitsin atansin ole dedi tabi ben bi hirs yap hem son sinifta evlendik hemde esimi mahcub etmemek icin biter bitmez atandim Rabbimde nasib etti cok sukur

@demirleke gecmis olsun cnm cok masallh cok iradeliymissin sinavi kazanman cok iyi olmus ben univ son siniftayken evlenmeye karar verdik ama benim kayinvlide okul muduru idealist bi tip illa okul bitsin atansin ole dedi tabi ben bi hirs yap hem son sinifta evlendik hemde esimi mahcub etmemek icin biter bitmez atandim Rabbimde nasib etti cok sukur
hırs olmayınca olmuyor zaten.

Allah emekleri karşılıksız bırakmasın.
ben de 35 ime kadar hiç kpss ye girmemiştim. hani güvenmiyordum atamalara. öğretmenler diploma vs yakınca haberlerde. ondan ...:KK53:

senin de hayırlı olsun canım
ne iyi ettin..

Kadrosuz gelin alması yani ayyy su kahkahalar benim eski ev sahibim kiz bakmaya giderdi oğluna önce kızın kadrosunu sorardı ne güzel kızlar buldu sözleşmeli diye kabul etmedi

Günaydın kızlar

Bu sabah son antibiyotiği içtim ama hala boğazım geçmedi biraz hafifledi geçer inşallah , sizler de iyisinizdir umarım

Kilo bildirimim

rumuz ficans

geçen hafta 70.5

bu hafta 70.0

fark 500 gr

% 0.709

hepiniz eksilerdesinizdir inşallah listeyi yapan arkadaşa da kolay gelsin

Yok anam fıstık gibin hatundum..Aynaya bakıp bi de salak salak benim bacaklarım neden birbirine deymiyor ki derdim:KK70::KK70::KK70:bileydim yıllar sonra böyle olacağımı demiydim hiçç:confused::confused::confused:
ohh ellerine sağlık çok güzel görünüyor..:KK68:

:KK9::KK9::KK9:

canım cuma tartılıyoruz ama sen listeye girmek istiyorsan 1 hafta düzenli menü bildirmelisin sonra listemize girersin..tabii liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen..cumaları listeyi sırayla yapıyoruz..sen de başlangıç kilonu bildirirsin yarın..:KK39:

sağol canım evet yorucuydu..şiştim bir de..bugün şiştim nedense:KK43::KK43:

güzel gözüküyor..

geçmiş olsun canım...:cry::cry:

Çok geçmiş olsun canım :KK16:

sagol cnm iyiyiz bizler coo gecmis olsun kizinla sana da

leylak84 leylak84 geçmiş olsun canım sana da kızına da

Seni gördük daha iyi olduk

leylak84 leylak84 canım çok geçmiş olsun . Allah şifa versin

Teşekkür ederim kızlar:KK68::KK68:
Zeze cim sana da geçmiş olsun canım:KK68:

Selam kızlar

Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. tarih : 14 kasım 2016
Baş. Kilo : 84 kg
Geçen hafta : 75.5
Bu hafta : 74.9
Fark : 600
% : 0.794
Spor : yürüyüş ama bu hafta hiç yürüyüş yapmadım.
Ilk hedef : 70 kg
:halay::halay::halay:

vermişsin yani . bak ne kadar hızlı vermisni.
demek ki kaçamak yapmamışsın arkadaşım. tebrik ederim.
Abur cubur yemesem veririm ben çok yiyorum
Bide porsiyonlarımı azaltsam kilom kendi kendine düşer
İnşallah hakim olmaya çalışıyorum

Bu hafta yürüyüşümü yapmadım ama artık tam gaz devam eski duzenime geri dönüyorum hergün düzenli yürüyüş su bir hafta niye yapmadım bende bilmiyorum

Selam kızlar

Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. tarih : 14 kasım 2016
Baş. Kilo : 84 kg
Geçen hafta : 75.5
Bu hafta : 74.9
Fark : 600
% : 0.794
Spor : yürüyüş ama bu hafta hiç yürüyüş yapmadım.
Ilk hedef : 70 kg
:halay::halay::halay:
hdi bakalım devam.
tebrikler

bir kaç çekim dha yaptım canım :) onları da atacağım yarışma topiğine :)
çok güzel görünüyo eline sağlık canım 1. olursun iinşallah:sampiyon:

Keşke ben de öyle bir sofraya oturssm yesem yesem kilo almasam
nerdeee canım bizde bende hemen almışım:KK57:

afiyet olsun cnm gelin iyi beslemis masallah
aynen kıs baya bi teleşlıymış kardeşim söylemişti ama çok iyi biri gerçekten çok saygılı ve görgülü

İyi akşamlar kızlar.gelemedim yine.arada okudum ama yazmaya vakit bulamadım.kızım da ben de hastayız.kızım biraz daha iyi bugün.
yarın da misafir gelecek.bu halimle akşama kadar uğraştım.umarım sizler iyisinizdir kızlar....
geçmiş olsun lleylekçım ikiniz birden olmmanızda kötü olmuş

Kızlar ben de okudum ama yazamadım bu aralar çarpıntım var dün fenalaştım bugün de Dr gittim ilaç başlatılan öyle işte eve geldim bi de mantı açtım oğlanı uyuttum kızı yıkadım şimdi de kızı uyutuyorum sonra da işlere kaldığım yerden devamm
ahh canım çok zor tabi ben anca 1 tane yaptım bana göre değil çok çocuk belkii önce olsa olurdu
allah güç versin sabırda üzme kkendini yardım eden yokmu aillede

Son düzenleme:
Back
X