Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benimki tersini söylese salarim kendimi o da benim huyumu biliyor ee bide işin kendisine olacak psikolojik baskısını da biliyor
Işte bende de tersi oluyor o da böyle söylüyor ben sinirlenince daha çok hirslaniyorum her konuda o da öyle yapıyor. Bazen kalbimi de kırıyor ama napalim sonradan gönül almayı da biliyor. Inşallah şu pis kilolardan kurtulalım da yeterki

Daha dinlenme fırsatım olmadı ne yazıkki :KK64: sabah kalktım eşimi yolladım evi topla ee bebekte var onunla da uğraşıyorum simdide oğlanı okula gondercem hazırlık var ancak kız öğlen uykusuna yatinca dinlenirim :anne: Sonrasında yine iş yemek :hamarat:
kadının işi hiiiçç bitmez şekerim

Işte bende de tersi oluyor o da böyle söylüyor ben sinirlenince daha çok hirslaniyorum her konuda o da öyle yapıyor. Bazen kalbimi de kırıyor ama napalim sonradan gönül almayı da biliyor. Inşallah şu pis kilolardan kurtulalım da yeterki
Inşallah canım en kısa zamanda

Benimkide cok agir seyler soledi bana kac kez bide beni gorseniz zaten bu kizin ne fazlaligi var dersiniz yani smdi zayiflayinca bikac kilo nasi iltifatlar yagio
Hatirlat o zaman o lafları eşine belki bir daha öyle yapmaz

Öğle yemegim

camera_1484567439069.webp

öğlen aşağı yemeğe indim.
ezogelin çorba
yarım uskumru balığı
150 gr kadardı
salata , yağsız tuzsuz

arkasından 2 saat sonra 2 avuç leblebi. 1 paket çubuk kraker . 1 ekşi elma.

Herkese selamlar,
Şehir dışındaydık kursumuz vardı siteye gelemedim. Cuma günü de tartılamamıştım zaten. Anca gelebildim geçmişi henüz okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Geçen hafta Kilo verenleri kutluyorum. Maşallah size.
Eşim bana bir kaç kilo daha ver dedi kızlar beni yine listeye alın hedef 50 olacak bu defa. Başlangıç kilom 52.400
Sabah klasik 1 dilim ekmek ve tulum peyniriyle hafif bir kahvaltı yaptım.
Öğlen salata ve yarım kase çorba.
Öğleden sonra 1 saat 6 km yürüyüş.
Akşam yarım kase nohut az pilav ve az tuzlu turşu.
Şimdi suyumu içiyorum.
amanın nerenden vericen kıss:KK48::KK48:
Günaydın kızlar!

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Regl oldum gece sancıdan kıvranıyorum resmen dün misafirim de vardı üşüttüm sanırım off off herşey üst üste geldi ahh kadın olmak.
geçmiş olsun

Evet kaptım valla bugün iltifat beni doyurur yemek yemem
:KK70:

Ne güzel eşin iltifat ederek gaza getiriyor seni :KK9: benimki tam tersini yapiyor öyle şeyler söylüyor ki deli oluyorum :sopa:
Ama sanki o zaman daha çok gaza geliyorum yedirticem sana o lafları diyorum:KK53: ama arada da iltifat duymak benimde hakkım :KK42:
aa o kaa kilo verdin arada da iltifat etsin yaww.:KK20:.o da motive ediyor insanı inan:KK39:

selam canlarım...sabah çıkışta da eğitim vardı eve anca 10 da geldim..nöbet yorucuydu..yaşlanmışım ben:KK51:eskiden nöbet çıkışı uyumaya bile gerek duymazdım..:işsiz:ama havaların da etkisi var hastane bir sıcak bir soğuk servise çık in soğuk sıcak etkileniyor vücut ve kırgınlık oluyor:işsiz:
10 da yatabildim 2 de kalktım ince tb sandviç ekmeği almıştım kendime hem kahvaltı hem 2. öğün oldu yani bugün tek öğün olacak büyük ihtimal acıkırsam çorba içerim en kötü..neyse sandviç aşermem geçti:KK70:..ama çok da güzel yaptım beee:confused::confused:
sandviç.webp toplam 400 cal içindekilerle beraber tabii
hindi salam
marul
domates
çedar peyniri
normal peynir
domates
:kk77::kk77::kk77:

selam canlarım...sabah çıkışta da eğitim vardı eve anca 10 da geldim..nöbet yorucuydu..yaşlanmışım ben:KK51:eskiden nöbet çıkışı uyumaya bile gerek duymazdım..:işsiz:ama havaların da etkisi var hastane bir sıcak bir soğuk servise çık in soğuk sıcak etkileniyor vücut ve kırgınlık oluyor:işsiz:
10 da yatabildim 2 de kalktım ince tb sandviç ekmeği almıştım kendime hem kahvaltı hem 2. öğün oldu yani bugün tek öğün olacak büyük ihtimal acıkırsam çorba içerim en kötü..neyse sandviç aşermem geçti:KK70:..ama çok da güzel yaptım beee:confused::confused:
Eki Görüntüle 1940380 toplam 400 cal içindekilerle beraber tabii
hindi salam
marul
domates
çedar peyniri
normal peynir
domates
:kk77::kk77::kk77:

afiyet olsun çok güzel görünüyor :)

amanın nerenden vericen kıss:KK48::KK48:
geçmiş olsun

:KK70:

aa o kaa kilo verdin arada da iltifat etsin yaww.:KK20:.o da motive ediyor insanı inan:KK39:
Teşekkür ederim canım.
Evet bende etsin istiyorum ama ne zaman bişey desem daha çok konuşuyor kalbimi kırıyor bende hiç konuşmuyorum. Ne zamanki 65 olurum o zaman eh ışte der herhalde. Bu konuda çok canım sıkılıyor ama işte...

Akşam karnımın ağrısından hiç bis ey yiyecek halim yok ama mecburen

Fırında tavuk biberli ve domatesli
Yarım kase yoğurt
Birazdan yicem inşallah

Sonrasında çay içerim

afiyet olsun çok güzel görünüyor :)
sağol canım:KK36:
Teşekkür ederim canım.
Evet bende etsin istiyorum ama ne zaman bişey desem daha çok konuşuyor kalbimi kırıyor bende hiç konuşmuyorum. Ne zamanki 65 olurum o zaman eh ışte der herhalde. Bu konuda çok canım sıkılıyor ama işte...
ayıpladım eşini.:KK20:.Bazen erkekleri anlamak zor oluyor..:kızgın::kızgın:
85 den 65 e düş o da sana eh desin..sıkıyorsa o versin bakalım 20 kiloyu:duduk:
sen takılma ona canım:KK15::KK15: haklısın üzülmekte ama başardığımız şey hiç de küçümsenecek bir şey değilEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X