Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebrikler canim Allah muhabbetinizi artirsin huzurlu bir omur nasip etsin ikinizede.

Disari cik dolas biraz regl olacaksin ondandir.

hahahahah hayaleti ruhiyem! cok sekersin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
haleti ruhiyem demek istedin sanirim.
hayaleti ruhiyem=ruh hayalim
haleti ruhiyem=ruh halim

direk gelişi güzel kullandım :D

selam kızlar....uyudum geldim.. ohh nöbet çoook şükür bittii:confused:
sabah arkadaşlarla 1 simit yedim
akşama bulgurlu sulu köfte yapmayı planlıyorum..
Cuma sabah erkenden gideceğimiz için tartılamam ben izinli olayım bu hafta kızlar..haftaya yeniden başlarım..

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı:KK54:

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

filiztoprak filiztoprak :20 Ocak 2017

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

suspushanimcim:24 Mart 2017
filiztoprak filiztoprak canımcım kolay gelsin :KK15:
:KK15:
Cuma kızımın doğumgünü annemlerde kutlayacağımız için yarından pastasını yaparım fırsat bulamam diye liste sırasını bu günden yayınladım..akşama pasta bitince resmini koyarım kızlar..:KK54:
Kolay gelsin ailecek nice mutlu yillara

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz :nazar: 8.ci senemiz :KK200: hem sevinçliyim hem duygusal:cry:
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayim:KK36: bir ömür boyu da onunla olurum insallah:KK36:
Allahım 8 senemizi 2 melekle taçlandırdı:KK46: kalan yarımız tamamlandı :KK200:
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu:KK36::KK36::KK36::KK36:
Bir ömür boyu mutluluklar canimcim

Gunaydin guzelleeer!

Bugun orucluyum Rabbim kabul etsin insallah. Sahurda kaymakli ev ekmegi yedim yumurta yoktu malesef yiyemedim ve kocaman bir bardak su ictim. Simdi ofise geldim maum oglen yemegi yok iftara ne yaparim henuz karar vermedim ama canim corba istiyor. :KK53:
Allah kabul etsin canım

Gunaydin guzelleeer!

Bugun orucluyum Rabbim kabul etsin insallah. Sahurda kaymakli ev ekmegi yedim yumurta yoktu malesef yiyemedim ve kocaman bir bardak su ictim. Simdi ofise geldim maum oglen yemegi yok iftara ne yaparim henuz karar vermedim ama canim corba istiyor. :KK53:
Allah kabul etsin canım

Akşam yemeğim

2 minik Köfte
3-4 dilim izgara patlıcan
1 kepçe çorba
Salata-aci biber turşusu

Screenshot_2017-01-18-19-05-29.webp

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz :nazar: 8.ci senemiz :KK200: hem sevinçliyim hem duygusal:cry:
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayim:KK36: bir ömür boyu da onunla olurum insallah:KK36:
Allahım 8 senemizi 2 melekle taçlandırdı:KK46: kalan yarımız tamamlandı :KK200:
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu:KK36::KK36::KK36::KK36:
nice mutlu yıllar geçirin canım mutluluğunuz daim olsun:KK200:

Gunaydin guzelleeer!

allah kabul etsin canım:KK36:

Back
X