• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğle yemegim

Screenshot_2017-01-19-14-05-52.webp

Günaydın kızlar!
Dün akşam şükür hiç kaçamak yapmadım herzamanki gibi az yedim. Sadece küçücük bir dilim tatlı yedim o da yıldönümü kaçamağı olsun artık.

Kahvaltım
Tereyağlı 1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay

Öğlen
Sadece türk kahvesi
1 tane hurma

Akşam
4 tane lahana sarma
Yarım kase yoğurt
Salata
O kadar kacamakta olsun canim

sersum sersum pastayı nasıl yapcan şeker hamurundan mı olcak tarif ve resim atar mısın
çanım şeker hamurlu ama tarifi yok süslemesi bana ait pandispanya ve kremasını hazır alıp yaptım..Süslemesi çok uğraştırıyor bir de hamurdu kremaydı uğraşmayayım dedim..dr.oet..in pasta kremasını kullanıyorum..:KK39:şeker hamurunu da migrostan aldım:KK39:bakalım beğenecek misiniz..:KK8:
Bugun kizimin dogum gunu
2 yasina giriyor minigim.
Memleketten kaynanam.geliyor, ne kadar kalacak.bilmiyorum, evde misafir varken diyet cok zor ama dikkat etmeye calisacagim.
sağlıklı mutlu nice yılları olsun kuzunun :KK36:yarın da benim kızımın:rolleyes::rolleyes:

Evi süpürdüm şimdi silicem..pastayla saatlerdir uğraşıyorum şükür bitti..
1.webp 2.webp 3.webp kurdelede simini fazla kaçırdım ama olsun napalım:confused:çok yoruldum ama değdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Allah sağlıklı uzun mutlu yıllar versin yavruma ve yavrularımıza..17 yaş ne çocuk ne erişkin :KK36:en güzel yıllarından olur inşallah kızımın:KK68::KK68:

hıyar dilimleyip koyuyormuş bazı sanatçılar suya. ve acayip kilo verdiyor diyorlar
bnde okudum onu salatalik ve nane bi gece bekletiosun gobek yaglarini ertio die

Günaydın canlarım...bugün eşimle kalktım uyumadım bir daha..
kahvaltım o müthiş sandviçden gene:KK8::KK8:tabii ince tam buğdaylı ekmek
kızım bugün arkadaşlarıyla doğumgünü şerefine buluşup suşi yemeye gidecek..o gidince ben de pasta işine giricem..
sürpriz olsun..
evi de süpürmem lazım çook çalışma lazım çookkkk:confused::confused::confused:
Kolay gelsin cnm pastan haaariiikkaaa gorunuo ins afiyetle yersinjz aman bele dikkat hemen uzan
Dün akşam yemek yememeye rağmen sabah hiç ac değildim canım bişey istemedi yediğim ekmek bir dilim değildir iki tane zeytin bir dilim peynir sabah tartildim 72.7 çıktım bugün oglene bademli çiğköfte yapacam aksama yemem yine sadece su ve cay içerim bundan sonra 6 yi görene kadar sıkı yönetim olan ettim vucuduma
Cok uzun sure ac kalinca insanin sabah cani biseycik istemio cnm
Bugun kizimin dogum gunu
Memleketten kaynanam.geliyor, ne kadar kalacak.bilmiyorum, evde misafir varken diyet cok zor ama dikkat etmeye calisacagim.
meleginin dogum gunu kutlu olsun cnm bana da ne zaman misafir gelse veya ben gitsem illaki duzen bozuluo

Eşimi bekledim canım..içtim yanii:KK45::KK45:

Aynen canım hava ısınmadan sakın çıkmao_O

sağol canım..:KK68:

yenileme yapılmış sanırım bizimde yenilememiz gerekiyor o zaman:KK66:

sağol canımcım:KK60:telefonunu yeniledik pahalıya maloldu bu yıl:KK48::KK48:
:nazar::nazar::nazar:

sağol canımcım:KK15::KK15:
sağol canımcıımm:KK15::KK15::KK15:

Ayyy geçen yıllarda senin saçına yaptığın muz maskesi geldi aklıma:KK70::KK70:ne zor temizlemiştin di mii:KK70::KK70:
benimki de gitmiyor salıdan beri..e okul kapandı yok yazmıyorlar diye:KK53:

@filiztoprak la bizimki 17 yaşında danalar:KK53: canım:KK48: :KK48: çocuk diyoruz da sizinkilerin yanında :KK48:sizinkiler gitsin tabii tek öğretmen tekrar önemli:KK39:

ohh harika menüü:KK68:

sağol canımcım:KK15::KK15:

okaa olur afiyet olsun:KK68:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

bence de regl de bırakma diyeti meto çok hızlı oluyor regl de çok daha fazla veriyor insan ve bitip de şişkinlik gidince birden gidiyor hepsi:KK39:sonra şaşırtırsın:KK48::KK48:

Allah kabul etsin canım..Aynen çok huzurlu oluyor insan iftarı beklerken..Amiinnn:KK68::KK68::KK68:

Waaawwww süpermiş.Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun:KK68:

sağol canımcım:KK15::KK15::KK15:

sana falaka gelcek ama artık ne o hadi hamburgeri evvelsi gün dün bari yapmayaydın
:KK20::KK20:
Afiyet olsun canım:KK68:
hakediyorum falakayı.
iştah yeniden açıldı benim

Oglen arkaslarla kahve icmeye gittik ara ogun kahve 3 kayisi oglen de bir dilim ekmek
1 dilim peynir
2 kasik yogurt
afigyet olsun şekerim .
ben kaçırdım bugün yine.
öğlen 1 lahmacun yedim yanında ayran:KK50:
yürüyüş de yaparım diyordum ama pastayı yaparken ayakta durmak belimi çok zorladı..maalesef uzanıcam şimdi..aman belim tutmasın da:KK43:
yürüyüş yerine pasta yormuştur seni

Bugun kizimin dogum gunu
Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah canım :KK68:

Eki Görüntüle 1941859 Eki Görüntüle 1941860 Eki Görüntüle 1941861 kurdelede simini fazla kaçırdım ama olsun napalım:confused:çok yoruldum ama değdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Allah sağlıklı uzun mutlu yıllar versin yavruma ve yavrularımıza..17 yaş ne çocuk ne erişkin :KK36:en güzel yıllarından olur inşallah kızımın:KK68::KK68:

ellerine sağlık canım İnşallah :KK68:

Gunaydin kizlar bugun burda hava cok guzel gunluk guneslik ordaki Haziran gunlerinden bir gunu yasiyoruz canim hic calismak istemiyor. :KK12:
Sabah tereyagli ev ekmegi ve tulum peyniriyle acik cay ictim cocuklari okula biraktim ofise geldim. oglen icin dunden artan biber dolmasi ve sehriye corbasini getirdim. aksamada yine artan yemekler yenecek. bugun yemek yapmaktan yirttim yaniii.:KK53:
dun oruclu oldugum icin spor yapamadim ama bu aksam evde bisiklet surcem insallah.:KK39:

Eki Görüntüle 1941859 Eki Görüntüle 1941860 Eki Görüntüle 1941861 kurdelede simini fazla kaçırdım ama olsun napalım:confused:çok yoruldum ama değdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ellerine sağlık canım tam genç kız pastası olmus:kk77::kk77:
Güzel yılları olsun inşallah :KK200::KK200:

Gunaydin kizlar bugun burda hava cok guzel gunluk guneslik ordaki Haziran gunlerinden bir gunu yasiyoruz canim hic calismak istemiyor. :KK12:
Sabah tereyagli ev ekmegi ve tulum peyniriyle acik cay ictim cocuklari okula biraktim ofise geldim. oglen icin dunden artan biber dolmasi ve sehriye corbasini getirdim. aksamada yine artan yemekler yenecek. bugun yemek yapmaktan yirttim yaniii.:KK53:
dun oruclu oldugum icin spor yapamadim ama bu aksam evde bisiklet surcem insallah.:KK39:
tunaydın cnm burda da yağmur yağıyor

Afiyet olsun canım. Bizim burda da 1 haftadır yaz havası var. Dışarı çıkıp gezmeyi özlemişiz çocuklarla. Kolay gelsin sana.

Allah kabul etsin canımcım.
yumurta için bahçenizde 1-2 tane tavuk beslesen mi acaba. zor mu olur . 5 m² bi tel kümes olsa mesela. taze taze yesen .

kaç saat sürüyor oruç seyla orada.
bizim burda şu an 11 saat .

Cok seyahat ettigimiz icin hayvan besleyemiyoruz malesef. Emanet edecek kimsemiz de yok malum.
Burda imsak 5:45 iftar 18:00 yani 12 saattten birazcik fazla su anda ama cok kisa ve kolay geliyor. yaz gibi degil.

Amin insallah.

ay inanmıyorum .
baya baya büyük iltifat etmişsin seyla.

o da hemen atlamış yani. o da sana kapılmış demek ki.

Aslinda beni gorur gormez iste evlenecegim kadin demis icinden ama bana hic belli etmedi. cok agir takildi yani. zaten asistanlar becerememistiler o yuzden geldi. bana sordu nasil yardimci olabilirim diye. bende aynen soyle dedim. Gomlegini cikarabilirsin belki dikkatim dagilir sizde istediginiz gibi tedaviye devam edersiniz.:rolleyes: yazik sasirdi kipkirmizi oldu. burasi bir universite boyle bisey yapamayiz kaldiki ozel bir klinik bile olsa etik olmazdi dedi ama kizgin degildi sadece beklemedigi biseydi sanirim. zaten bende sonradan kendi kendime nasil oyle seyler soyledigime hayret ettim normalde hic oyle biri degilimdir. biriyle samimiyet kurmam bile cok uzun surer kaldiki gomlegini cikar falan hic bana gore seyler degildi ama agzimdan cikiverdi birden. o bisey olmamis gibi davrandi ve sen en iyisi gozlerime bak madem cok begendin kizlarda islerini yapsinlar dedi. bende oyle yaptim. :cool:

Çok güzel ya maşallah size Allah size bir omurr mutlu huzurlu bir hayat versin canım demek ki onun kaderini çizen yolun başında da sen varmissin peki esin seni görünce o da ilk defa da carpilmismi senin gibi

Carpilmis ama belli etmedi bisey soylemedi. hastanede telefonum kayitliydi ama ne aradi ne sordu bende acikcasi unuttum tamamen. zaten Turkiye'ye geri donecektim ciddi bir arkadaslik planlamiyordum. haftalar sonra birgun spordaydim telefonum caldi. bilmedigim bir numara kimsiniz dedim ben hastanedeki doktorum hani gozlerimi cok begenmistin dedi. :confused: ilk anda hastayim diye aradi sandim cok korktum ama beni sushi partisine davet etti. ben sushi sevmiyorum deyince ben ellerimle yapicam cok seveceksin ama illaki sevmezsen ve kalmak istemezsen istedigin zaman gidebilirsin seni zorla tutan yok dedi. gicik yani :KK53::KK53::KK53:

gerisi sonraaa

Ayyy cok guzel olmus ellerine saglik masallah ne kadar beceriklisin ben pasta yapmayi hic beceremiyorum.

Back
X