• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben diyeti bırakarak aranızdan çekiliyorum kızlar. bu kadar zamanlık süreç için hepinize ayrı teşekkür ederim ama gitmiyor artık kilo ve benim sinirlerim epey yıprandı. hoşçakalın

ben diyeti bırakarak aranızdan çekiliyorum kızlar. bu kadar zamanlık süreç için hepinize ayrı teşekkür ederim ama gitmiyor artık kilo ve benim sinirlerim epey yıprandı. hoşçakalın
Canım yapma ya lütfen fevri karar verme. Hani bir kaç gün ara verecektin öyle karar vermiştin. Kararından vazgeçme bir kaç gün kafanı toplarla sana iyi gelecek. Sensiz olmaz :KK36:

Canım yapma ya lütfen fevri karar verme. Hani bir kaç gün ara verecektin öyle karar vermiştin. Kararından vazgeçme bir kaç gün kafanı toplarla sana iyi gelecek. Sensiz olmaz :KK36:
bir kaç gün ara versem kilo alacağım diye korkuyorum canım zaten en geç pazartesi regl olacağım. ama cidden yoruldum 1 ayda 1 kg ancak verdim. gıdım gıdım gidiyor resmen

bir kaç gün ara versem kilo alacağım diye korkuyorum canım zaten en geç pazartesi regl olacağım. ama cidden yoruldum 1 ayda 1 kg ancak verdim. gıdım gıdım gidiyor resmen
Anlıyorum seni inan insan bu kadar emek veriyor sonucu alamayınca kötü oluyor malesef:( bi anda alıp bi anda vermek de iyi değil haklısın. Biliyorum yürüyüş yaramıyor diyorsun ama vücudun hareket mi istiyor acaba yürüyüş yada başka bir spor

Anlıyorum seni inan insan bu kadar emek veriyor sonucu alamayınca kötü oluyor malesef:KK43: bi anda alıp bi anda vermek de iyi değil haklısın. Biliyorum yürüyüş yaramıyor diyorsun ama vücudun hareket mi istiyor acaba yürüyüş yada başka bir spor
daha önce denedim cnm yürüyüş yaptığım hafta 1 gram bile veremedim

dün akşam birşey yemedim canım istemedi diye

rumuz:Sabahvesen
başlangıç tarihi: 24.10.2016
başlangıç kilo:75.5
geçen hafta:64.9
bu hafta:65.5
fark:- 400
%:0.606
canım yanlış hesaplamışın heralde ben böyle çıkardım
fark=600 g
yüzde= % 0.924
bide sen kontrol et istersen

canım sen ideal kilona yaklaştın ya ondan oluyordur dert etme yarışa girme sadece takılırsın istediğin zaman tekrar başlarsın
Bence de doğru kilosu az olanlar daha az kilo veriyorlar. O hızlı verme temposundan düşünce morali de bozuldu haklı olarak.

canım aramıza katıl yinede muhabbet için o zaman:KK36:

canım sen ideal kilona yaklaştın ya ondan oluyordur dert etme yarışa girme sadece takılırsın istediğin zaman tekrar başlarsın

Anladım canım ama lütfen yanlız bırakma bizi üzüldüm gerçekten :cry:

bilmiyorum kızlar. bakalım bugün daha bozmadım diyetimi ama duruma göre yarın bozmayı düşünüyorum belki cidden 3 günlük bir ara bana iyi gelecek.

bilmiyorum kızlar. bakalım bugün daha bozmadım diyetimi ama duruma göre yarın bozmayı düşünüyorum belki cidden 3 günlük bir ara bana iyi gelecek.
3 gun dene canım sonra tekrar devam et moral olarak da yüksek tut kendini. Yoksa hızlı bir şekilde geri alırsın kilo kötü olur. Zaten belli bir beslenme düzeni oluşturdun kendine böylece daha iyi olur.

3 gun dene canım sonra tekrar devam et moral olarak da yüksek tut kendini. Yoksa hızlı bir şekilde geri alırsın kilo kötü olur. Zaten belli bir beslenme düzeni oluşturdun kendine böylece daha iyi olur.
irademi ve moralimi toplarsam zaten eskisinden de sıkı gelirim cnm regl de olacağım ya iyice moralim bozuldu bu duruma. haftada 1 kg verirken resmen ayda 1 kg ya düştüm :(

Akşam yemeğim

Beyaz tabaktaki tavuklu kereviz

Screenshot_2017-01-20-18-18-47.webp

Back
X