Gunaydin kizlar herkes gayet motive ve aktif masallah. Aramiza yeni gelenler var galiba. hosgeldiniz insallah sizlerde sabir ve azimle devam ederseniz kesinlikle istediginiz sonuca ulasirsiniz.

Dun bildirim yapamadim bir Turk arkadasla ve annesiyle butun gun alisveris merkezinde gezdik ve oglen hamburger yedik. aslinda hic guzel degildi ama cok acikmistim mecburen yedim. aksamda camide(ayni zamanda kulliye) yemek verdiler ama ben neredeyse hic yemedim baklava bile vardi ama tadina bile bakmadim. uzun suredir gormeyenler erimis bitmissin daha diyet yapma artik dediler ama gelde sen bunu benim amerikali iskelet sever kocise anlat

Adam tutturdu 2-3 kilo daha ver diye. ben de biraz agirdan aliyorum gerci cok ugrasmiyorum ama yinede 2-3 ay icinde beyefendinin! istedigi kiloya duserim sanirim.

Bu sabah namazdan sonra 2 kayisi yedim ve su ictim. kahvaltida tahin pekmez ve 1 dilim ekmek yedim. bugunlerde kahvalti takintim tahin pekmez karisimi baska bisey canim istemiyor. simdi de kayisili form cayimi iciyorum.
oglen icin dun yemek yapmadigim icin bisey yok henuz ne yiyecegime karar vermedim.