• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun kuzum.benim de kociş evdeydi bu hafta.gerçekten diyet olmuyo o zaman.neyse bu hafta toparlarız artık.benim de sorunum spor.dışarda yürüyecek vakit bulamıyorum.bisiklet de sevmiyorum.koşu bandını da bu eve taşınırken getirmedim,boş odaya köşe takımı aldığım için.napıcam bilmiyorum.sporsuz da olmuyo:KK43::KK43:
Ne kadar cabalasak da sporsuz olmuyor canım

16427259_1860125377562008_6976137261392751981_n.jpg

slm arkadaşlar
iyisinizdir umarım
pek tadım yok bu ara bugünde diyete başlayamadım
ama bırakmak yok tabi
bende de aynı durumlar..hayr olsun bakalım:KK51::KK51:
Geçmiş olsun kuzum.benim de kociş evdeydi bu hafta.gerçekten diyet olmuyo o zaman.neyse bu hafta toparlarız artık.benim de sorunum spor.dışarda yürüyecek vakit bulamıyorum.bisiklet de sevmiyorum.koşu bandını da bu eve taşınırken getirmedim,boş odaya köşe takımı aldığım için.napıcam bilmiyorum.sporsuz da olmuyo:KK43::KK43:
sağol canım..aynen olmuyor kocişlerle olmuyor:KK47:keşke getirseydin bandını bisikletten daha iyio_Oo_O

sağol canım..

Az önce esim yemege geldi.68 olduğumu duyunca hemen beni spor salonuna yazdırmaya karar verdi.
işe dönerken de yazdırmış.Bakalım yarın spor salonuna başlayacağım.
Benimkide 68 oldgumu duyunca sok gecirmisti o yuzden butun zayiflama girisimlerimi destekledi:)
sabah 2 yumurta üzeri karabiberli yanına 5 zeytin küçük bir tam tahıllı ekmek dilimi yedim.
biraz önce tarçınlı suyunu içtim uyanır uyanmaz da yeşil çay içmiştim Akşama da yeşil mercimek çorbası içeceğim.

Geçen sene 1 ay bi gitmiştim.ama kilo kaybından ziyade incelme olmustu.ben hem incelme hem de kilo kaybı istiyorum.kas ağırlıgından tartı degismeden incelmistim.ama en önemlisi spor yaparken iştahım açılmıstı.
Spor yaparken nasıl beslenmem konusunda bilgisi veya deneyimi olanlar bi akıl verin noluro_O
Ben hem spor hem dieyt yapiorum canim spor yaptigim icin protein agirlikli besleniorum ozellikle aksamlari
Ben bişey sormak istiyorum kızlar dietisyen eşliğinde zayıflayan var mı etkili oluyor mu ben de gitmeyi düşünüyorum da
Ben gdiorum cok memnunum bu gittigim 4.diyetisyen en sonunda aradgimi buldum
Gunaydin kizlar herkes gayet motive ve aktif masallah. Aramiza yeni gelenler var galiba. hosgeldiniz insallah sizlerde sabir ve azimle devam ederseniz kesinlikle istediginiz sonuca ulasirsiniz. :cool:
Dun bildirim yapamadim bir Turk arkadasla ve annesiyle butun gun alisveris merkezinde gezdik ve oglen hamburger yedik. aslinda hic guzel degildi ama cok acikmistim mecburen yedim. aksamda camide(ayni zamanda kulliye) yemek verdiler ama ben neredeyse hic yemedim baklava bile vardi ama tadina bile bakmadim. uzun suredir gormeyenler erimis bitmissin daha diyet yapma artik dediler ama gelde sen bunu benim amerikali iskelet sever kocise anlat :kızgın::KK62:Adam tutturdu 2-3 kilo daha ver diye. ben de biraz agirdan aliyorum gerci cok ugrasmiyorum ama yinede 2-3 ay icinde beyefendinin! istedigi kiloya duserim sanirim.:KK39:
Bu sabah namazdan sonra 2 kayisi yedim ve su ictim. kahvaltida tahin pekmez ve 1 dilim ekmek yedim. bugunlerde kahvalti takintim tahin pekmez karisimi baska bisey canim istemiyor. simdi de kayisili form cayimi iciyorum.
oglen icin dun yemek yapmadigim icin bisey yok henuz ne yiyecegime karar vermedim. :confused:
tahin pekmez cok guzel tok tutuo bnde cok severim ama diyey iste yiyemioruz smdi

Akşam. Yemeği tava böreği
Kaşar ,ezine peyniri
3 yumurta çırptım.arasına döktüm
Az tadına baktım yemedim
Ama aburcubur yedim bugün ,şeker vs.
Çocuk muyum neyim:bicak:
borek nefis gorunuo canim ellerine saglik

Akşam ödem atıcı bireyler icebilirsin canım. Bu arada idda neyeydi kazanmak için çok cabaladin
İnternetten araştırıyorum işte yaa eşimle iddiaya girdik hatta sekiz on gün kala iki katına çıkardık iddiayı sadece ödül için diil ama ödülün etkisi büyük beşyüz tlydi iki katına çıkardık 1.000 tlye beş kilo veremessem bin tl verecektim verirsem de o bana vercekti senin paran benim param asla yok şükür ihtiyaç da yok ama teşvik amaçlı çok heyecanlıyım

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
dolu bir kase şehriye çorbası

akşam
3 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt
turşu

çayla beraber maalesef 3 tane eti hoşbeş gofret:kızgın:
Off sersum onun tahinlisi cikmis bayilirim tahinle seylere krizim tuttu gecenlerde ara ara bi kald sonunda buldum ama asiri da begenmedi favorim findiklo:)

İnternetten araştırıyorum işte yaa eşimle iddiaya girdik hatta sekiz on gün kala iki katına çıkardık iddiayı sadece ödül için diil ama ödülün etkisi büyük beşyüz tlydi iki katına çıkardık 1.000 tlye beş kilo veremessem bin tl verecektim verirsem de o bana vercekti senin paran benim param asla yok şükür ihtiyaç da yok ama teşvik amaçlı çok heyecanlıyım
hadi bakalım:KK17::KK17:
Off sersum onun tahinlisi cikmis bayilirim tahinle seylere krizim tuttu gecenlerde ara ara bi kald sonunda buldum ama asiri da begenmedi favorim findiklo:)
aynen yeşili dimi..bayılıyorummmmm:KK53::KK53:
Nie üzgün üye yazıo sen de
o yine banlandı canım:confused::confused::KK70:

Börek güzel görünüyor çayla da iyi gider pek ugramadin sanırım bugün
Yıllık izin aldım
Çocuklarla evdeyim
Hava çok soğuk bi yere çıkmadım
Ve 17 aylık kızım öğlen uyuyor
O uyunınca 2 komşumu kahve içmeye çağırdım
Sağ olsun geldiler
Resmen terapi oldu bana
Böyleydi bugün