• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yıllık izin aldım
Çocuklarla evdeyim
Hava çok soğuk bi yere çıkmadım
Ve 17 aylık kızım öğlen uyuyor
O uyunınca 2 komşumu kahve içmeye çağırdım
Sağ olsun geldiler
Resmen terapi oldu bana
Böyleydi bugün
.bol kaçamak yaptım malesef
Çikolata ve şeker yedim
Izin almakla iyi yaomissin cnm evde insanin cani istio normalde benim de isterdi ama bu kez istemedi nedense
biz de seviyoruz canım..başka forumlardan biri işine gelmeyince şikayet etmiştir ondan..cuma gecesi gelecek
allah allh bu kez nie oldu acaba

Selam kızlar anca gelebildim bugün bol bol gezdim iki kapı yaptım :) öğlen arkadaşıma gittim akşam da akraba oturmasına ana sadece öğlen yedim akşam da yemedim bişey karnım zil çalıyooo kaç zamandır oturmaya gitmemiştim çalışmamak ne farklı bir duyguymuş

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam :sampiyon:[/QUOTE]

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam :sampiyon:
[/QUOTE]
Hadi bakalım sabah bekliyoruz bizdee

Öğlen çeyrek sandviç tavuklu, yarım kase çorba ve kocaman bir salata yedim.
Sonra 45 dk GYM de spor yaptım.
Sonra oğlumu kreşten alıp eve geldim. Tarçınlı suyumu içiyorum.
Bahçemizden topladığım domates, yeşil fasulye, patlıcan ve biberle yaz türlüsü yanına pilav ve et suyuna çorba yapıcam. Etleri haşlıyorum şu an. Suyunu çorbaya etlerinide türlüye koyarım. Akşam yemekte hepsinden biraz yerim sonrada kayısılı form çayı içerim. :cool:
Şimdi internette çorba tarifi bakıcam. Değişik bir çorba arıyorum. Meksika tariflerine bir bakayım. Geçen mayısta Meksika'da bir otelde kalmıştık çorbalar harikaydı. Bol acılı tam sevdiğim gibi :confused:

Ben hem spor hem dieyt yapiorum canim spor yaptigim icin protein agirlikli besleniorum ozellikle aksamlari

Ben gdiorum cok memnunum bu gittigim 4.diyetisyen en sonunda aradgimi buldum
tahin pekmez cok guzel tok tutuo bnde cok severim ama diyey iste yiyemioruz smdi

borek nefis gorunuo canim ellerine saglik

O kadar da olsun canımcım yaaa :confused:
Ben hiç kaçamak yapmıyorum, abur cubur yemiyorum, çikolata, şeker gibi şeyleri, hamur işi börek çörek yemiyorum o yüzden biraz tahin biraz pekmez diyetime zarar vermez diye düşünüyorum. Mesela diyete başladığımdan beri sabahları ekmeğimden ve ballı çayımdan hiç vazgeçmedim ama yine de 8-9 kilo verdim.

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam :sampiyon:
[/QUOTE]o ne azim o:KK8::KK8::KK8:

Daha iyiyim canım ama ağzım tam gecmedi
o yaralar açıldı mı çok zor geçiyor..ahh ahhh bilirim..karanfil çiğne bir de uyuşturur canım:cry:
Öğlen çeyrek sandviç tavuklu, yarım kase çorba ve kocaman bir salata yedim.
Sonra 45 dk GYM de spor yaptım.
Sonra oğlumu kreşten alıp eve geldim. Tarçınlı suyumu içiyorum.
Bahçemizden topladığım domates, yeşil fasulye, patlıcan ve biberle yaz türlüsü yanına pilav ve et suyuna çorba yapıcam. Etleri haşlıyorum şu an. Suyunu çorbaya etlerinide türlüye koyarım. Akşam yemekte hepsinden biraz yerim sonrada kayısılı form çayı içerim. :cool:
Şimdi internette çorba tarifi bakıcam. Değişik bir çorba arıyorum. Meksika tariflerine bir bakayım. Geçen mayısta Meksika'da bir otelde kalmıştık çorbalar harikaydı. Bol acılı tam sevdiğim gibi :confused:
çok kıskanıyorum bahçeni çokkk:KK53::KK53::KK53:
şimdiden afiyet olsun:KK15:

Günaydın arkadaşlar
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu :KK71::KK71::KK71::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:nazar::nazar::KK9::KK9:gelsinparacıklar...:KK70::KK70:

günaydın güzeller..işe gideceğim günler stresten heralde uykum hep bölük pörçük..5.30 da hortladım..dedim bari çay koyayım da eşimle kahvaltı yapalım..kahvaltı dedimse tost
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
çavdar ekmeğinden karışık tost
8-10 adet zeytin
çay çayyy

bugün mesaim var sadece akşam 8 de gelicem..sonrakiler nöbet..arada mesai sonrası eve gelmek iyi oluyor..geç de olsa evde uyumak gibisi yok..
iş yerinde karışık ızgara ve ezogelin varmış..tam benlik..ama yanında sütlaç da varmış:KK17: öğlen yerim sanırım akşam yemem..:KK45::KK45:
regl tam hız devam:KK47:..tamponlar olmasa rezil olurum.:confused:.mesaide hep tampon kullanıyorum rahat oluyor 2-3 saat rahat ediyorum..en önemlisi kaza tehlikesi yok:KK45:..bugün de çok geliyor:işsiz::işsiz:..yarına azalır ben de inşallah yürüyüşlerime başlarım..:KK49:
çayımı içeyim de accuk haber izleyeyim barii:kahve::kahve:

o ne azim o:KK8::KK8::KK8:

o yaralar açıldı mı çok zor geçiyor..ahh ahhh bilirim..karanfil çiğne bir de uyuşturur canım:cry:
çok kıskanıyorum bahçeni çokkk:KK53::KK53::KK53:
şimdiden afiyet olsun:KK15:

:nazar::nazar::KK9::KK9:gelsinparacıklar...:KK70::KK70:[/QUOTE]
Evetttttttt :21:

günaydın güzeller..işe gideceğim günler stresten heralde uykum hep bölük pörçük..5.30 da hortladım..dedim bari çay koyayım da eşimle kahvaltı yapalım..kahvaltı dedimse tost
kahvaltım
çavdar ekmeğinden karışık tost
8-10 adet zeytin
çay çayyy

bugün mesaim var sadece akşam 8 de gelicem..sonrakiler nöbet..arada mesai sonrası eve gelmek iyi oluyor..geç de olsa evde uyumak gibisi yok..
iş yerinde karışık ızgara ve ezogelin varmış..tam benlik..ama yanında sütlaç da varmış:KK17: öğlen yerim sanırım akşam yemem..:KK45::KK45:
regl tam hız devam:KK47:..tamponlar olmasa rezil olurum.:confused:.mesaide hep tampon kullanıyorum rahat oluyor 2-3 saat rahat ediyorum..en önemlisi kaza tehlikesi yok:KK45:..bugün de çok geliyor:işsiz::işsiz:..yarına azalır ben de inşallah yürüyüşlerime başlarım..:KK49:
çayımı içeyim de accuk haber izleyeyim barii:kahve::kahve:
Ben de heyecandan erken uyandım baya eşim 07:30 gibi gelicek ben gidicem kilomu göstericim :mad:

Ben yavaş yavaş işe gidicem eşim şaka da olsa tartıyı bozmadın dimi dedi aslında mıralim boZuldu sanki bu kiloları bi günde mi verdim geçenlerde şu kadar gramım kaldı derken nie tartıyı mı bozdun demiyordu da şimdi dio aslında sinirlenip patlardım da bu sefer içtenlikle ödülümü vermez gam getirir isteksiz şeyler be gerek var huzursuz olmaya zaten şaka yaptı tek cümle geçti de taktım işte konunun üzerinde durmucam ben de güldüm geçtim

Back
X