Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Tam da yarın sabah eve gidicem iyi oldu.liste sıramız...
sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı
mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı
filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı
seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017 liste yaptı
Triplimelek Megi :3 Şubat 2017
ficans:10 Şubat 2017
sabahvesen:17 Şubat 2017
sarfansarı:24 Şubat 2017
zeze_35:3 Mart 2017
leylak84:10 Mart 2017
mesmeser:17 Mart 2017
kızlar tartı yüzümüzü güldürsün..Triplimelek Megi kolay gelsin canım...
Battı balık yan gider modundayım
Ye bakalım
Nereye kadar
Teşekkür ederim canım. Tam da yarın sabah eve gidicem iyi oldu.
Hadi bakalım güzel hatunlar inşallah tartı yüzünüzü güldürür
Benim yüzüm pek güleceğe benzemiyoranne yemekleri sayesinde
haftaya bakicaz artık
![]()
Canım her cuma kilo bildirimi yapıyoruz aramızda birinci ikinci seçiyoruz. Birbirimizi motive etmek amaçlı. Kilo versek ve alsak dahi yazıyoruz. Sende artık aramizdasin istersen bu hafta kilo bildirimi yap haftaya sende listeye girersin. Her hafta birimiz listeyi hazırlıyoruz.Bu ne kızlar.tam anlayamadim.alinan verilen kilolar nerde.
1 Sayfada görmüstüm.
Toplu alinan verilen kilolarin cizelgesi olsa hafta hafta o nasil olur.
Güldürme yaaAcıktım yaa
ben çizelgeli yerdeyim bana takıl hayatını yaşa kilo vermemdeki en büyük etkenlerden biri çizelgeBu ne kızlar.tam anlayamadim.alinan verilen kilolar nerde.
1 Sayfada görmüstüm.
Toplu alinan verilen kilolarin cizelgesi olsa hafta hafta o nasil olur.
işte buEsnek Diyet Arkadaşlığının 1.sayfasindaki tablo cok güzel.baslangic kilolari ve haftalik degisimler verilmis.bizde ondan anlayan varsa yapabiliriz belki
selam canlarımhastalığın nekahat dönemi derken bir de regl geldi..iyi ki yarın işe gidiyorum..bugün fena geliyor..halsizliğim hala geçmedi tabii..Azaldı ama..eşim evdeyken diyet olmuyor bu kesin..o işe başladı..ben de yeme düzenime dönerim artık..
sabah
ev sucuğu
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
kızımla Türk kahvesi yanında 1 napoliten çikolata..çarşamba yürüyüşlerime başlarım diye umuyorum..hadi hayırlısı..her şeyin başı sağlık..insanın tadı tuzu olmuyor..Allah dermansız dert vermesin![]()
Sağ ol seyla
Sen ne yapacaksın akşama
aynen canm ins o da gdicek bu kez iddia buyuk ve gurur meselesi yaptim:)Sen bu azimle daha fit olursun canım aslında bi göbek bölgen var gibi
Aynen hep kilo yapiolar hem sonrasinda daha da aciktiriolarYeme bacım.Bugün spor salonunda 1 saatimi harcadim anca 350 kalori yaktim.yani
1 simit ya da
1 acma ya da
5 kurabiye ya da
1 Dilim pasta ya da
Ve ben bunları 3dk demem bitiririm.ama doyar mıyım.asla.
ONUN İCİN YEME CANIM![]()
bikac gndur yoktun canm gozum seni aradi bana da yaramadi dedim hazir evdeyken dikkat edim biraz dedim ama normalde hep evdeyken bozardim can skintisindan:)Çok geçmiş olsun canım , tatil bana da yaramadı kilo aldım düzenimi de tam oturtamıyorum ama burdayım vazgeçmek yok
Haklısın benim zaafım Abur cubur malesef . Yemek yemeyim ama bisküvi çikolata yiyimYeme bacım.Bugün spor salonunda 1 saatimi harcadim anca 350 kalori yaktim.yani
1 simit ya da
1 acma ya da
5 kurabiye ya da
1 Dilim pasta ya da
Ve ben bunları 3dk demem bitiririm.ama doyar mıyım.asla.
ONUN İCİN YEME CANIM![]()