Bagimlilik yapioda indan cnm bikac gun yeme gecer resim attim bu arada . Kahvaltida ne yedin bugunHaklısın benim zaafım Abur cubur malesef . Yemek yemeyim ama bisküvi çikolata yiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bagimlilik yapioda indan cnm bikac gun yeme gecer resim attim bu arada . Kahvaltida ne yedin bugunHaklısın benim zaafım Abur cubur malesef . Yemek yemeyim ama bisküvi çikolata yiyim
Şimdi gördümEki Görüntüle 1947824 gonderiorum cnm@demirleke
Kilo bildirimi bilir birazdanSularim kesik bugün arıza varmış spor yapamadım sabaha tartilarda eksileri görmek dileğiyle hepinize iyi geceler![]()
Ne keder uzun sürdü bu kezlavaboya çıkmaya fayda ediyor canım. açıkçası sinemaki den daha faydalı birde çok güzel kokuyor
canım bence gayet iyi görünüyorsun..hele bacaklar süperEki Görüntüle 1947824 gonderiorum cnm@demirleke
Bi gün hepimiz foto atsak ya boydan ne dersiniz
pahalı biraz evet ..şimdi dolar arttı butür ürünler iyice pahalılaştı..çok kızartma yapmıyorsan acil bir ürün değil..ama güzel yanii. ne diyeyim..eşlere göre ne gerekli ki zaten..ben 5 yıl önce almıştım canım hem de indirimdeydi..indirime girince alırsın ileride..Ben de actifryı eşime dedim akşam hiç gerek yok dedi ben zaten fazla kızartma yapmıyorum ama bakığı falan kızarmış seviyor pahalı geldi sanırım aslında bayadır istiyorum 13 şubat evlilik yıldönümü hediyesi olarak al dedim başka süprizlerim var dedi yapacak bişey başka bahara kaldıı
üzülme biz beraberiz ya hallederiz..tatile gidip te kim almamış..hem de anneyeTeşekkür ederim canım. Tam da yarın sabah eve gidicem iyi oldu.
Hadi bakalım güzel hatunlar inşallah tartı yüzünüzü güldürür
Benim yüzüm pek güleceğe benzemiyoranne yemekleri sayesinde
haftaya bakicaz artık
![]()
sağol canım..bana da yaramadı biliyorsunÇok geçmiş olsun canım , tatil bana da yaramadı kilo aldım düzenimi de tam oturtamıyorum ama burdayım vazgeçmek yok
afiyet olsunKahvaltım
Can'ım geçmiş olsungünaydın kızlar..bu sabah bi kalktım..dudağım hep uçuk..evvelsi gün annem üzdü biraz..baban kötü dedi ağladı tabii ben de aynengece de eşim dedi hep uyandırdım seni çok korktun gece diye..neymiş dengesini kaybediyormuş başı dönüyor şekeri çıkıyormuş babamın, ağlıyo telefonda..yaa anne dedim bu adam 6 kür kemoterapi gördü normal değil mi..paranoyak oldu kadın habire babamı izliyor..yok başın döndü yok gözün kapandı..onu da sıkıyor..dün dahiliyeye gönderdim genel bi tahlil yapıldı dr demiş amca maşallah kemoterapi görmüşsün ama benden iyisin..aman çok şükür..
yaa annem habire izliyor tabii yemekten sonra herkes mayışır şeker yükseldiği için..alet var 1 saat sonra ölçüyor amanın çok yüksek..anlatamıyoruz bunun normal olduğunu neyse dr teknisyen tekrar söylemişte anlamış inşallah..ye ye sonra şeker yüksekyükselir tabii.2 -2.5 saatten önce de normale dönmez..offf..off..uzaktan idare ne zor..Allahım şu süreç bir bitse.babam da kafayı yemeden annem yüzünden tabii..kadın kontrol manyağı oldu..tamam haklı üzülüyor ama abartıyor..hava da soğuk hep evdeler..bi bahar gelse rahatlayacaklar inşallah..
ayy kızlar gene çenem açıldı ama sizden başka kime diyeyim..neyse Allah beterinden saklasın..Çok gevezelik ettim..
@ozlemm1990 canım benim başlangıç kilom bugün 81.2 kg
3 hafta önce 80.7 ydim +500 gr kötü ama çok da değil napalım veririz gene..
kahvaltım
yarım tb lavaşı
peynir zeytin
ev sucuğu pastırma
çayy
![]()
Aynen canım.o da haklı zaten takıntılı bir tiptir annem..hayırlısıyla şu süreci bi atlatsak..zor valla..sizinkilere de tekrar geçmiş olsun..iyi değil mi k.peder..Aynı benim annem gibiymiş kv ..zor valla Allah yardımcıları olsun..Şimdi daha iyi ama antidepresan kullandı ağır
Tüm tetkikler defalarca yapıldı
Hiç bir şey çıkmadı ve psikolojik dendi
3 sene so nunda biraz daha iyi şükür
Ama kv hala kp ı takip eder
Bugün tuvalete çok gitti
Bugün gündüz uyukladı.yattı.durgun.keyifsiz vs vs diye diye kendini yıpratır annen gibi
Diyetisyene basladigimda kaslar bitikti yag fiskiriodu benden canm 68.5 le basladim suan 64Şimdi gördüm
Oy oy kaç kilo verdin
Aaa bu cok daha iyi canim kesinlikle
ay canm her turlu zor bide uzak olmak onlara o daha da zor ben de aileme uzagim bisey olunca insanin akli cikio gercekten kemoterapi devam ediormu yoksa bittimi annen hakli tabiki cok endiselenio ama sen biraz soyle babana belli etmesin bizim bile basimiz donuo sekerimiz cikio durduk yeregünaydın kızlar..bu sabah bi kalktım..dudağım hep uçuk..evvelsi gün annem üzdü biraz..baban kötü dedi ağladı tabii ben de aynengece de eşim dedi hep uyandırdım seni çok korktun gece diye..neymiş dengesini kaybediyormuş başı dönüyor şekeri çıkıyormuş babamın, ağlıyo telefonda..yaa anne dedim bu adam 6 kür kemoterapi gördü normal değil mi..paranoyak oldu kadın habire babamı izliyor..yok başın döndü yok gözün kapandı..onu da sıkıyor..dün dahiliyeye gönderdim genel bi tahlil yapıldı dr demiş amca maşallah kemoterapi görmüşsün ama benden iyisin..aman çok şükür..
yaa annem habire izliyor tabii yemekten sonra herkes mayışır şeker yükseldiği için..alet var 1 saat sonra ölçüyor amanın çok yüksek..anlatamıyoruz bunun normal olduğunu neyse dr teknisyen tekrar söylemişte anlamış inşallah..ye ye sonra şeker yüksekyükselir tabii.2 -2.5 saatten önce de normale dönmez..offf..off..uzaktan idare ne zor..Allahım şu süreç bir bitse.babam da kafayı yemeden annem yüzünden tabii..kadın kontrol manyağı oldu..tamam haklı üzülüyor ama abartıyor..hava da soğuk hep evdeler..bi bahar gelse rahatlayacaklar inşallah..
ayy kızlar gene çenem açıldı ama sizden başka kime diyeyim..neyse Allah beterinden saklasın..Çok gevezelik ettim..
@ozlemm1990 canım benim başlangıç kilom bugün 81.2 kg
3 hafta önce 80.7 ydim +500 gr kötü ama çok da değil napalım veririz gene..
kahvaltım
yarım tb lavaşı
peynir zeytin
ev sucuğu pastırma
çayy
![]()
sağol canım..k.terapi şimdilik bitti tomografi sonucu çıkarsa ona göre bir yol izlenecek..hayırlısı bakalım..Diyetisyene basladigimda kaslar bitikti yag fiskiriodu benden canm 68.5 le basladim suan 64
ay canm her turlu zor bide uzak olmak onlara o daha da zor ben de aileme uzagim bisey olunca insanin akli cikio gercekten kemoterapi devam ediormu yoksa bittimi annen hakli tabiki cok endiselenio ama sen biraz soyle babana belli etmesin bizim bile basimiz donuo sekerimiz cikio durduk yere
hamarat hatun..bravos ayrıca..Sabah elimde gozleme actim bide borek actim ispanakli esim evdeydi ilk kez yaptim ama resmini cekmeyi unuttum boregi cekerim artik ben tabiki agzima vurmadimbu zamana kadar hep kacamak odul falan derken yavas yavas kilo verdim bide kacirmamayi diyetimden cikmamayi denicem basarabikirsem bakalim o zaman ne kadar gdio
Sagol canimmm:)sağol canım..k.terapi şimdilik bitti tomografi sonucu çıkarsa ona göre bir yol izlenecek..hayırlısı bakalım..
hamarat hatun..bravos ayrıca..![]()
İyi evet şimdiAynen canım.o da haklı zaten takıntılı bir tiptir annem..hayırlısıyla şu süreci bi atlatsak..zor valla..sizinkilere de tekrar geçmiş olsun..iyi değil mi k.peder..Aynı benim annem gibiymiş kv ..zor valla Allah yardımcıları olsun..![]()
Kas için ekstra bi püf nokta var mıDiyetisyene basladigimda kaslar bitikti yag fiskiriodu benden canm 68.5 le basladim suan 64
ay canm her turlu zor bide uzak olmak onlara o daha da zor ben de aileme uzagim bisey olunca insanin akli cikio gercekten kemoterapi devam ediormu yoksa bittimi annen hakli tabiki cok endiselenio ama sen biraz soyle babana belli etmesin bizim bile basimiz donuo sekerimiz cikio durduk yere
Afiyet olsunOglen yemegi 2 kepce corba salata 2 bardak ayran