• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar..bu sabah bi kalktım..dudağım hep uçuk..evvelsi gün annem üzdü biraz..baban kötü dedi ağladı tabii ben de aynen :KK42:gece de eşim dedi hep uyandırdım seni çok korktun gece diye..neymiş dengesini kaybediyormuş başı dönüyor şekeri çıkıyormuş babamın, ağlıyo telefonda..yaa anne dedim bu adam 6 kür kemoterapi gördü normal değil mi..paranoyak oldu kadın habire babamı izliyor..yok başın döndü yok gözün kapandı..onu da sıkıyor..dün dahiliyeye gönderdim genel bi tahlil yapıldı dr demiş amca maşallah kemoterapi görmüşsün ama benden iyisin..aman çok şükür..
yaa annem habire izliyor tabii yemekten sonra herkes mayışır şeker yükseldiği için..alet var 1 saat sonra ölçüyor amanın çok yüksek..anlatamıyoruz bunun normal olduğunu neyse dr teknisyen tekrar söylemişte anlamış inşallah..ye ye sonra şeker yüksek:confused: yükselir tabii.2 -2.5 saatten önce de normale dönmez..offf..off..uzaktan idare ne zor..Allahım şu süreç bir bitse.babam da kafayı yemeden annem yüzünden tabii..kadın kontrol manyağı oldu..tamam haklı üzülüyor ama abartıyor..hava da soğuk hep evdeler..bi bahar gelse rahatlayacaklar inşallah..
ayy kızlar gene çenem açıldı ama sizden başka kime diyeyim..neyse Allah beterinden saklasın..Çok gevezelik ettim..
Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım benim başlangıç kilom bugün 81.2 kg
3 hafta önce 80.7 ydim +500 gr kötü ama çok da değil napalım veririz gene..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yarım tb lavaşı
peynir zeytin
ev sucuğu pastırma
çayy
:kk77::kk77::kk77:
Mevla şifa versin,yardımcınız olsun canim.kolay değil tabi yasananlar

:KK31:KIZLAR BU HAFTA LISTEMIZ :KK31:

Kilo Veren Canlarım :KK200:

1.:sampiyon: sabahvesen % 1.408 :nazar::nazar::nazar:

2.:KK60: Seylanın Gunlugu % 0.9 :nazar::nazar:

TEBRIK EDERIM :KK36:

Kilo Alan Canlarım :KK200:

:KK43: leylak84 + 1.977 o_O

:KK12: ozlemm1990 + 700:63:

:KK43: sersum + 500 o_O

:KK43: mesmeser + 200o_O

:KK43: ficans o_O
Pes etmek yok güzel hatunlar :KK15:

AYnı Kalan Canlarım :KK200:

:KK54: filiztoprak :KK19: almaktansa korumuşsun canım tebrikler:KK60:

Kilo verenlere aferin kizlar alanlar da uzulmesin ayrica sunu farkettim ya topikce zayiflioruz yada topikce salioruz:))
Haklısın Can'ım
.dikkat etmeye başladım yeniden
Ba akşam menü
Ben yemedim .tadına baktım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 32
Adet olamadim karnim cok acikio tatlisiorum ama hep nefes alip tutuorum kendimi bugun de bitio dayan diorum ne vari zayif olsak da hic kilo almasak

selam kızlar ben geldim :) en sonunda banım bitti bir daha bdvye geçmem :D bu hafta da - yi gördüm inşallah 24 şubatta doktora gidene kadr 61 i görürüm 21 gün var daha :)

yoğun bir hafta oldu babam rahatsızlandı ambulans falan çağırdık bayağı ömrümdem ömür gitti derken şuan da anneannem rahatsız hastanede yatıyor.

iyi yanları da var sizden uzak geçen bir haftanın. şu pantolon tarzı esnemeyen taytlardan aldım kendime ve l beden değil m bedenim artık :halay:

onun dışında şu kahve içtiğim çocukla yeniden görüşmeye başladık. kendisi özlediğini vs söylüyor ama ben daima arkadaşız diyip duruyorum :rolleyes: herşeyi bana bırakmış durumda yani hadi sevgili olalım desem hopp atlayacak ama yemezler bu sefer :D bakıyorum her sabah gnaydın mesajını atıyor gün içinde ben yazmıyorum merak edip mesaj atıyor inat değil mi yazmayacağım o yazmadan :p

Back
X