• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hocamız halka tatlısı getirdi. ucundan ısırdım ve bıraktım.
geçen hafta da getirmişti. ve ben hepsini yemiştim kocamandı.
ara öğün ekşi elma var .
boğazımı tutcam azcık yeter yahu.
aferin cnm cok iyi yapmissin bu arada esin bu aralar evdeyse o bakabilir mi cocuklara rahat olurdu sana da evet rapor vermiolar canm gercekten

Selam kızlar,
Hastalara geçmis olsun.
Gezen tozan eğlenenlere sefa olsun.
Okula başlayanlara ikinci dönem hayırlara vesile olsun.

AMA HER DAİM BOĞAZLAR TUTULSUN:21:

Ben de haftasonu okudum ama pek yazmaya fırsat olmadi.
Kilo verme adına pek de iyi bi haftasonu sayılmazdı.misafir gelince biraz dışına cıkılıyor.

Bugünün Kahvaltida:1.5yumurta
biraz peynir
bir salatalık
4 siyah zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği

öğlen:bir küçük kase yoğurt
bir küçük muz

Az önce ballı avakado ve yarım dilim tam buğday ekmeği yedim .

Akşama da portakallı kereviz yiyeceğim ve olmazsa olmaz yoğurt.

Bende oglen corbamla yogurdumu yeim salata goturemedim tasimak istemedim elimde salatam kaldi bugun smdi ikindi ogunu yaptim bir bardak sutlu kahve 4 badem bugun bademi azalttim.cnku dun azcik fazla yemistim aksama da kiymali turlu yogurt usenmezsem salaya

sabah

1 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça peynir
1 dilim aç bitir salam

ancak midem bulandı daha sonra biraz istifrar ettim

öğlen
2tane eti form kepekli
1 fincan sade türk kahvesi

2 gibi
2 kepçe terbiyeli şehriyeli çorba

ardından yarım çay bardağı limonlu su

biraz önce nescafe
2 hurma

sabah

1 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça peynir
1 dilim aç bitir salam

ancak midem bulandı daha sonra biraz istifrar ettim

öğlen
2tane eti form kepekli
1 fincan sade türk kahvesi

2 gibi
2 kepçe terbiyeli şehriyeli çorba

ardından yarım çay bardağı limonlu su

biraz önce nescafe
2 hurma
Bu hafta da hasta oldgun icin kilo verirsin canm sen bnde ole oluo midem bulandgi zamanlar yiyrmiorum bide ne dicem zaten miden kotuymus salam yemeseydin keske cnm

Bu hafta da hasta oldgun icin kilo verirsin canm sen bnde ole oluo midem bulandgi zamanlar yiyrmiorum bide ne dicem zaten miden kotuymus salam yemeseydin keske cnm
canım istemişti yedim ama mideme dokundu cnm zaten doktor dün akşam gavıscon yazmış birde mide koruyucu ile mide ilacı yazmış midem iyi de tansiyonum düşüyor başım ağrıyor. sabahtan beri 3'tür deprem oldu zaten sallanıyorum birde üstüne sallanıyoruz toptan

canım istemişti yedim ama mideme dokundu cnm zaten doktor dün akşam gavıscon yazmış birde mide koruyucu ile mide ilacı yazmış midem iyi de tansiyonum düşüyor başım ağrıyor. sabahtan beri 3'tür deprem oldu zaten sallanıyorum birde üstüne sallanıyoruz toptan
Buralarda oluyor maalesef Allah korusun kaç şiddetinde

Bende aksam yemegimi uedim bugun yarim saat erken yedim meyvemi de yedim kivi yedim bi tane regl oldum bugun cok sukur tatlisuorum o yuzden meyvemi erken yedim bugun

başım çatlıyor kızlar. tansiyonum havalardaydı bir ara 16 ya 7'yi gördüm. şkür düştü ama şimdi de başım çatlıyor öğlenden beri.

Back
X