• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

abBenim eşimin annesi eski kadın oğlunun doğum tarihini bilmiyor Kara kışta oldu diyor :KK70::KK70: tahmini ocak sonu şubat başı olmuştur diyor bende kendi kendime 14 şubatı eşimin doğumgünü olan ettim :KK200::KK9: onun icin abartili degil ama bir pasta yaparim dışarıda cikmayiz bu keyfi ondan ve cocuklardan kisamam kendi bogazimi tutarim yada o gun oruc tutarim aksami kurtarmis olurum:KK53:
Ayni benim taktikler :) oruc tutmak iyidir cnm madem ole o zaman pasta sart:)
arada 2 tane de sade türk kahvesi içtim kalorisi 0 olunca unutuyorum yazmayı :)
hurmayi kahveyle ic canm cok tok tutuo bide kahvenin kalorusi yok ama selulit yapio dikkat:)

Ayni benim taktikler :) oruc tutmak iyidir cnm madem ole o zaman pasta sart:)
hurmayi kahveyle ic canm cok tok tutuo bide kahvenin kalorusi yok ama selulit yapio dikkat:)
canım Türk kahvesi daha çok metoyu hızlandırıyor çok faydalı..nescafe türü kahveler selulıt yapıyor..geçen okuduğum yazıyı paylaştım bak sizinle..:KK39:

Alıntıdır...
Kahvenin selülit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağladığı saptanmıştır.
Kahvenin ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.
Kahve yemek üzerine içildiğinde, sindirimi kolaylaştırır. Bu yönüyle şekerli içmemek kaydıyla kilo almayı ve mide ekşimelerini önler. Asıl yararı hayali genişletir, hafızaya güç verir, hareket sağlar ve gevşekliği giderir. Kahvenin düşünceye açıklık getirdiği bir gerçektir. Şairler şiirlerini ya-zarlarken, yazarlar makalelerini hazırlarken, ressamlar tablolarını yaparlarken, kahve fincanları en yakın ve sempatik destekçileri olmuştur. Ünlü şair Eşref’in, hicviye yazmadan önce, iki çay dolusu kahve içtiği söylenir. Türk kahvesinin ayrıcalığını belirleyen noktaları özetlersek diyebiliriz ki; Türk kahvesinin (dozunda içildiği takdirde) sağlığı tehdit edecek zararlı yanı yoktur. Teskin edici ve dinlendirici özelliği vardır. Bir fincan kahvedeki 50 mg. kafein hemen vücuttan atılır. Bu bakımdan Türk kahvesi fincanı ideal ölçülere sahiptir. Bir fincandan fazla içildiğinde zihin açıcı, uyarıcı, enerji verici özelliği ön plâna çıkar. Yerinde ve zamanında içildiği zaman olağanüstü bir keyif verici olarak ün yapmıştır.
Kararında içilen, yani günde 2 fincan Türk kahvesi sağlığa faydalıdır..
Türk Kahvesi;
• Kolesterolü düşürür.
• Ağrı kesicilerin etkisini yüzde 40 oranında artırır.
• Göğüs kanseri riskini azaltır.
• Günde 3 fincan kahve içmek astım tehlikesini azaltır.
• Kahve girişkenliği arttırır.
• Siroz hastalığı riskini yarı yarıya düşürür.
• Nefesi açar.
• Kemikleri güçlendirir, ancak yaşlıların fazla tüketmesi sakıncalı.
• Tip 2 diyabeti ve Parkinson hastalığından korur.
• Selülit gibi cilt sorunlarına karşı etkilidir.
• Yüksek tansiyonu önler.
• Pankreas kanserini azaltır.
• Kalp rahatsızlıklarını büyük oranda önler.
• Bağırsakları düzenler.
• Depresyona karşı etkilidir
• 40 yıl hatırı vardır
1f642.svg

Kahvenin içenler üzerinde alışkanlık yaptığı, araştırmalarla kanıtlandı. Amerika’da yapılan yeni bir araştırmanın sonucuna göre ise; bir bardak kahve baş ağrısına, karaciğere ve mide rahatsızlıklarına karşı faydalı oluyor. Daily Mail gazetesinde çıkan haberde, kahvenin zararları ve faydaları anlatılıyor.

A aaadddaaa benim de bildiğim sersum sersum 'un da dediği gibi nescafe selilüt yapıyor :) bir yazar abla var. günde içtiği kahvenin haddi hesabı yok benm 3-4 katım türk kahvesi içiyor ama hiç selülitim yok dedi :)
Hayir yapio yankis biliosunuz yapio dedim mi yapio:))saka saka ins yapmiodur ben gunde sirf o yuzden bitane iciorum

Sağlıklı ve Doğru bir şekilde yağ oranınızı mutfak tarafında düşürmenin en kolay ve bilimsel yolu, gereken zamanda doğru besin ve besin takviyesi ile birlikte kalori takibi yapmak ve günlük almanız gereken optimum kalori miktarından açık bırakarak öğün tüketiminize
devam etmektir.

Söz konusu Antrenman'a sıra geldiğinde ise doğru vücut ısısı ile birlikte yakmanız gereken kalori miktarı
kilo rakamanıza göre değişecektir ancak bu sizi yanıtlmasın çünki ortalama 45 dk - 1 saat süreli kardiyo ve ağırlık antrenmanları sizleri istediğiniz form'a ulaştırmayı kolaylaştıracaktır.

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla kafein alımı kan şekerinde ani düşüşlere yol açabiliyor yalnız bunuda belirtelim. :)

Sağlıklı ve Doğru bir şekilde yağ oranınızı mutfak tarafında düşürmenin en kolay ve bilimsel yolu, gereken zamanda doğru besin ve besin takviyesi ile birlikte kalori takibi yapmak ve günlük almanız gereken optimum kalori miktarından açık bırakarak öğün tüketiminize
devam etmektir.

Söz konusu Antrenman'a sıra geldiğinde ise doğru vücut ısısı ile birlikte yakmanız gereken kalori miktarı
kilo rakamanıza göre değişecektir ancak bu sizi yanıtlmasın çünki ortalama 45 dk - 1 saat süreli kardiyo ve ağırlık antrenmanları sizleri istediğiniz form'a ulaştırmayı kolaylaştıracaktır.

Ausencia Ausencia

Back
X