- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
maksat gözüm doysunkrize girip de kendini mutfakta bulma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maksat gözüm doysunkrize girip de kendini mutfakta bulma![]()
Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım ben de idrar yollarımdan sık rahatsız olurum ,çok antibiyotik aldığım için bu aralar gene var , kızılcık mı oluyor içtiğin acaba
@filiztoprak nice yıllara eşinle canım kutlarım
yazarhanim35 maşallah canım azmine hayranım, tiroid bende de yeni çıktı tam ne olduğu belli değil ama ben bu ara çok kilo aldım veririm inşallah senin gibi
Afiyet olsun canim cok iyi etmişsinMuhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi.
veeee yine pisman degilim.
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun.![]()
benden başka kimse yok kendi kendine konuşan deli gibi hissediyorum kendmi![]()
Kiz kendi kendini iyice aciktiriyorsun sen ben dün akşam çok iyisin izlediğim filmde yemek yiyorlardi kebaplar tatlılar dayanamadım odadan çıktımyatcam birazdan canım azıcık yemek videoları izleyeyim![]()
Geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu da çok zordur valla Allah yardimcin olsunhttp://www.bitkiblog.com/idrar-yolari-enfeksiyonlari-icin-kizilcik-suyu.html
Burda kızılcık suyunun idrar yolları enfeksiyonuna iyi geldiğini yazıyor ama antibiyotikle beraber diyor. Ben antibiyotik almıyorum gerçi ama yinede daha iyiyim çok şükür.
sarımsağı her türlü yerim . mangal zamanı bütün 1 başı atarız kor içine . 1-2 dk da o çok harika olur.fırına 2 baş sarımsak attım hepsi bitene kadr günde 6şar tane yicem :))
ayy seyla bende ordaki simit sarayina gitmek istiorum daha oncede demistim sende bozmakla iyi yapmissin tayilde bozmicanda ne zaman bozcanMuhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi.
veeee yine pisman degilim.
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun.![]()
Ohh afoyet olsun bnce senin gbiyim canim tatli cektimi hemen tariflere bakiorum deliyim ya bidaha yapmicam amakızarttım sarımsağı ağzı kapaklı tabağa koyacağım :) 1 tane attım ağzıma. o acımsı tadı ve kokusu kayboluyor kıtırımsı bir tadı vardı
![]()
erir cnm ohh miss gbi sicak pogaca diosun yaniselam kızlar..gene 24-03.30 cuyum..akşam
yayla çorbası
izmir köfte
1 dilim kepek ekmek
gece 11.30 da 1 yumurta 1 poğça yedim..
ama sıcacık getirdiler napiim..3.5 a kadar ayaktayım zaten erir di mi..erir erir![]()
Kiz kendi kendini iyice aciktiriyorsun sen ben dün akşam çok iyisin izlediğim filmde yemek yiyorlardi kebaplar tatlılar dayanamadım odadan çıktım![]()
sarımsağı her türlü yerim . mangal zamanı bütün 1 başı atarız kor içine . 1-2 dk da o çok harika olur.
ama ben yine de en çok çiğ olarak seviyorum .
soğan ile kavurup yumurtalı da öyle severim
????????? Kiz aşık mi oldunne güzel bir aşk![]()