• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım ben de idrar yollarımdan sık rahatsız olurum ,çok antibiyotik aldığım için bu aralar gene var , kızılcık mı oluyor içtiğin acaba

@filiztoprak nice yıllara eşinle canım kutlarım

yazarhanim35 yazarhanim35 maşallah canım azmine hayranım, tiroid bende de yeni çıktı tam ne olduğu belli değil ama ben bu ara çok kilo aldım veririm inşallah senin gibi

Şimdi netten baktım kızılcık diyor ama benim bildiğim kızılcığa hiç benzemiyor tadı. Normalde kızılcığı çok severim bunun tadı çok ekşi ve buruk. Sirke gibi.belki Amerika'nın kızılcığı farklıdır. :rolleyes:

Son bardağım.
Zorla içiyorum tadı çok kötü.
Memleketimin kızılcığı bile çok lezzetliymiş şimdi anladım.:confused:

Eklentiler

• IMG_0399.webp
    IMG_0399.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
Muhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi. :KK71:
veeee yine pisman degilim. :cool:
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun. :KK45:
Afiyet olsun canim cok iyi etmişsin

fırına 2 baş sarımsak attım hepsi bitene kadr günde 6şar tane yicem :))
sarımsağı her türlü yerim . mangal zamanı bütün 1 başı atarız kor içine . 1-2 dk da o çok harika olur.
ama ben yine de en çok çiğ olarak seviyorum .
soğan ile kavurup yumurtalı da öyle severim

Muhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi. :KK71:
veeee yine pisman degilim. :cool:
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun. :KK45:
ayy seyla bende ordaki simit sarayina gitmek istiorum daha oncede demistim sende bozmakla iyi yapmissin tayilde bozmicanda ne zaman bozcan

kızarttım sarımsağı ağzı kapaklı tabağa koyacağım :) 1 tane attım ağzıma. o acımsı tadı ve kokusu kayboluyor kıtırımsı bir tadı vardı

16754794_961832367285580_1033518746_n.jpg
Ohh afoyet olsun bnce senin gbiyim canim tatli cektimi hemen tariflere bakiorum deliyim ya bidaha yapmicam ama
selam kızlar..gene 24-03.30 cuyum..akşam
:kk77::kk77::kk77:
yayla çorbası
izmir köfte
1 dilim kepek ekmek
:kk77::kk77::kk77:

gece 11.30 da 1 yumurta 1 poğça yedim..:kızgın::kızgın:

ama sıcacık getirdiler napiim..3.5 a kadar ayaktayım zaten erir di mi..erir erir:confused::confused:
erir cnm ohh miss gbi sicak pogaca diosun yani

Benimde sabah kahvaltim standart ayni yani yazmiorum ara ara yazarim dun pastamdan tattigim icin bugun proteini arttirip karbonhidrati azalticam ins o yuzden oglenki ve aksamko wasami yemeyi dusunmuorum ikindidekini yerim ama bi saat snra ara ogun 3 adet kayisi kahve

Bende arada dört tane kuru incir yedim küçük dü incirler kahve yaparım birazdan sade

Kiz kendi kendini iyice aciktiriyorsun sen ben dün akşam çok iyisin izlediğim filmde yemek yiyorlardi kebaplar tatlılar dayanamadım odadan çıktım :KK70:

gözüm doyuyor benm cnm gözüm aç :D

sarımsağı her türlü yerim . mangal zamanı bütün 1 başı atarız kor içine . 1-2 dk da o çok harika olur.
ama ben yine de en çok çiğ olarak seviyorum .
soğan ile kavurup yumurtalı da öyle severim

bende soğan ve sarımsağı çok severim :)) illa ki salatamda soğan olacak sarımsağı salçada çok seviyorum :)

A aaadddaaa gözüm doyuyor benm o an yiyesim gelmiyor :) fark ettim ki mide aç değil göz aç :D

Günaydın kızlar :)

saat 7.30 gibi
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
3 dilim domates
1 parça peynir
1 çay kaşığından az tereyağ
2 yeşil 1 siyah zeytin
yarım çay bardağı şekersiz çay

biraz önce

1 su bardağı sodalı limonlu yeşilçay.

şimdi

1 fincan sade türk kahvesi
1 hurma

hurma ya da iyi taktım :) koca bir kavanoz hurmam var :)

Back
X