• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Muhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi. :KK71:
veeee yine pisman degilim. :cool:
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun. :KK45:

Muhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi. :KK71:
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun. :KK45:
eşin haklı canım :) hasret gidermiştirsin afiyet olsun :)

kızarttım sarımsağı ağzı kapaklı tabağa koyacağım :) 1 tane attım ağzıma. o acımsı tadı ve kokusu kayboluyor kıtırımsı bir tadı vardı

16754794_961832367285580_1033518746_n.jpg

Günaydın kızlar kayınvaldemlerde tiroid ilacımı içememiştim bu da bana kilo olarak dönmüş vücûd hormon üretemiyor sonuçta çok hamurişi yemedim neyse sonuç olarak 59 olmuşum tartıldım sabah başladım dikkat etmeye

Benim de dengem bozuldu tiroid çok önemli dikkat edip vericez inşallah

Herkesin oyle donemleri oluo cnm benimde bazen mukemmel gdio ama bazende cok skiliorum ipin ucu hic farkinda olmadan kacio o yuzden unut gitsin yarin yeni bir gun ole dusunelim :)

canım ben de bugün aynen senin dediğin gibi yaptım ,çok şükür iyi geçti, böyle devam inşallah

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım ben de idrar yollarımdan sık rahatsız olurum ,çok antibiyotik aldığım için bu aralar gene var , kızılcık mı oluyor içtiğin acaba

filiztoprak filiztoprak nice yıllara eşinle canım kutlarım

yazarhanim35 yazarhanim35 maşallah canım azmine hayranım, tiroid bende de yeni çıktı tam ne olduğu belli değil ama ben bu ara çok kilo aldım veririm inşallah senin gibi

canım güzel kahvaltı ama seni 6 ya kadar tutmaz tabi.
ara öğün yap sen yine. ayran . ya da elma vs .

kar burda da çok yağdı bugün . dün de vardı. bugün arttı.

çok iyi yürüyüş ve spor . tebrikler canım benim .
bulgur şişirmiştir. ama kilo yapmaz . korkma . az da yemişsin .
suyunun içine karanfil elma dilimi kabuk tarcın koy akşamdan. sabah öyle iç. o bile tok tutuyor biliyor musun . normal sudan farklı olarak .
yedim canım yedim.çıbık kraker yedim:KK48::KK48:

kızımız bugün 18 aylık oldu ve aşıları vardı. babası götürdü yaptırdı.
3 tane aşı . 2 si bacaktan biri ağızdan damla şeklinde
çok bağırmış kuzu tabi. yıkmış ortalığı. kötü baba ben oldun . sen yoktun diyor eşim.
geçmiş olsun kuzuyaa..mecbur ama napıcan:cry:

Gunaydin canlar,
Kahvaltim
1 dilim ekmek tahin ve pekmezle yedim. limonlu form cayimi ictim. yesil cayimi ictim. simdide cranberry suyu iciyorum. idraryollarimi usuttum sanirim surekli tuvalete gidiyorum. cranberry hemen geciriyor. gittim 2 litrelik siselerden aldim hepsini ic dedi esim:rolleyes: insallah yarina biseyim kalmaz.
ayy geldi mi ust uste geliyor daha da yeni iyileşmiştin..geçmiş olsuno_O

Sagol canim zaten Turk restaurantlarina gittik.
Sabahlari simit sarayinda kahvalti yaptik. onlarin somon fumeli simitlerine bayiliyorum.
cumartesi aksami KEDI yi seyrettik. Turkce bisey seyretmek ilgincti Istanbul sokaklarinda geziyor gibi hissettim kendimi. cok seker bir film mutlaka izleyin tavsiye ederim.

Kayinvalidenin cocuklara 1 gun daha bakmaya mirin kirin etmesi haricinde guzel gecti.

Hepsi cok guzel gule gule kullan. ben parfum cok seviyorum. resmen kolleksiyonum var diyebilirim. havaalaninda ralph lauren romance denedim cok begendim ama sadece uluslararasi yolculara satiyolarmis. ic hatlar yolcusuyuz diye bana satmadilar. bende internetten aldim. :)
ohh yarasın kaynanaya da ohh yanii 1 gün daha ne olacak sanki isteyerek oldu:olamaz::olamaz:
çok iyi yapmışsın .sonuçta yılda 1 gidiyorsunuz..oh sefan olsun canım:KK36:

kızarttım sarımsağı ağzı kapaklı tabağa koyacağım :) 1 tane attım ağzıma. o acımsı tadı ve kokusu kayboluyor kıtırımsı bir tadı vardı

16754794_961832367285580_1033518746_n.jpg
hımm güzel olur ben de yapayım...iyi fikir...

tarçına alerjim var ama nedense canım tarçınlı istedi sütü ölmem inşallah :KK70:

yarım bardak süt

16808380_961866927282124_324946238_n.jpg
delüüü...bişiy olursa acildeyim gel:KK70::KK70:ankara acil ama idare et:confused:

açım ben aç :D sabah kahvaltı yapayım ne yesem diye düşünüyorum :D sarımsakları da etkisini çabuk göstersin diye kahvaltıda mı yesem diyorum :D

Back
X