Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltımı yazmıştım

Arada 1 şeftali az da üzüm yedim

Akşam karışık kızartma yanında buğdaylı cacık susuz

Makarna da yapmıştım ama yemedim çocuklara paylaştırdım

Sabah 6 km ve akşam 4 km yürüyüş

Bi süre yani yapabildiğim kadar günde 2 tur yürümeyi düşünüyorum
benimde acilen başlamam lazım ama hava sıcak bayiyor

Selam canlarım..Umarım hepiniz iyisinizdir...Biz babamla uğraşıyoruz malum..sizleri bilgilendireyim diye geldim sadece..Çarşamba günü ağır bir ameliyat daha geçirecek..Lütfen dualarınızı esirgemeyin:dua::dua:..İnşallah hayırlısıyla atlatır ve şifasına kavuşur..Sizleri özledim ama hiç buraya takılacak modda değilim..İnşallah her şey yoluna girer de mutlulukla yanınıza dönerim..Hepinizi çok öptüm..Mutlu haberlerle görüşmek üzere sağlıcakla kalın...:KK15::KK15::KK15::KK15:

çok çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin. tez zamanda sağlığına kavuşsun babacığın inşallah....:dua:

Günaydın kızlar..
hafta sonu misafirlerim vardı.. giremedim hiç haliyle.. azıcık onlarla ipin ucu kaçtı tabi.. ama aşırı abartmadım yinede..
sabah yarım yağlı sütle nesfit yedim.. küçük bi kase kadar nesfit+250 ml kadar süt ile.. 2 bardakça şekersiz çay.. :KK39:

hayırlı sabahlar dün akşam 2 semaver çay içmişimdir birde üzerine dondurma yedim şuan gribim :(

sabah kahvaltım;

1 dilim kepek ekmeği
1 çay

Bnde bu sabah iki yumurtadan menemen yedim.turk kahvesi ictim aksam da firinda tavuk ve salata planliorum.insallah evdeyken hazir ski tutmam lazim bu isi

kolay gelsin herkese
bende ramazan bitimi anlamsız bir şekilde kilo aldım oysaki spor da yapıyorum ama gittikçe artıyor gibi. aranıza katılmak isterim

Günaydın...
Kilo vermekte sıkıntı yaşayan arkadaşlar bence insülin seviyenize bi baktırın derim.. bende çok zorlanıyorum kilo vermekte ve insülin direncim yüksek çıktı.. çok etkiliyor..

diyettaşım bende 58 lerde dolaşıyorum cuma günü oluyor 59 oluyor :)))))
hiç sorma diyetdaşım. her perşembe akşamı annem çok güzel bir yemek yapıyor benim de.

ben bikaç hafta daha yokum. taşınma telaşım var. hepinizi çok özlüyorum.

bir ara ne bulursam yiyordum ama şimdi dikkat ediyorum.

kahvaltı:
yapmıyorum

öğlen yemeğim:
sebzeli köfte
birkaç çubuk patates
cacık
salata

akşam yemeğim:
iki bardak kefir
bir büyük yeşil elma

akşamları hafif yemeye başladım.

keşke kahvaltı+öğle yemeği düzenine geçip akşam hiç yemesem. ama denedim olmuyor, kahvaltı yapınca kan şekeri dengem bozuluyor.

intermittent fasting ile tek öğün beslenmeyi deneyebilirim.

Back
X