Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar kızlar...yine gelemedim ne zamandır,misafirim vardı.misafirle diyet zor olsa da çok fazla kaçamak yapmadım.diyete devam yani.hatta 1 beden inceldim kıyafetlerimden anlaşılıyo.cumartesi tartılıcam bakalım ne kadar gitmiş.

Günaydın kızlar..
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + tam buğday ekmeğinden orta boy kaşarlı tost : yaklaşık 300 kcal...
Dünü 1000 kca ile tamamladım.. :super::nazar:

hiç sorma diyetdaşım. her perşembe akşamı annem çok güzel bir yemek yapıyor benim de.

ben bikaç hafta daha yokum. taşınma telaşım var. hepinizi çok özlüyorum.

bir ara ne bulursam yiyordum ama şimdi dikkat ediyorum.

kahvaltı:
yapmıyorum

öğlen yemeğim:
sebzeli köfte
birkaç çubuk patates
cacık
salata

akşam yemeğim:
iki bardak kefir
bir büyük yeşil elma

akşamları hafif yemeye başladım.

keşke kahvaltı+öğle yemeği düzenine geçip akşam hiç yemesem. ama denedim olmuyor, kahvaltı yapınca kan şekeri dengem bozuluyor.

intermittent fasting ile tek öğün beslenmeyi deneyebilirim.
canm oncelikle kolay gelsin al bnden de o kadar kahvalti yapamiorum kahvalti yapinca cok acikiorum sekerli seyler istiorum diyetisyen o zaman kahvalti olmasa yag yakamazsn demksti bnde onun yerine ya sut ile 2 ceviz veya meyveli yogurt yiyorum azcik fashing sistemini bnde cok denedim ama cok fazla basaramadm ama sen yaparsin insallh

Ben de sabah erken yürüyorum tabi o saatte bile sıcak ama çok güzel ter atıyorsun
Kışın ya da baharda hiç böyle olmuyor
Bu fırsatı kaçırmamak lazım bence çık derim
evet cnm aslinda iyi ter atilir bnde aksamlari yuruorum ama sabahki kadar olmuo ter olayi

İyi akşamlar kızlar...yine gelemedim ne zamandır,misafirim vardı.misafirle diyet zor olsa da çok fazla kaçamak yapmadım.diyete devam yani.hatta 1 beden inceldim kıyafetlerimden anlaşılıyo.cumartesi tartılıcam bakalım ne kadar gitmiş.
bravo canm sana

Bnde bugun yeni bi beslenme tarzina basladm bakalim sabah meyveli yogurt kahvaltimi oglen yapcam aksamlari da sebze ve yogirt yiyim.diorum

Selam kızlar dün MR çektirdim sonucu 15 güne çıkacak kendimi bu aralar çok halsiz hissediyorum insallah en kısa zamanda atlatirim

merhaaba kızlar 3 gündür grip soğuk algınlığından yatıyorum ancak bugün başladım işe ;

dengesizleşti menüler az yiyorum haliyle hastalıktan bakalım yarın ne çıkacak herşeye hayırlı günler :)

merhaaba kızlar 3 gündür grip soğuk algınlığından yatıyorum ancak bugün başladım işe ;

dengesizleşti menüler az yiyorum haliyle hastalıktan bakalım yarın ne çıkacak herşeye hayırlı günler :)
Geçmiş olsun canım.. herkeste bir hastalık durumu bu aralar... Allah şifa versin hepimize inşallah....:dua:

A aaadddaaa canım aslında yapabilsek hem sabah hem akşam en güzeli
Ama çok yorulunca bıraktım tek seçenek olunca da tercihim sabah yürüyüşü bana en iyi gelen

Dün sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım yumurta peynir zeytin salata

Arada badem ve salatalık

Akşam 2 minik karnıyarık ve salata

hayırlı sabahlar kızlar zorlu bir dünü geride bıraktık rabbim beterinden korusun inşaallah istanbullu olarak etkilenenlerden bir tanesiyim çatı uçarak binamızın balkonu çökertti . çok şükür kimseye birşey olmadı . rabbim neyler neylerse güzel eyler onun kudretine sığııyoruz. bu arada hastalığım da geçmek bilmiyor kızlar nasıl bir soğuk algınlığıdır bilinmez :(

hayırlı sabahlar kızlar zorlu bir dünü geride bıraktık rabbim beterinden korusun inşaallah istanbullu olarak etkilenenlerden bir tanesiyim çatı uçarak binamızın balkonu çökertti . çok şükür kimseye birşey olmadı . rabbim neyler neylerse güzel eyler onun kudretine sığııyoruz. bu arada hastalığım da geçmek bilmiyor kızlar nasıl bir soğuk algınlığıdır bilinmez :KK43:
çok çok geçmiş olsun canım..Allah'ım daha beterinden korusun inşallah.. İstanbulda yaşamak zor maalesef...
Gribin içinde acaba dr a mı gitsen? gribin uzun sürüyorsa vücut zayıf düşer mi acaba.. ?

çok çok geçmiş olsun canım..Allah'ım daha beterinden korusun inşallah.. İstanbulda yaşamak zor maalesef...
Gribin içinde acaba dr a mı gitsen? gribin uzun sürüyorsa vücut zayıf düşer mi acaba.. ?

teşekkür ederim cnm amin inşaallah :( gittim canısı doktora ilaç aldım kullanıyorum ama uzun sürdü bu sefer üşütmüssün fena dedi :(

teşekkür ederim cnm amin inşaallah :( gittim canısı doktora ilaç aldım kullanıyorum ama uzun sürdü bu sefer üşütmüssün fena dedi :(

teşekkür ederim cnm amin inşaallah :KK43: gittim canısı doktora ilaç aldım kullanıyorum ama uzun sürdü bu sefer üşütmüssün fena dedi :KK43:
yatıp dinlenmelisin o zaman.. malum grip ayakta daha uzun sürede çıkıyor vücuttan.. önceden bende çok grip olurdum.. Allah'a şükür artık etkilemiyor pek..:nazar:

Back
X