7 çok geç bir saat değil güzelim sıkma canını o kadar. :*
Üzüm kötü olmuş çok şekerli ve geç saatte yenilmiş direk kiloooooooooooooo. Neyse arada kaçamak olur o kadar bir dahakine dikkat et güzelim. :*
TEŞEKKÜR EDERİM CNM BNM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 çok geç bir saat değil güzelim sıkma canını o kadar. :*
Üzüm kötü olmuş çok şekerli ve geç saatte yenilmiş direk kiloooooooooooooo. Neyse arada kaçamak olur o kadar bir dahakine dikkat et güzelim. :*
ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİMKİ İŞİ BIRAKIP GİDESİM VAR ......
SABAH KAHVALTIM ;
2 ÇAY
YARIM SİMİT PEYNİR
hayirdir insallah canimŞUAN O KADAR SİNİRLİYİMKİ İŞİ BIRAKIP GİDESİM VAR ......
SABAH KAHVALTIM ;
2 ÇAY
YARIM SİMİT PEYNİR
Etmezmiyim yaa... normalde akşam kolay kolay meyve yemem zatende dün akşam öyle bi esti... yanlış yaptığımı bile bile yedim. çok abartılacak kadar değildi ama..Üzüm kötü olmuş çok şekerli ve geç saatte yenilmiş direk kiloooooooooooooo. Neyse arada kaçamak olur o kadar bir dahakine dikkat et güzelim. :*
Noldu canım.. hayırdır?ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİMKİ İŞİ BIRAKIP GİDESİM VAR ......
SABAH KAHVALTIM ;
2 ÇAY
YARIM SİMİT PEYNİR
evet canim mecbur olmasam kullanmazdim ama bu ay birakacammesmeser evet bak haplar kilo vermene engel oluo olabliri mi canim
Sakin ol fıstık. Her iş yerinde oluyor öyle sorunlar. Dün bizim restoranda 3 garson birden işten çıkmak istedi. Ben de müdürüm orada adamların hepsi ile tek tek konuşup sakinleştirdim. Hepsi de yeminler ediyordu yok çıkıcam edicem diye son anda tuttum ahaha. Yani olağan şeyler iş hayatında sorun yaşamak kızmak sinir olmak. :) Biraz hava al bir kahve iç toparlarsın eminim. ^^
Kahvaltın güzel afiyet olsun :)
Bende bu ara regl in tatli ihtoyacini bastirmak icin hep kuru uzum yedim cevizle napim cikolata mi yiyeydim:):) saka tabiki bugun regl oldum cok sukur iner umarim bu sislik
Etmezmiyim yaa... normalde akşam kolay kolay meyve yemem zatende dün akşam öyle bi esti... yanlış yaptığımı bile bile yedim. çok abartılacak kadar değildi ama..
Noldu canım.. hayırdır?
Sakiinnnnnnn....! başkalarının saçmalıkları yüzünden kendini zor duruma sokma sakın..!! sabret.. geçer elbet..![]()
allahim nasi bi acidir bu tam iyilesti derken rabbim acilarini hafifletsin cok ama cok uzuldum suanSelam
EceZ canım hoşgeldin
Kızlar sersumumuz babasını kaybetti
Allahım rahmet eylesin
Geride kalanlara sabırlar versin
Allah rahmet etsin..ailesine sabır versin büyük allah'ım.. çok zor.. çoookkk... aileden birini kaybetmek başka biseye benzemiyor.. allah'ım güç kuvvet versin hepsine...Selam
EceZ canım hoşgeldin
Allahım rahmet eylesin
canım Allah kolaylk versin bu şartlarda çalışmak eminim çok zordurdirek bana yapılan tavır ve davranışları artık kaldıramıyorum gücüm kalmadı 4.5 senedir aynı yerdeyim
canım yaa cokk cookk üzüldüm su an Allah sabırlar versin mekanı cennet olsunSelam
EceZ canım hoşgeldin
Allahım rahmet eylesin
direk bana yapılan tavır ve davranışları artık kaldıramıyorum gücüm kalmadı 4.5 senedir aynı yerdeyim
Canim bunlar senin dun boyunca yediklerin miGünaydın güzellerim benim. Dün yediklerimi hemen yazıyorum bakalım neler yapmışım.
Çeyrek simit
1 yumurta
Çeyrek salatalık
7-8 dilim patates kızartması
2 sigara böreği
1 lokum
Bol su
Dün 54.7ydim bugün kalktım tartıldım 200 gram fazla gösterdi. Ben de giydim eşofmanlarımı çıktım ormana spora. Bir saat kadar yürüdüm koştum eve geldim geri 54.7 çıktım rahatladım ahaha.
Lokum yeme işini de bırakıyorum bir de öyle deneyeyim bakalım ne olacak.
canım Allah kolaylk versin bu şartlarda çalışmak eminim çok zordur
canım yaa cokk cookk üzüldüm su an Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun