canimcim 4 dilim ekmek birazcik fazla degil mi:)hayırlı sabahlar ;
sabha kahvaltım ofiste;
1 çay
omlet
domates salata
peynir
zeytin
4 dilim ekmek
maşaallah yemelere doyyamadım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimcim 4 dilim ekmek birazcik fazla degil mi:)hayırlı sabahlar ;
sabha kahvaltım ofiste;
1 çay
omlet
domates salata
peynir
zeytin
4 dilim ekmek
maşaallah yemelere doyyamadım :))
canimcim 4 dilim ekmek birazcik fazla degil mi:)
Canimeger dun karbomhidrat aldiysan bigun mitlaka proteinle dengeledeeim ben bisey yemeyince eger lrotein yemezsenkaslaedan gdio yag yakimi olmuobugün mesaideyim kızlar uyudum kahvaltı yapmadım su içiyorum şuan erken çıkıcam bugün birşey yemeği düşünmüyorum bakalımm dünü biraz dengelemem lazım bugünü hafif geçirmeliyim
Canimeger dun karbomhidrat aldiysan bigun mitlaka proteinle dengeledeeim ben bisey yemeyince eger lrotein yemezsenkaslaedan gdio yag yakimi olmuo
canım dün kahvaltı yapmadım çay içtim 3 gibi de patates yedim sonra daha hiç birşey yemedim sadece çay bir de kahve
Canimeger dun karbomhidrat aldiysan bigun mitlaka proteinle dengeledeeim ben bisey yemeyince eger lrotein yemezsenkaslaedan gdio yagbugün mesaideyim kızlar uyudum kahvaltı yapmadım su içiyorum şuan erken çıkıcam bugün birşey yemeği düşünmüyorum bakalımm dünü biraz dengelemem lazım bugünü hafif geçirmeliyim
ÖĞLEN YEMEĞİM;
çorba
pilav yanına patlıcan domates
salata
1 dondurma![]()
ekmek arasi ne yedin kuzum boyle mideni bozcak kiyamam az ye bol su ic bnimde bisey midemi bozunca hic yiyememselam kızlar.. hafta sonu izmir de arkadaştaydım..yedik içtik tabi haliyle.. dün yediğim ekmek arası beni mahvetti.. dün akşam 5 ten beri mide ağrısı çekiyorum..bir daha ekmek mi... töbee....
sabah kahvaltı niyetine 2 gün kurusu+1 kase yoğurt+1 yumurta yedim.. midem halaa tam düzelmedi..Soda kahve ve çay içtim bu saate kadarda.. mümkün oldukça az yiyorum.. zaten midem bulanıyor.. yiyemiyorum..![]()
bizim burdakileri de sarsi gunes tutulmasi:) canim turkiye konusunda soykesiklerinde cok haklisin biz dogu gorevndeyiz tatilde izmirrdeydik bizimkiler de ayni sanki izmir kizlari bile kilo almis esimin de dikkatini cekti insanlar nasi kilo almis dio bizde eve cogu seyi sokmuoruz hazir dondurma sadece dun yedim yoksa asla yemeyiz bodrumda bi dondurmacimiz var bitez dondurmasi yada pioppe her zaman ordan yeriz ev yapimidir bizimkiler de inanilmaz hazir ben inan pizza bile zor yedim o da italyan restiranina gitmistik anca aalinda onlari gorunce ne kadar da saglikli besleniorum dedim kendi kendimeGunaydin kizlar.
haftasonu hic giremedim okullar yeni acildi kosturup duruyorum. bir kac hafta boyle gecer sonra insallah hersey yoluna girer.
bugunlerde hava cok sicak ondan mi nedir hic istahim yok diyet yapmam bile gerekmiyor cunku zaten yemiyorum.
sabah hafif bir kahvalti yaptim cocuklari okula birakip ise geldim. bugun burda gunes tutulmasi yasanacak heyecanla bekliyoruz. 4 saat sonra baslayacak 3 saat surecek.
Canım söylediğin her kelimeye.katiliyirum..insanlar müthiş hazır yemeye alışmaya başladı.. hafta sonu kaldığım arkadaş hep hazır gıdalar çıkardı akşam yemeklerinde.. tamam işleri çok yoğun çok geç geliyorlar eve ama bu yaptıkları da pek sağlıklı değil tabiki...Bu yaz Turkiye'de benim ve esimin en cok dikkatini ceken sey insanlarin onceki yillara gore daha kilolu olmalariydi. Sanirim Turkiye'de de hazir yiyecek, fast food ve kola chips gibi iceceklerin tuketimi artti ve sonuc olarakta insanlar daha kilolular. biz hazir yiyecek hic almiyoruz herseyi ya evde yapiyorum ya organik aliyorum. fast food, kola ve chips zaten hic yemedigimiz seyler. o yuzden de ailecek kilolu degiliz cok sukur.
birde yakinlarim annem falan ekmek ve unlu yiyecekleri cok tuketiyorlardi. biz haftada 1-2 ekmek anca tukettik bazan yenmedi kurudu. ordayken en cok sevdigim sey yesil biber kavurmasi idi. pazardan bol bol alip her ogune kavurdum yogurtladim. ekmeksiz bol bol yedik.
bir diger dikkatimi ceken husus annem kiz kardesim dahil kimsenin yurumek bile istememesi. 2. 3. kata bile asansorle cikiyorlar. biz asansor kullanmadik yuruyen merdivenlere binmedik. istanbulda Marmarayda bile 9 kat merdivenleri inip ciktik esimle. herkes bize bakiyordu bunlar delimi ne diye.
ama toplum giderek daha cok tembellesiyor sanirim. cok yeniyor az enerji tuketiliyor o yuzden kilo alimi oluyor. yoksa sadece cok yemeyle kilo alinmaz. asil ayaga bile kalkmaya usenirsen kilo alirsin.
birde geleneksel tatlardan uzaklasilmis. maras dondurmasi bulmak daha zor. her yerde algida denen sagliksiz sacmaliktan var ve malesef cok tuketiliyor. oysa tamamen crema ve yag yuklu. halbuki bizim maras dondurmamiz hem saglikli hemde krema yerine orkide unuyla yapiliyor. malesef onu yemek yerine insanlar algida yiyorlar. kendi geleneksel iceceklerimiz yerine kola falan iciliyor sonrada gelsin kilolar hastaliklar. ben yurtdisinda yasiyor olmama ragmen kendimi geleneklerime daha bagli buldum Turkiyede. herkes benden daha batiliydi. sanki 20 yildir amerikada yasayan ben degildim onlardi. etrafimdaki herkes benim halime sasirdilar ama sonra imrendiler. benden 10 yas genc insanlar benden 10 yas yasli gosteriyorlar sonrada bana sirrimi soruyorlar.
ekmek arasi ne yedin kuzum boyle mideni bozcak kiyamam az ye bol su ic bnimde bisey midemi bozunca hic yiyemem
Canım ekmek arası et döner yedim... yemez olaydim... ne çektirdi bana yaaa...aci biber tursulariyla birlikte yedim. Sanırım onunda etkisi oldu..neyse ama ders oldu bana... bidaha mi? Tovbeeee...! Akşam yemeğinde çok az fasulye kızartması ve bol dereotlu cacık yedim.. ilerleyen saatlerde de bitki çayı felan içerim. Günü kapatırım öylece![]()
Allah'ın izniyle bişeycik olmaz canım.. Allah kimseyi zorda bırakmasın inşallah..Gunaydin hatunlar
Sabah yine hafif bir kahvalti yaptim. oglende dunden kalan dolmalarim var onlardan yerim aksama yumurtali kisir yapmayi dusunuyorum. hem protein hem fiber
Dun gunes tutlmasini kismen izledik enteresandi. gecen seferlerde ardindan buyuk felaketler olmus biraz endiselendim acikcasi. insallah bisey olmaz.![]()
Çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin tez vakitte..Kızlar 1 haftadır hastanedeyim dedem yoğum bakımda yatıyor. Sabah çıkıyorum, akşam geliyorum o yüzden cuma günü bildirim yapamadım. Çok ettiğim de söylenemez hastane şartlarında beslenmek biraz zor.