Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamam canım dün akşam yaptı.harika oldu teşekkür ederim

ben hiç isenmoyorum.da sorun akşamdan tok yatmam yoksa sabahları gayet yiyebilirim:)

Aynı benim durum gün içinde karıştırmadan yiyemiyorum akşam da açlıktan ölme modu:)
hoşgeldim canım çok üzüldüm umarım .atlatmissindir paylaşmak istersen dinleriz

Hoşbuldum canım...atlattım canım geçti gitti inşallah...

Sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 adet yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 adet haşlanmış yumurta
Kızlar çok fena boğazlarim acıyo kemiklerim sızlıyor beynim çıkacak emzirirken kullanabileceğim bildiğiniz bir ilaç veya yöntem varmı

kızlar dün akşam acı biber turşusuna bastım yedim de yedim Allahım şuan ölüyorum sanki :KK43:

kasıklarım feci halde ağrıyor regl olcam 1 hafta var ama birde üşüyorum fenayımm yaaa :KK43:

kahvaltı;

domates
zeytin
simit
çay

Geçmiş olsun kızlar...

Selam kızlar...
Ara öğün yapmadım,hiç acıkmadım.bu arada hastaneye gidip geldim.hassas bağırsak sendromu teşhisi kondu.sinir stresin sebep olduğu bağırsak hastalığı.bir süre ilaç kullanıcam bakalım.bir de omega 3 aldım.düzenli kullanıcam.yürüyüş de yapabilsem çok iyi olacak..
Birazdan yemeğimi de yerim ve yemek faslı kapanmış olur.
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata

Kahvaltim 2 domates ,pan kek ,yumurta ,peynir,zeytin,
Ogle den sonra yaptim Kahvaltimi
Cunku ortancayi okula goturdum
Buyuk oğlan okuldan çıkıyordu
Anne toplantı var DEDİ
Oray'a gittim
Eve dönüşüm 2 buçuk oldu
Kızı uyutmadım mecburen
Akşam yatıramam çünkü ,geç yatar vs
Öyle ,çok çok yoruldum
Yukarıda yediklerimi yazdım
Sonra 10 fındık ,10 kadar tatlı üzüm yedim
1 bardak şekerli kahve içtim,Can'ım öyle çekti Regl yaklaşıyor

Selam kızlar...
Ara öğün yapmadım,hiç acıkmadım.bu arada hastaneye gidip geldim.hassas bağırsak sendromu teşhisi kondu.sinir stresin sebep olduğu bağırsak hastalığı.bir süre ilaç kullanıcam bakalım.bir de omega 3 aldım.düzenli kullanıcam.yürüyüş de yapabilsem çok iyi olacak..
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata
Geçmiş olsun,acil şifalar leylak cım

Ben ne yedim ,karman çorman besleniyorum
Kahvaltıda iki domates
İki dilim ekmek
Bol çay.hee öbiraz reçel yedim
Öğlen taze fasülye 1 dilim ekmem.10 adet üzüm

1 er yeseydin az mi gelirdi canimcim
pek de karman çorman değil canım iyi bence

Sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 adet yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 adet haşlanmış yumurta
Kızlar çok fena boğazlarim acıyo kemiklerim sızlıyor beynim çıkacak emzirirken kullanabileceğim bildiğiniz bir ilaç veya yöntem varmı
canım bugünkü kahvaltı çok iyi maşallah ben bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun

kızlar dün akşam acı biber turşusuna bastım yedim de yedim Allahım şuan ölüyorum sanki :KK43:

kasıklarım feci halde ağrıyor regl olcam 1 hafta var ama birde üşüyorum fenayımm yaaa :KK43:

kahvaltı;

domates
zeytin
simit
çay
çok geçmiş olsun canim

Selam kızlar...
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata
ayy o çok şişlik yapiyo ya

Geçmiş olsun,acil şifalar leylak cım

Sağolasın canım:KK68:

çok geçmiş olsun canim

Hem nasıl bir şişlik canım,tamam kiloluyum ama onun şişkinliği bi ayrı oluyo,nefes alamıyorum:KK43:

Selam kızlar...
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata
Geçmiş olsun

slm kızlar
leylak hoşgeldin canım inşallah daha iyi olursunn
kahvaltımı yazayım bende
2 zeytin
peynir yarım dilim ekmek domates salatalık
daha sonra türk kahvesi
öğlen= 1 armut türk kahvesi yanında 1 tane ceviz ezmasi
akşam= 1 kase tarhana çorbası 2 yaprak arasında kısır turşu

çok geçmiş olsun canim

Sabahtan herşey güzeldi de akşam işi bozdum kendimi size şikayet ediyorum 5 tane badem şekeri ve 1 tane yeşil elma yedim 1 fincan humana süt çayı ve 1 fincan şekersiz sade Nescafe içtim

IMG_20170928_082849.webp bugünkü kahvaltım

Kendiminyememek için tut tut derken nerdeyse patlıcaktim yani regl mahvedip insanı neyse min-nan bir çikolata 3 4 tane kuru kayısı yedim bir de 1 tatlı kaşığı bal kessin die tatlı ihtiyacini
haklısın canım insanın gözü dönüyo geçen regl di sanıyorum ellerim titremeye başladı açlık gibi hemen tatlı ne bulursam getirdim yedim arkasından ekşi yedim sonra tekrar talı yedim her regl de olmuyo benim ama fena bi durum bence tirotim var o da etkiliyo sanırım
yinede iyi yapmışsın sonra hep aklın kalırdı 1 kere baştan ye bi de arasında sütlü tatlıyı öenriyolar rahatlatıyormuş kasmamak lazım canım:KK68:

Sabahtan herşey güzeldi de akşam işi bozdum kendimi size şikayet ediyorum 5 tane badem şekeri ve 1 tane yeşil elma yedim 1 fincan humana süt çayı ve 1 fincan şekersiz sade Nescafe içtim
olur canım bazen canını sıkma önemli olan devamını getirmemek

slm kızlar
leylak hoşgeldin canım inşallah daha iyi olursunn
kahvaltımı yazayım bende
2 zeytin
peynir yarım dilim ekmek domates salatalık
daha sonra türk kahvesi
öğlen= 1 armut türk kahvesi yanında 1 tane ceviz ezmasi
akşam= 1 kase tarhana çorbası 2 yaprak arasında kısır turşu
Maşallah ben kısır a bu kadar dayanamazdim herhalde

Kendiminyememek için tut tut derken nerdeyse patlıcaktim yani regl mahvedip insanı neyse min-nan bir çikolata 3 4 tane kuru kayısı yedim bir de 1 tatlı kaşığı bal kessin die tatlı ihtiyacini
Ben de geçen ay tam bu dönemde kadayıf burma tatlısı yedim inan sabah akşam bir parça yiyordum

Slm kızlar sabah kahvaltim iki dilim ekmek Uc zeytin
Bir dilim süzme peynir
Şekersiz çay
Öğlene de yumurta haslarim
Babam yanımda bir ay kadardır onun yanında işler biraz bozuluyor ona özel yemek yapıyorum maalesef ben de yiyorum ama şekeri olduğu için tatli yapmıyorum

sadece badem şekeri bozmuş ama menülerin ilk zamanlara göre hergün daha iyiye gdio canım masallah

ay o anlar insanı delirtiyor olsun iyi atlatmışsın
hem de ne delirtme resmen beynini kaybedio insan

sersumcum bu cuma bildirim yapayım haftaya listede olayım düzenli gelecek gibiyim assılmak lazım diyeteHoppa
kahvaltım= peynir+ zeytin+domates +salatalık
saat 10 gibi sade kahvemi içerim
görüşürüz kızlar:KK200::KK200:
aynen canım ben çok zor atlatıyorum senin gibi bi tatlı bi ekşi gdiodudu ama bu kez dedim en az zararla atlatmaya bak

Slm kızlar sabah kahvaltim iki dilim ekmek Uc zeytin
Bir dilim süzme peynir
Şekersiz çay
Öğlene de yumurta haslarim
Babam yanımda bir ay kadardır onun yanında işler biraz bozuluyor ona özel yemek yapıyorum maalesef ben de yiyorum ama şekeri olduğu için tatli yapmıyorum
bende yapmıyorum canım ama babannem gelicek önümüzdeki hafta eşim de arada istiyor o yüzden ona yapiyorum

Back
X