Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım dün akşam yaptı.harika oldu teşekkür ederim
ben hiç isenmoyorum.da sorun akşamdan tok yatmam yoksa sabahları gayet yiyebilirim:)
Aynı benim durum gün içinde karıştırmadan yiyemiyorum akşam da açlıktan ölme modu:)
hoşgeldim canım çok üzüldüm umarım .atlatmissindir paylaşmak istersen dinleriz
Sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 adet yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 adet haşlanmış yumurta
Kızlar çok fena boğazlarim acıyo kemiklerim sızlıyor beynim çıkacak emzirirken kullanabileceğim bildiğiniz bir ilaç veya yöntem varmı
kızlar dün akşam acı biber turşusuna bastım yedim de yedim Allahım şuan ölüyorum sanki
kasıklarım feci halde ağrıyor regl olcam 1 hafta var ama birde üşüyorum fenayımm yaaa
kahvaltı;
domates
zeytin
simit
çay
Geçmiş olsun,acil şifalar leylak cımSelam kızlar...
Ara öğün yapmadım,hiç acıkmadım.bu arada hastaneye gidip geldim.hassas bağırsak sendromu teşhisi kondu.sinir stresin sebep olduğu bağırsak hastalığı.bir süre ilaç kullanıcam bakalım.bir de omega 3 aldım.düzenli kullanıcam.yürüyüş de yapabilsem çok iyi olacak..
Birazdan yemeğimi de yerim ve yemek faslı kapanmış olur.
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata
pek de karman çorman değil canım iyi benceBen ne yedim ,karman çorman besleniyorum
Kahvaltıda iki domates
İki dilim ekmek
Bol çay.hee öbiraz reçel yedim
Öğlen taze fasülye 1 dilim ekmem.10 adet üzüm
1 er yeseydin az mi gelirdi canimcim
canım bugünkü kahvaltı çok iyi maşallah ben bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsunSabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
5 adet yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 adet haşlanmış yumurta
Kızlar çok fena boğazlarim acıyo kemiklerim sızlıyor beynim çıkacak emzirirken kullanabileceğim bildiğiniz bir ilaç veya yöntem varmı
çok geçmiş olsun canimkızlar dün akşam acı biber turşusuna bastım yedim de yedim Allahım şuan ölüyorum sanki
kasıklarım feci halde ağrıyor regl olcam 1 hafta var ama birde üşüyorum fenayımm yaaa
kahvaltı;
domates
zeytin
simit
çay
ayy o çok şişlik yapiyo yaSelam kızlar...
Ara öğün yapmadım,hiç acıkmadım.bu arada hastaneye gidip geldim.hassas bağırsak sendromu teşhisi kondu.sinir stresin sebep olduğu bağırsak hastalığı.bir süre ilaç kullanıcam bakalım.bir de omega 3 aldım.düzenli kullanıcam.yürüyüş de yapabilsem çok iyi olacak..
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata
Geçmiş olsun,acil şifalar leylak cım
pek de karman çorman değil canım iyi bence
canım bugünkü kahvaltı çok iyi maşallah ben bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canim
ayy o çok şişlik yapiyo ya
Geçmiş olsunSelam kızlar...
Akşam yemeğimde:
1 kase köfteli çorba
Az taze fasülye
Salata
Sabahtan herşey güzeldi de akşam işi bozdum kendimi size şikayet ediyorum 5 tane badem şekeri ve 1 tane yeşil elma yedim 1 fincan humana süt çayı ve 1 fincan şekersiz sade Nescafe içtimpek de karman çorman değil canım iyi bence
canım bugünkü kahvaltı çok iyi maşallah ben bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canim
ayy o çok şişlik yapiyo ya
Kendiminyememek için tut tut derken nerdeyse patlıcaktim yani regl mahvedip insanı neyse min-nan bir çikolata 3 4 tane kuru kayısı yedim bir de 1 tatlı kaşığı bal kessin die tatlı ihtiyacini
haklısın canım insanın gözü dönüyo geçen regl di sanıyorum ellerim titremeye başladı açlık gibi hemen tatlı ne bulursam getirdim yedim arkasından ekşi yedim sonra tekrar talı yedim her regl de olmuyo benim ama fena bi durum bence tirotim var o da etkiliyo sanırımKendiminyememek için tut tut derken nerdeyse patlıcaktim yani regl mahvedip insanı neyse min-nan bir çikolata 3 4 tane kuru kayısı yedim bir de 1 tatlı kaşığı bal kessin die tatlı ihtiyacini
olur canım bazen canını sıkma önemli olan devamını getirmemekSabahtan herşey güzeldi de akşam işi bozdum kendimi size şikayet ediyorum 5 tane badem şekeri ve 1 tane yeşil elma yedim 1 fincan humana süt çayı ve 1 fincan şekersiz sade Nescafe içtim
Maşallah ben kısır a bu kadar dayanamazdim herhaldeslm kızlar
leylak hoşgeldin canım inşallah daha iyi olursunn
kahvaltımı yazayım bende
2 zeytin
peynir yarım dilim ekmek domates salatalık
daha sonra türk kahvesi
öğlen= 1 armut türk kahvesi yanında 1 tane ceviz ezmasi
akşam= 1 kase tarhana çorbası 2 yaprak arasında kısır turşu
Ben de geçen ay tam bu dönemde kadayıf burma tatlısı yedim inan sabah akşam bir parça yiyordumKendiminyememek için tut tut derken nerdeyse patlıcaktim yani regl mahvedip insanı neyse min-nan bir çikolata 3 4 tane kuru kayısı yedim bir de 1 tatlı kaşığı bal kessin die tatlı ihtiyacini
sadece badem şekeri bozmuş ama menülerin ilk zamanlara göre hergün daha iyiye gdio canım masallahSabahtan herşey güzeldi de akşam işi bozdum kendimi size şikayet ediyorum 5 tane badem şekeri ve 1 tane yeşil elma yedim 1 fincan humana süt çayı ve 1 fincan şekersiz sade Nescafe içtim
hem de ne delirtme resmen beynini kaybedio insanay o anlar insanı delirtiyor olsun iyi atlatmışsın
aynen canım ben çok zor atlatıyorum senin gibi bi tatlı bi ekşi gdiodudu ama bu kez dedim en az zararla atlatmaya baksersumcum bu cuma bildirim yapayım haftaya listede olayım düzenli gelecek gibiyim assılmak lazım diyete
kahvaltım= peynir+ zeytin+domates +salatalık
saat 10 gibi sade kahvemi içerim
görüşürüz kızlar![]()
bende yapmıyorum canım ama babannem gelicek önümüzdeki hafta eşim de arada istiyor o yüzden ona yapiyorumSlm kızlar sabah kahvaltim iki dilim ekmek Uc zeytin
Bir dilim süzme peynir
Şekersiz çay
Öğlene de yumurta haslarim
Babam yanımda bir ay kadardır onun yanında işler biraz bozuluyor ona özel yemek yapıyorum maalesef ben de yiyorum ama şekeri olduğu için tatli yapmıyorum