- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
allah korusun canım aman dikkat et ama iyi yapmışsın değiştirdiğineKızlar selam
nöbet çıkışıyım ve çok fena geçti..belimi zorladım..bu böyle olmayacak dedim sorumlumuzla konuştum cuma son nöbeti tutup gündüz mesaisine geçiyorum..Yoksa sakatlanıcam bu gidişle..bacağımda uyuşma başladı..
Korktum..her şeyin başı sağlık
dün yemeklerim
sabah
çavdar ekmeğinden tost
öğlen ve akşam
biber dolması
yoğurt
mercimek çorbası
2 kalbura bastıAma yaktım inanın 300 hasta çektik 2 kişi
şimdilik benden bu kadar..![]()
ah şu emekliliğin bi gelsede kurtulsan canım

sağol canım yedik bakallım tartıda görücez ne olacakellerine sağlık allah kabul etsin canım bu arada maşallah bir günde iki aşure çok iyi:) yalnız bir kasede 8 dilim ekmek varmış kızlar haberiniz olsun
çok çok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulurlar canim

yenmezmmi canım iyi yapmışın fazla kasmamak lazım yoksa acısını daha fena ççıkarırdınGünaydın kızlar benim de dün babannem börek açmıştı oymalı ne yedim ne yedim oysa çok da sevmem ama ev yapımı olduğu için yedim birdaha zor bulurum dün resmen karbonhidrat manyağı oldum.yani ama bugün iyi gidiyorum çok şükür

sağol canım bazen oluyor önemli olan gerisini getirmemekGünaydın kızlar 2 gündür gelemedimsersum geçmiş olsun canım
filiztoprak aşurenizi Allah kabul etsin A aaadddaaa canım bende böreğe dayanamıyorum ya fazla kaçırmasak bari
Bende 2 gündür kahvaltıda dikkat ediyorum sonra öğlende cozutup akşam toparlamaya çalışıyorum
Bu sabah biraz pide kaşar ve haşlanmış yumurta yedim