Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

biliyorum canim o yuzden dedim zaten. babam Denizlide 2 kez gozlerinden ameliyat oldu 5 kurus cikmadi cebinden. burda oyle bir devlet destegi yok malesef. esim doktor ben de calisiyorum ama devlet sigortamiz yok. oyle bir secenek yok zaten. ozel sigortalarda anormal yuksek. normal bir calisanin maasi kadar sigorta primleri odeniyor. sadece cok buyuk bir sirket icin calisirsan sirketler daha uygun ucretle sigortaliyolar ama sonucta yine amelyat icin para odemek zorunda herkes. bazi ameliyatlari sigorta kapsamiyor. sekreterimizde benimle ayni durumda. oda dizinden ameliyat olmasi lazim 8000 usd istemisler kizin maasi zaten cok dusuk sekreter maasi hayatta odeyemez. oda benim gibi bir yol bulmaya calisiyor.
Rabbim yardımciniz olsun canım inşallah kolay yolunu bulursunuz

Son ara öğün

Screenshot_2017-10-30-22-23-45-655.webp

selam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli. :kızgın::kızgın:
neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayin.
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.
canım Allah yardımcınız olsun..nekadar kötüymüş sağlık sistemi..Desene şaka maka Amerikayı bu konuda geçiyoruz..
k
canim nacizane bir tavsiyede bulunacam. tamponu sadcce mecbur oldugunda kullan devamli evdeyken falan kullanma. esim denize girerken bile izin vermiyor. girme bir kac gun diyor. hatta ben adetliysem hicbirimiz denize bile gitmiyoruz dusun artik. yani saglikli degil haberin olsun.
canım ben de evde hiç kullanmam zaten ama spiralim olduğu için işyerinde mecburum yoksa rezil olurum..o nedenle kurtarıcım benim.yoğun gün de 1 gün oluyor zaten.sonrasında pede dönüyorum hemen.denize de gelince zaten yılda belki de 2-3 yılda bir denk geliyor o şekilde..memur olunca ve izin süren kısıtlı olunca bazen mecbur kalıyorsun ,zaten 1 haftadan fazla tatile gidemiyorsun maddi olarak ..okadar para vermişsin denize de girmezsen :KK47:siz zaten denize yakın oturuyorsunuz istediğinizde gidebiliyorsunuz..bu da onun avantajı :KK66:tavsiye için teşekkürler ..sürekli kullanmanın sağlıklı olmadığını tahmin ediyordum zaten..:KK66:

Aynen kızayım azcık:sinirli: gelip gelip kaçıyorsunuz sen de leylakta...gitme artıkın:KK19:

Canım bazen oluyor insana..ben de o moddayım aslında..eşime hasretim, babamı kaybettim.:cry:.ama burada kızlarla zaman bir şekilde daha güzel geçiyor ,arada dertleşiyoruz..sen de paylaşmak istersen dinleriz tabii seni de:KK68:

çok teşekkür ederim cnm bnm siz çok güzel insanlarsınız maşaallah azminiz harika sevinciniz üzüntünüz benim azmim yok şükretcek çok şeyim varr çookkk problemin ne dersen susarım . bir problemim yok ama gücüm yok yorgunum her türlü :( çok saçma sapan

Selam kızlar

Sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltıya arkadaşım çağırmıştı 1 minik poaça 1 minik börek zeytin peynir

Akşam yeşil mercimek çorbası et kavurma salata ayran

Bir de çayın yanında bir kaçamak yaptım maalesef 1 dilim kek
kacamak illaki oluyor arada sanirim canim tutmak imkansiz hemen unit ve devam et

Günaydıınnnn... :KK36:
Sabah:
kellogg's yedim.. azıcıkta yulaf kepeği ile 2 kuru incir kattım içine.. Sabah 8 de yedim ve hala acıkmadım..
10 dk önce de sade Türk kahvemi içtim.. şimdilik asayiş berkemal.. :KK39:

selam kizlar sabahtan beri saglik sigortasiyla cebellesiyorum. sinirlerim bozuldu. kulagimdan ameliyat olmam lazim $12,000 malolan bir ameliyat. sigortam odemiyor. baska bir sigorta alayim dedim sadece kendim icin sigortanin aylik odemesi $1200. ve onunda odeyip odemeyecegi garanti degil. bu ulkede hasta olmaktan nefret ediyorum. Turkiyede ameliyat olayim dedim ameliyat sonrasi 3 ay ucaga binemezmisim. 3 ay kalamam malesef cocuklara kim bakacak burda? burda olmak zorundayim yapcak bisey yok. kredi kartiyla odeyip 2 sene borc oduycem gibi gorunuyor. 15 dk suren bir operasyondan bu kadar para istemeleri tam nefretlik. memleketinizin kiymetini bilin derim. orda sadece 3000 dolar olan bir operasyon burda 4 misli. :kızgın::kızgın:
bugunlerde hic istahim yok kus gibi yiyorum. sabah 1 dilim ekmek yedim oglende ceyrek tabak kiymali makarna yedim.
Çookkkk geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. İçini ferah tut.. Allah bi çıkar yol gösterir merak etme.. :KK39::dua:

Canım hayırlı olsun şimdiden bende koşturmaca çocukların peşinde canım

Gramına kadar aynı almışız filizcim:)
aynen canım :rolleyes::rolleyes:inşallah haftayada beraber aynı gram veririz:KK66:

Amin canım inşallah Allah can sağlığı versin

Çocuklar da çok yük altında bu sene onlara da canım sıkılıyor yani sisteme

Biri teog biri üniversite sınavına girecek sistem sürekli değişiyor biri yeni açıklandı zaten teog daha hiç belli değil ne olacağı bu sürede de motivasyonları düştü

Ben de toparlamaya çalışıyorum bazen de olmuyor hayırlısı inşallah kendime de sıra zor geliyor haliyle
çocuklarda şaşırdı artık anneler teselli etmeye çalışıyor
keşke şöyle bişey olsa herkez eylem yapsa tüm türkiye çocuklarda eğitim düzelmesse okula kimse gitmicek olsa onlarda mecbur kalsa sağlam bir sistem getirseler ahhhhhh ah hayeller hayatlar

Öğleden sonra

2 duble fincan sade turk kahvesi

Akşam

Eki Görüntüle 2061313
afiyet olsun canım:KK36:bende çok içer oldum sade kahve zararlı olur diye korkuyorum bazen ama canım çok istiyor

Günaydın canlar...bu hafta 3 gün gideceğim işe 2 gün izin aldım perşembe ve cuma...
10-17 çalışıyorum...
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
ev sucuğu(dün yaptım)
1 kaysı yumurta
peynir zeytin
:kk77::kk77::kk77:

regl bugün fena geliyor.:KK47:.tampon olmasa iş yerinde yandım...Çoğu kadın kullanamıyorum diyor ama ben çok memnunum..denizde de iyi kurtarıcı oluyor....:KK31::KK31:
bende kullanamadım canım
bi deneyeyim dedim saniyede şişti doldu çok gelince olmuyor heralde
neyse benim için pet daha iyi

şu ara ağır depresyondayım gelmedim bilerek .. çünkü hiçbirşey yapma isteğim yok ..
bazen oluyor canım ama seninki tükenmişlik sendromu diye geçiyordu sanırım
dikkatini güzel şeylere yoğunlaştır kuzum çok zor biliyorum ama yapmalısın :KK36:

geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer:KK36:

selam kızlar
dün evi temizledim daha sonra annem geldi dün pilavı piraz kaçırdım
sabah kahvaltım = yufka arası peynir zeytin onuda malesef biraz kaçırdım
arkasından sade kahve

Hoşbuldum kızlar

Sağolun

Dün gece çok geç geldim işten o nedenle yazamadım .. sabah .. kızımınımoyun grubuna bıraktım bir saat yürüdüm .. kahvaltı yaptım

Akşam
Yediklerim :
Ton salatası yaptım
Ve bir lavaş
Su
Tatlı niyetine de kuru meyve :-)

Kahvaltıda
İki avuç badem
Bir yumurta
Biraz tütsülenmiş tavuk
Ve keçi peyniri
Kahve
Ve çay

Öğle
Bir kutu ton başlığı ve elma

Akşam içinde
Şu anda et pişiyor
Yanına ne yapacağıma karar veremedim ama
Kesinlikle pilav veya bulgur olmayacağını biliyorum ..

Ben neden resim yükleyemiyorum ?
Hep boyutu büyük diyor neden acaba ??

Selam kızlar.yine gelemeyen ben:KK43:dertler peşimi bırakmıyor:)bu kez kızım hastalandı gelemedim.şükür ki şimdi iyi.
Bu arada dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım için ikinci el bi koşu bandı aldım,evde yürüyebilicem bundan sonra.göbeğim 9 aylık gibi oldu iyice:KK48:acil zayıflamam lazım.iki elim kanda olsa yine de gelicem artık.

Back
X