o kilo degil korkma canim gecen hafta da ben cok kotuydum ama indi sukur kiregl olucam yarın kilom a herkes şaşıracak çünkü kilo aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kilo degil korkma canim gecen hafta da ben cok kotuydum ama indi sukur kiregl olucam yarın kilom a herkes şaşıracak çünkü kilo aldım![]()
yürümüşsün ya canım gitmiştir omuhallebi...Ayy kızlar bu sabah içime şeytan kaçtıyürüyüş öncesi limonlu su içmek için dolabın kapağını açtım sadece limon alacaktım gözüme bir kase muhallebi takıldı bir elim alırken diğeri geri koydu o arada şeytan devreye ve ben o kaseyi yedim sonra daha hızlı yürüdüm daha çok kalori harcadım kahvaltı yapmadım ama şimdi çok pişmanım
![]()
sağol canım...Çok geçmiş olsun canım
Allah kavuştursun canım
Çok soğuk buzz
o kilo degil korkma canim gecen hafta da ben cok kotuydum ama indi sukur ki
hmm 2 kilosu odemdor en azindan:)ben ciddi aldım 3 kilo fark var canım o kadar da değildir![]()
Süpersin seni ayakta alkışlıyorum kalıcı olması dileğiyletünaydın kızlar
Rumuz: sabahvesen
Başlangıç tarihi:27 ekim 2017
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 60.5
Fark: -3000 gram
Yüzde: %4.724
Hedef:54
inşallah cnm çnkü geçen sene ben buraya başladğmda 75.5 kilo idim hayal gibi idi. 42 zaman zaman 44 beden giyen biri olarak 38 bedene hatta medium bedene düşmek hayaldi resmenSüpersin seni ayakta alkışlıyorum kalıcı olması dileğiyle