tünaydın kızlar
Rumuz: sabahvesen
Başlangıç tarihi:27 ekim 2017
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 60.5
Fark: -3000 gram
Yüzde: %4.724
Hedef:54
maşalllah sanaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın kızlar
Rumuz: sabahvesen
Başlangıç tarihi:27 ekim 2017
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 60.5
Fark: -3000 gram
Yüzde: %4.724
Hedef:54
dünde ben çok üşüdüm seni düşünemiyorum sersumcum ankara yaniigünaydın güzeller....bugün evdeyim hava çok soğuk Ankarada..
kahvaltımı erken yaptım ..uyku tutmadı
tereyağlı omlet
peynir zeytin
çay çayyy
2 ceviz 2 gün kurusu
![]()
Ah o dur demek yok mu oyle zor ki ama dur deyince de gekiyor gerisi yemege dwvam edince onun da gerisi geliyor nolcak bizlerin hali acabaöğlen yemeğim;
soğuk ayran çorbası
az pilav az patlıcan biber
1 dilim ekmek
kadayıf tatlısı yarım dilim
ben yedikçe yemeğe devam ediyorum kendime dur ne zaman dicem hayırlısı 2 güne regl olcam çıldırıyorummmmmmmmmm
hasta falan degilsin umarim canm ne guzel istahin yokken degerlendir bosverselam kızlar dün gelemedim biraz dikişle uğraştım sonra kızım geldi derken yemek falan fırsatım olmadı gelmeye
diyete uygun şeyler yedim
yine iştahım yok bu aralar
bugün zorla kahvaltı yaptım 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 çay bardağı süt içtim
öğlen bişey yemedim çok ilginç bbi durum midem kazınıyo açlığımı hissediyorum ama yemiyorum yiyesim gelmiyo
midem kazınmasa anlamıcam yani
bazen çok iştahlı oluyorum bazen de böyle oluyo neden acaba anlayamadım bi türlü
belkide mevsim değişikliğindendir
ficanscim ellerine saglik simdiden aslinda bir liste sirasi yapsak iyi olur bundan sonraki haftalar icinSelam kızlar
Listeye yetişemedim sanmıştım
Kilo bildirimim
Geçen hafta aldığım 700 gr gitti bu hafta
Geçen hafta 73
Bu hafta 72.3
Fark 700 gr
% 0.95
Sersum da gelemedi tabii
Yemek telaşını atlatınca ben yaparım listeyi inşallah
deilim canım haklısın bende öyle yapıyorumAh o dur demek yok mu oyle zor ki ama dur deyince de gekiyor gerisi yemege dwvam edince onun da gerisi geliyor nolcak bizlerin hali acaba
hasta falan degilsin umarim canm ne guzel istahin yokken degerlendir bosver
ficans eline sağlık canım sabahseven tebrikler canım 1. lik için3 KASIM 2017 TARİHLİ LİSTEMİZ
1.MİZ SABAHVESEN % 4.74
2.MİZ FİCANS % 0.95
3.MÜZ NADALVANOS % 0.73
FİLİZTOPRAK % 0.602
AAADDDAAA % 0.157
KİLO ALANLAR
ÖZELİM92 % 1.176
SEYLANINGÜNLÜĞÜ % 0.377
@sabahvesen canım tebrik ederim süpersin:)