- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper olur canım..canım ben kendim aldım yapıyorum..çok düzenli yapamadığım halde iyice seyreldi azaldı..aslında üşenmesem çok daha etkili olurdu eminim..sana markasını özelden atarım![]()
çok geçmiş olsun canım.. tez vakitte sıkıntından kurtulman dileğiyle..gunaydin kizlar kahvaltida kus gibi yedim. dun aksamda balik ve haslanmis sebze vardi.
dun ameliyat oncesi testlerimden biri yapildi simdi xray cekilecek sonrasinda Tampa'ya gidip ameliyat gunu icin doktorla randevum var. odeme konusunuda konusucaz. 1 yil faizsiz taksit yapiyolarmis diye duydum insallah yaparlar. yapmazlarsada mecbur kredi karti kullanilacak. faiz odemek istemiyorum ama hayirlisi olsun artik.
biz kadınlar ne çok seviyoruz deterjanları karıştırmayıTemizlik yaptım banyoyu ovayim dedim klorak cif porcoz derken zehirliyordum kendimi
Ara öğün niyetine 2.5 kaşık yoğurt yedim zehirlenmeyeyim diye
Ölüyorum tamam dedim.biz kadınlar ne çok seviyoruz deterjanları karıştırmayı
iyi yapmışın kıs yoğurt yemekle![]()
kıs iki kaşıkyoğurt iyi kurtarmış o zaman ben olsam yoğurt kovasını kafamma geçirirdim diyeti falan boşverirdimÖlüyorum tamam dedim.klorak döktüm baktım istediğim gibi olmayınca bastım porcoz u
![]()
Ahahha yoğurt o kadar vardıkıs iki kaşıkyoğurt iyi kurtarmış o zaman ben olsam yoğurt kovasını kafamma geçirirdim diyeti falan boşverirdim![]()
Kız bidaha oyle birşey yapma düşer kalırsın Allah korusunAhahha yoğurt o kadar vardı![]()
evet basarcaz inaniyorum bende canmyapıcazz cnm Allahın izniyle başarcazzzz
bende aksamlari dans ediyorum suoer oluyor resmen cnm hem de eglencelihayırlı sabahlar ;
dün akşam kızlar 1 tabak çorba içtim sadece
birde çay lokum yedim
sonra 20 dk dans ettim çok iyi geldi inşaallah her akşam yapmaya gücüm olur
sabah kahvaltım;
2 dilim ekmekle muhlamaaa
1 çay
1 çay
cok gecmis oksun kuzum gecmis gitmis zaten gelmesin bir dahaslm kızlar
kahvaltım =yufka dürüm küçük bişey
öğlen= dünkü salatadan yanına 2 tane mücver
sade kahve
akşam yoğurt çorbası kalan ufak tefek yemekler bitsin diye
sabah baş ağrısıyla kalktım yufkayı yedim hemen ağrı kesici içtim tekrar yattım
sonra geçmiş çok kötüydü yaaa
cok uzuldum gercekten yakinda olsan bem gelip bakayim diyecegim o derece peki ailenin gelme sansi yok mu hos yoktur suanda vize bile dogru duzgun yok orayaAslinda dun aksam esimle bunu konusuyorduk. ameliyat sonrasi 3 hafta araba kullanmak, dus almak, egilip dogrulmak yasak. kulagimdan ameliyat olacagim icin denge kaybi oluyormus 3-6 hafta o yuzden fazla hareket edemiycem. temel ihtiyaclarimi gidermek icin bile birine ihtiyacim olacak surekli. cocuklari gectim bana kim bakacak daha onu bile bilmiyoruz. yanimda 24 saat birinin olmasi gerekiyormus gurbette kimim kimsem yok. esimin annesi var oda 3 hafta boyunca bakarmi bilmiyorum. olmazsa o cocuklara bakar bende basimin caresine bakarim.
Sagol canim cok incesin. Vize sorun olmazdi ailem icin ama gelemezler malesef herkesin kendi problemi var. hayirlisi olsun.evet basarcaz inaniyorum bende canm
bende aksamlari dans ediyorum suoer oluyor resmen cnm hem de eglenceli
cok gecmis oksun kuzum gecmis gitmis zaten gelmesin bir daha
cok uzuldum gercekten yakinda olsan bem gelip bakayim diyecegim o derece peki ailenin gelme sansi yok mu hos yoktur suanda vize bile dogru duzgun yok oraya
Canım ceviz suyu nasıl oluyor ne işe yarıyor ben bu ara sabahları limonlu su içiyorumGünaydınnn....
Eşimi dün gönderdim memlekete..
bende artık yediklerime dikkat etmeye başladım tekrar bu sabah itibari ile..
Sabah:
1 bardak ceviz suyu (kahvaltıdan 30 dk önce içtim.uyanır uyanmaz..)
2 küçük ince dilim labneli tam buğday ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
az öncede 1 bardak çay içtim...![]()
Canım gurbetlik zor ama seninki gurbettende biraz ötede Allah yardımcın olsun bunuda atlatacaksın inşallah gecenin en karanlık anı gündüze en yakın olduğu zamandır ben bu sözü çok severim her dara düştüğümde kendime tekrarlarım seninde güzel sağlıklı günlerin yakında inşallahAslinda dun aksam esimle bunu konusuyorduk. ameliyat sonrasi 3 hafta araba kullanmak, dus almak, egilip dogrulmak yasak. kulagimdan ameliyat olacagim icin denge kaybi oluyormus 3-6 hafta o yuzden fazla hareket edemiycem. temel ihtiyaclarimi gidermek icin bile birine ihtiyacim olacak surekli. cocuklari gectim bana kim bakacak daha onu bile bilmiyoruz. yanimda 24 saat birinin olmasi gerekiyormus gurbette kimim kimsem yok. esimin annesi var oda 3 hafta boyunca bakarmi bilmiyorum. olmazsa o cocuklara bakar bende basimin caresine bakarim.
evet basarcaz inaniyorum bende canm
bende aksamlari dans ediyorum suoer oluyor resmen cnm hem de eglenceli
cok gecmis oksun kuzum gecmis gitmis zaten gelmesin bir daha
cok uzuldum gercekten yakinda olsan bem gelip bakayim diyecegim o derece peki ailenin gelme sansi yok mu hos yoktur suanda vize bile dogru duzgun yok oraya
Birkaç ay önce düzenli yapıyordum ama son zamanlarda salmıştım iyice.. kesinlikle tavsiye derim canım.. denemelisin bence..Canım ceviz suyu nasıl oluyor ne işe yarıyor ben bu ara sabahları limonlu su içiyorum