- 3 Ekim 2009
- 2.266
- 9
- 316
Tam bir yaşında. Çok zor diyetlere girme konusunda kendime güvenmiyorum zaten :)bebek kaç aylık oldu.
küçükse çok zorlama kendini. abartmadan yemekte sıkıntı yok emzirirken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir yaşında. Çok zor diyetlere girme konusunda kendime güvenmiyorum zaten :)bebek kaç aylık oldu.
küçükse çok zorlama kendini. abartmadan yemekte sıkıntı yok emzirirken
Teşekkürler cnm. Aynen ben de öyle düşünüyorum. Geçmişte bu forumda çok güzel sohbetlerimiz olmuştu. İnşallah kilo da verirsem tadından yenmez. Hala yemek diyorum bu arada :)merhaba canım hoşgeldinn
kendinden bir parça birşeyler bulursun bir yerden tutmaya başla canım biz hem dertleşiyoruz hem eğleniyoruz hemde zayıflıyoruz inşaallah :)
Gozun aydinnnnn.kızlarr günaydın ayyyy reglll oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda 25 günün sonunda oldummmmmmmmm :)
canım . güzel geçmiş tatil . babaanne de onları oyalar eğlendirir.
mutlu olurlar .
gelen misafir eşinin akrabası mıydı.
ben oruç tutmaya başladım pazartesi günü . şükür bugün 4. gün . yarın da hasta falan olmazsam tutarım . inşallah .
güzel gidiyor . aslında alışınca bırakamıyorsun zaten .
eşinin ismi ömer olmuş . oğlunun adı ömer di değil mi.
Teşekkürler canım çok az yedim zatenafiyet olsun canım . kaju yu öğlenden önce tüketsen daha iyi sanki. kalorisi yüksek .
Çok teşekkür ederim canım iyiki sormussun. Evet oğlum daha doğrusu çocuklarının hepsi yemek ayırıyor özellikle et yemiyorlar ama meyve kuruyemiş süt ve süt ürünlerini çok iyi tuketiyorlar bulguru köfte ve kısır olunca bu tür yemeklerde yiyorlar nasıl severlerse öyle veriyorumcanim ben esime sordum oglun yemek seciyor mu? genelde yemek secen cocuklarda gorunen bir hastalikmis. beslenmesine ve vitaminlerine azami dikkat ederseniz zamanla tamamen ortadan kalkar dedi. SIK SIK vitamin eksikligi kontrolleri yapilmasi ve takviye vitamin gerekiyormus. ihmal edilirse ilerde sorun olur dedi. hayati tehlikesi yok ama ciddi bir hastalikmis. gecmis olsun.
canım eşinin vatandaşlığı ismi hayırlı olsun...Gunaydin kizlar sabah 2 adet tahinli cevizli poaca yedim
Dun gece cocuklar evde olmadigi icin esimle sinemaya gittik. Jumanji seyrettik gulmekten agladim resmen karnim agridi cok guzeldi. Turkiyeye gittimi bilmiyorum ama gittiyse mutlaka seyredin cok komik. Bu aksamda Star wars'a gidicez zor bilet buldum.
Sinamada sadece su ictik kizlar patlamis misir bile yemedik esimde benim gibi oyle seyler yemesini sevmiyor diyeti bozmadim yaniii. bu arada cimriligimiz tuttu suyumuzuda yanimizda goturduk aslinda yasak ama kucucuk 1 sise suya 5 dolar vermek zorumuza gidiyor. o paraya gider 1 duzine organik yumurta aliriz yazik gunah! heheheh
Tamamdir canım :)selam kızlar...gelemedim ne zamandır..iş yeri yoğun..bugün de 2017 ye veda partimiz vardı kaçırdım biraz..yılbaşı tatilinde kardeşimler geliyor..eşim gelemiyor ilk defa onsuz gireceğiz yeni yıla
sağlık olsun ne diyelim...
yarın liste sırasıyazarhanim35 de...şimdiden kolay gelsin
umarım güzel kilolar vermişizdir....![]()
tahinlileri bnde cok severim inanilmaz tok tutar biz de esimle baya baya saglikli yasama gecmeye calisioruz herseyimi evde yapiyorum su siralar paketli gida almamak icin bir de sen bikirsin belki seyla karen tonny hill ciftini onlarin dvd sini yapiorum spor olarak bu hafta da kitaolarini siparis ettimGunaydin kizlar sabah 2 adet tahinli cevizli poaca yedim
Dun gece cocuklar evde olmadigi icin esimle sinemaya gittik. Jumanji seyrettik gulmekten agladim resmen karnim agridi cok guzeldi. Turkiyeye gittimi bilmiyorum ama gittiyse mutlaka seyredin cok komik. Bu aksamda Star wars'a gidicez zor bilet buldum.
Sinamada sadece su ictik kizlar patlamis misir bile yemedik esimde benim gibi oyle seyler yemesini sevmiyor diyeti bozmadim yaniii. bu arada cimriligimiz tuttu suyumuzuda yanimizda goturduk aslinda yasak ama kucucuk 1 sise suya 5 dolar vermek zorumuza gidiyor. o paraya gider 1 duzine organik yumurta aliriz yazik gunah! heheheh
artık ufaktan ufaktan dikkat edip 3-4 kilo verebilirsin en azından . ek gıdaya geçtiniz artık .Tam bir yaşında. Çok zor diyetlere girme konusunda kendime güvenmiyorum zaten :)
jumanji çok eski film değil mi.Gunaydin kizlar sabah 2 adet tahinli cevizli poaca yedim
kola içme canım . ama sen içmiyorsundur zaten . kızın içiyordur. demicanım eşinin vatandaşlığı ismi hayırlı olsun...
jumanji ilk çevrimini biz çok severiz ben bu 2. ye ön yargılıydım biraz sen önerince bak şimdi merak ettim...
ben de sinemaya gidince kola ve suyumuzu alıyorum çok pahalı gerçekten sinemadan sadece mısır alıyoruz..büyük çantamı alıyorum yanımaya niye 50 kuruşluk suya 3 TL vereyim yawww
![]()