• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünkü menüm
Öğle
2ince dilim ekmekten tost

Arada
2 Türk kahvesi minik 1lokum

Akşam
5 köfte ve salata

Yürüyüşe çıkmıştık yolda da bi soda ve ayran içtim

Su 2 lt
Spor 20dk jo
15274 adım
94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000002598.webp
    1000002598.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 3
afiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii
doktora bugün mü gidiyorsun? güncelle bizi de.

afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma :KK200: :KK200:

jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendi :D:D afiyet olsun biraz akşam karbonhidratın fazla gelmiş ama sporun iyiii, ellerine sağlık

kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadım :D kahvaltın gayet güzel
Dün hiçbirsey yoktu dolaba maalesef böyle ettim ama genede iyi

Dünkü menüm
Öğle
2ince dilim ekmekten tost

Arada
2 Türk kahvesi minik 1lokum

Akşam
5 köfte ve salata

Yürüyüşe çıkmıştık yolda da bi soda ve ayran içtim

Su 2 lt
Spor 20dk jo
15274 adım
94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
sporun harikaaaaa menü çok iyiii, günü çok güzel dengelediğin için o lokum göze bile batmıyor. sürdürülebilir beslenme işte böyle olmalı. harikasın

Dün hiçbirsey yoktu dolaba maalesef böyle ettim ama genede iyi
aşko zaten normalde gayet güzel ayarladığını biliyorummmmm o yüzden evet gayet iyiii :KK200: :KK200:

afiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii

afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma :KK200: :KK200:

jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendi :D:D afiyet olsun biraz akşam karbonhidratın fazla gelmiş ama sporun iyiii, ellerine sağlık

kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadım :D kahvaltın gayet güzel
Karbonhidrat benim imtihan 🤣🤣🤣
Bugün arkadaşıma davetliyim bakalım neler olcak:KK45:

sporun harikaaaaa menü çok iyiii, günü çok güzel dengelediğin için o lokum göze bile batmıyor. sürdürülebilir beslenme işte böyle olmalı. harikasın

aşko zaten normalde gayet güzel ayarladığını biliyorummmmm o yüzden evet gayet iyiii :KK200: :KK200:
Evet evett canımm direncimi kırdım galibaa 🥲🥲 akşam çorba salata çok işe yaradı

Zaten amaç sürdürülebilir olması elbet herşeyden yiyeceğiz ama dengelemek önemli benim için. Bu hafta inşallah iyi bir sonuç alabilirim önümüzdeki hafta ev tutmak için İzmir e gidicez.
Karbonhidrat benim imtihan 🤣🤣🤣
Bugün arkadaşıma davetliyim bakalım neler olcak:KK45:
Amaaan dikkat tartıya ne kaldı şurda

Evet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldu 🤣 doktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım

Evet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldu 🤣 doktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım
Geçmiş olsun canım dikkatli bi şekilde yağ hareketlerini

valla ben çok demoralize oldum sen o kadar ip atlayınca spor puanını da zor alırım gibi artık ip atlama daha fazla da yakalama şansım olsun be 😂😂😂😂 bi de gizli gizli atlamış sonradan söylüyo sahtekara bak her gün atlasam yine yakalayamam 1500 ipi 😂😂😂
Posta posta 100 er atlıyorum. Formumdan birşey kaybetmemiştir.

Back
X