Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tatil olunca bir yerlere yetişmekten giremiyorum pek foruma, benim hayatım koşturmaca zaten :)))kimseler yok
öğlen yemeğim;
çorba
patates kızartması
makarna
hepsi çeyrek porsiyon çok az yedim
1 çay
Keşke bende sizin gibi kararımı bilsem herşeyden azar azar yiyebilsem ama bende o yok önümde pasta varsa o dilim bitiyor çok kızıyorum kendime ama napim ben böyleyim3-4 çatal pasta ile de gün bitti :)
maşallah canım insallah daha da verirsinBu arada cumartesi günü doğum doktoruma gittim naptın sen erimişsin maşallah 30 kilo gittimi dedi yok henüz 5 ayda 18i gitti dedim çok iyi olmuş ama 18 değil giden 28 gibi duruyor dedi çok mutlu oldum ben bu gazla bi 18 daha veririm inşallah ayrıca bana tam dünya olmuştun dedi![]()
canım 18 kilo mu verdin sen .Sanırım ben bu akşam kuruyemiş ve bitter çikolatayı biraz abarttım akşam yemeğinde balık ve salata vardı ve börek yedim 2018 de yemeyeceğim![]()
oy oy . beni de gaza getirdin .reglimde bitiyor yarın ve ben artık başlıyorum koşturmaya artık yeter oturdum ağrı çektim şimdi silkelenme vakti regl den önceki aldığım kararı uygulamaya başlıyourm akşam yemek yok gün içinde en az 6 bardak su :) hadi bakalımmmmm gazamız mübarek olsun :)))))))))))))))))
ben de cok spor yaptigim icin vucut ski canim pek gostermiyorum spor iyi oluyorSelam kızlar hepinize mutlu yıllar.
Bugün aynada kendime baktım da kilom aynı fakat spor yapmadığım için genis bir görüntü var özellikle badem bölgesinde benim en kısa zamanda spora başlamam lazım ama bir türlü konsantre olamiyorum
oy oy . beni de gaza getirdin .
evet canım ya.gaza gelelim canısı yaa birbirimizi tetikleyelim olmuyor böyle :)