• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kimseler yok :KK43:

öğlen yemeğim;

çorba
patates kızartması
makarna

hepsi çeyrek porsiyon çok az yedim

1 çay
Canım tatil olunca bir yerlere yetişmekten giremiyorum pek foruma, benim hayatım koşturmaca zaten :)))

Ben bu tatilde bir kaçırdım ipin ucunu sormayın, yarın iş başı ile diyete devam inşallah

13.30

1 fincan sade türk kahvesi

öğlen 14.40

Screenshot_2018-01-01-20-32-29-892.webp

ara 16.45

1 fincan sade türk kahvesi

Akşam

Screenshot_2018-01-01-20-32-18-246.webp

Son ara

Screenshot_2018-01-01-20-32-04-902.webp

Bu arada cumartesi günü doğum doktoruma gittim naptın sen erimişsin maşallah 30 kilo gittimi dedi yok henüz 5 ayda 18i gitti dedim çok iyi olmuş ama 18 değil giden 28 gibi duruyor dedi çok mutlu oldum ben bu gazla bi 18 daha veririm inşallah ayrıca bana tam dünya olmuştun dedi :KK70:

Herkese slm kizlar tatil uzun olunca buralar bostu tabi oncelikle herkese huzurlu bir yil diliyorum bnde bu tatilde ipin ucunu kaciranlardanim ama tam tersi yilbasi gecesi degil onun oncesinde kacirdim yatili misafir kahvalti aksam yemegi derken ister istemez yedim bnde

Bu arada cumartesi günü doğum doktoruma gittim naptın sen erimişsin maşallah 30 kilo gittimi dedi yok henüz 5 ayda 18i gitti dedim çok iyi olmuş ama 18 değil giden 28 gibi duruyor dedi çok mutlu oldum ben bu gazla bi 18 daha veririm inşallah ayrıca bana tam dünya olmuştun dedi :KK70:
maşallah canım insallah daha da verirsin

Selam kızlar hepinize mutlu yıllar.
Bugün aynada kendime baktım da kilom aynı fakat spor yapmadığım için genis bir görüntü var özellikle badem bölgesinde benim en kısa zamanda spora başlamam lazım ama bir türlü konsantre olamiyorum

Sanırım ben bu akşam kuruyemiş ve bitter çikolatayı biraz abarttım akşam yemeğinde balık ve salata vardı ve börek yedim 2018 de yemeyeceğim :eek:
canım 18 kilo mu verdin sen .
bravo sana canım ya.
harikasın .
süper vermişsin
hadi daha da ver arkadaşım.
bu kadar verdiğini bilmiyordum .

reglimde bitiyor yarın ve ben artık başlıyorum koşturmaya artık yeter oturdum ağrı çektim şimdi silkelenme vakti regl den önceki aldığım kararı uygulamaya başlıyourm akşam yemek yok gün içinde en az 6 bardak su :) hadi bakalımmmmm gazamız mübarek olsun :)))))))))))))))))

reglimde bitiyor yarın ve ben artık başlıyorum koşturmaya artık yeter oturdum ağrı çektim şimdi silkelenme vakti regl den önceki aldığım kararı uygulamaya başlıyourm akşam yemek yok gün içinde en az 6 bardak su :) hadi bakalımmmmm gazamız mübarek olsun :)))))))))))))))))
oy oy . beni de gaza getirdin .

Selam kızlar hepinize mutlu yıllar.
Bugün aynada kendime baktım da kilom aynı fakat spor yapmadığım için genis bir görüntü var özellikle badem bölgesinde benim en kısa zamanda spora başlamam lazım ama bir türlü konsantre olamiyorum
ben de cok spor yaptigim icin vucut ski canim pek gostermiyorum spor iyi oluyor

gaza gelelim canısı yaa birbirimizi tetikleyelim olmuyor böyle :)
evet canım ya.
ben bugün oruçluyum .
ama sabah maşallah . çok abarttım .
zaten 4 gündür maşallah yedim de yedim . pasta poğaça . fındık fıstık . meyve . çikolata. vs .
sorma zaten .

sabah 2 yumurta
yarım simit
1 çay kaşğı tereyağı
patates salatası . 1 kase
1 küçük elmalı kurabiye
1 bardak kahve.

iftara sucuklu kurufasülye.
yoğurtlu çorba var

Back
X