• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar bnde bugun pro agirlikli beslendim oglen dedigim gbi tavuk salata aksam da hindi sebzeli yanina salata az once dehset derecede tatli krizim geldi regl yaklasiyor diye ancak yarim bardak sutlu kahve ictim oyle bastirdim su donemlerden nefret ediorum

aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yoktur

bnde cok pisirmiyordum.bu ara cok fazla sebze aldim pisirdim cok iyi oldu aksm yogurtlu pancar ispanak kavurma ce brokoli haslama yedim

seni merak etmisyim.canim tam yazcaktim ki sen girdin hosgeldin snde
hoşbuldum canım..:KK15:

Kızlar kv geldi ev nüfusu arttı pek giremiyorum zaten çocuklarda ufak kafamı kaşımaya elim değmiyor
yazarhanim35 yazarhanim35 canım geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel yıllara
@gibigibiyim aramıza hoşgeldin biz bu ara topikçe doğru düzgün kilo veremiyoruz senin verdiğin kilo beni heyecanlandırdı taze kana ihtiyaç vardı :KK66: umarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşır güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi vermeye çalışıyorum
sersum sersum sende benim gibi pek giremiyorsun canım sende hoşgeldin :KK66:
@demirleke A aaadddaaa kızlar ne güzel oruç tutuyorsunuz benim kazalar boyumu geçti emzirmesem bende tutardım kıskanıyorum sizi
okuyucuu okuyucuu spor şart canım ama ben yapamıyorum sözde çalışmıyorum ama çalışsam bu kadar yoğun olmazdim herhalde
sağol canım hoşbuldum.:KK15:.işten fırsat bulamıyorum bazen

eğer kaçamaksız gidersen ayda 3-4 kilo verirsin bu menulerle canım

sersum sersum
inşallah:KK54::KK54:

Gunaydiiin! :KK36::KK36::KK36:
Sonunda okullar acildi ve ben ofisteyim yineee.:KK73:
Tatil falan derken 2 haftayi devirdik resmen bisey anlamadim.
Gecen haftanin mesajlarina soole bir goz gezdirdim masallah herkes tam gaz devam. Harikasiniz kizlar!
Bu sabah kahvaltida zeytin peynir yedim cok istahim yoktu. Oglende salata falan idare edicem.
Bu arada 18 yildir burda yasiyorum ilk defa 3 dereceye dustu sicaklik millet donuyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Biliyosunuz Guney Florida da yasiyorum buraya hic kis gelmiyor normalde 12 ay yaz mevsimi.
birde ozon deliniyor sicaklik artacak diyorlar artacagina azaliyor ne hikmetse. :confused:
2020 den sonra mini buzul çağı bekleniyormuş..350 yılda bir oluyormuş doğa kendiniyeniliyormuş..10 yılkadar sürecekmiş...yandık:KK51::KK51::KK51::KK51:ben kışı hiç sevmem...:KK47:

Kizlar bnde bugun pro agirlikli beslendim oglen dedigim gbi tavuk salata aksam da hindi sebzeli yanina salata az once dehset derecede tatli krizim geldi regl yaklasiyor diye ancak yarim bardak sutlu kahve ictim oyle bastirdim su donemlerden nefret ediorum
ben de gıcık oluyorum reglöncesi tatlıkrizlerine:kızgın:

okuyucuu okuyucuu canim cok tesekkur ederim liste icin baktim suan aslinda buna uygun besle iyor gibiyim yalniz bu ilk 17 gunde sut ve lwynir yok sanirsam dimi

selam kızlar...yarın liste sırası Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu nde..şimdiden kolay gelsin canım:KK68:
kızım hasta gene sınav haftası yarın 2 sınava giremeyecek..dr a gidip rapor allacağız maalesef telafi sınavına girer artık...
okul toplantısı vardı daha yeni geldim eve..artık kurs ve okulda üniversite hazırlık moduna iyice giriyorlar artık..Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
kaysı yumurta
çavdar
peynir

öğlen
ton balığı
haydari
2 kk kadar haşlanmış et

akşam
kabak mücveri
tavada az yağlanmış olarak
yoğurt

kahve yanında ince olanlardan 2 ince dido :kahve::kahve:

yarına tartı yüzümüzü güldürsün kızlar...:KK68::KK68::KK68:

bugün oruç değilim .
aslında hasta da değilim ama . dün boğazım batınca bugün tedbir olarak tutmadım .toparlayayım . yarın inşallah tutarım .

sabah kahvaltım .

1 bardak yağlı süt ile kahve. 1 çay kaşığı şeker attım içine.

2 haşlanmış yumurta.

öğlen için
1 adet ekşi yeşil elma.
1 adet havuç .
ve
arpa şehriye salatası.

bu salatayı ben şöyle yapıyorum . 1 paket arpa şehriyeyi haşlıyorum . içine 1 kutu ton balığı . 1 kutu mısır katıyorum . az yağ . sonra buzdolabı poşetlerine koyuyorum . 1 porsiyonluk. iş için yapıyorum bunu. sanırım 6-7 paket çıkıyor . akşamdan çıkarıyorum buzluktan . sabaha çözülüyor . işe getiriyorum . ve yerken içine 1 adet limon sıkıyorum .
Güzelmiş kız teşekkürler ben bunu yaparım

Hoşbulduk canım teşekkür ederim güzel dileklerin için :dua::dua::dua: Bebeğini sağlıkla büyüt sen de inşallah :dua: kaç kilo aldın hamilelikte hiç verebildin mi?
Amin canım cümlemizinkileri inşallah benim hamilelik 28 kiloyla bitti minyatür fil olmuştum 18 gitti 10 u henüz bende senin diyet fena değilmiş ama emzirdigim için ben şuan yapamam süt ve süt ürünleri vazgeçilmez benim için tahin pekmez bulgur olması gerekiyor ama aklıma yazdım emzirme bitince deneyebilirim veya senin diyeti değiştirip kendime uydurabilirim sabah tartı günü bu hafta gittiğini sanmıyorum ama almadım da

yazarhanim35 yazarhanim35 kız Allah canını almasın 2 tane fellah köftesi midene bile inemeden bitti hayranım senin şu iradene ama yemekleri sanırım evde annen yapıyordur insan bir ton uğraş verip yapınca bence daha fazla yiyiyor

Bende menü yazayım hemencecik
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Az biraz ekmek
Çay

Nescafe
3 tane kurabiye

4-5 tane bimin yağlı gevreklerinden

Akşam
3 kaşık pırasa
3 kaşık ıspanak
1 kase ayran çorbası
1 kepçe etli kuru fasulye

1 sade türk kahvesi
Yarım porsiyon sufle

yazarhanim35 yazarhanim35 kız Allah canını almasın 2 tane fellah köftesi midene bile inemeden bitti hayranım senin şu iradene ama yemekleri sanırım evde annen yapıyordur insan bir ton uğraş verip yapınca bence daha fazla yiyiyor
Ben yapıyorum canım yemekleri . Tabağa kardeşim el koydu :D kalanını o yedi :D

Hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun kızlar,
Bu ara o kadar yoğunum ki menü paylaşımı da yapamıyorum :KK43:

Gelelim tartıya :)
Kilo bildirimi:
Başlangıç kilosu :69,5
Hedef: 65
Geçen hafta:68,1
Bu hafta: 68,1
Giden kilo:0

Bu hafta dikkat etmeyince giden yok çok şükür gelende yok korkuyordum aldım diye :KK49:

Gunaydiiin! :KK36::KK36::KK36:
Sonunda okullar acildi ve ben ofisteyim yineee.:KK73:
Tatil falan derken 2 haftayi devirdik resmen bisey anlamadim.
Gecen haftanin mesajlarina soole bir goz gezdirdim masallah herkes tam gaz devam. Harikasiniz kizlar!
Bu sabah kahvaltida zeytin peynir yedim cok istahim yoktu. Oglende salata falan idare edicem.
Bu arada 18 yildir burda yasiyorum ilk defa 3 dereceye dustu sicaklik millet donuyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Biliyosunuz Guney Florida da yasiyorum buraya hic kis gelmiyor normalde 12 ay yaz mevsimi.
birde ozon deliniyor sicaklik artacak diyorlar artacagina azaliyor ne hikmetse. :confused:
canım sizin o taraf soğuyor . ama Türkiye ısınıyor .
burada da 2 kez kar yağdı . ama hemen eridi. ve hava olması gerekenden ılık .
yine cezayir üzerinden sıcak hava dalgası geliyormuş . buralar da 15 derece falan . bazen 10 . yani soğumadı. ama kış bu yıl Türkiye de böyle geçecek deniyor .tam anlamıyla kış olmayacakmış . artık bilemiyorum . uzmanlar öyle diyor .

kutuplar eriyor . tersine döndü dünya.

Kilo bildirimi:

Bu hafta dikkat etmeyince giden yok çok şükür gelende yok korkuyordum aldım diye :KK49:
oyyyy. ümitliydim senden ama. vermemişsin

bugün oruçluyum. dün tutamamıştım.
sahur.
4 küçük haşhaşlı çörek
2 haşlanmış yumurta
1 adet yeşil ekşi elma
1 bardak süt
1 litre su

hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar ;

Rumuz:okuyucuu
2 hafta önceki kilo: 60.8 kg
bu hafta: 60.5 kg
fark: - 300 gr
yüzde: % 0.493

regl dün bitti kızlar ondan veremedim diye kendimi teselli ediyorum.

kahvaltım;

kepekli sandwiç (domates salata peynir marul )
2 çay

oyyyy. ümitliydim senden ama. vermemişsin
:olamaz: canım bu hafta hiç dediğimi yapamadım akşam yemeyeceğim dedim oğluma yenik düştüm gündüz yemeyeceğim dedim arkadaşlarım o kadar ısrar etti ki kırmamak için yedim, zaten 3 günlük tatilde hiç dikkat etmedim, sonuç bu :KK43: zaten bu ara spor sıfır hiç yok yağmur çok burda çıkamıyorum dışarı evde de bi iş çıkıyor çocuk bırakmıyor oy oy kimse kilo vermemi istemiyor :KK70:

Sabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir kase kadar zeytin
1 dilimden az ekmek (bırakamadım kahvaltıda şu ekmeği tamamen:)
1 bardak çay

Kilo bildirimi:

kaderimiz aynııı be gülüm :anne:

Back
X