Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde coo spor yapiorum cnm eve spor odasi kurduk zaten o yuzden kilomu gostermiyorum herkes cok iyisin diyor tabi esime hirs yapmam iyi bisey o da bilerek yapiyor ama sinir olmamak elde degilböyle yaptıkları zaman aslında sen başarılı oluyorsun.
öyle yapmasa zaten sen kilo alır durursun .
onun kendine dikkat etmesi çok iyi.
sen de kendine iyi bakmak zorundasın canım .kendi sağlığın için . kendin için .
kendine iyi bak lütfen .
spora falan gitsen ya sen de. madem eşin gidiyor .
bence kötü dememiş eşin .bnde coo spor yapiorum cnm eve spor odasi kurduk zaten o yuzden kilomu gostermiyorum herkes cok iyisin diyor tabi esime hirs yapmam iyi bisey o da bilerek yapiyor ama sinir olmamak elde degil
Geldim geldim sorma bu kez 3 ay veriorm kendime canm bitsin bu is al ver al ver olmuyorbence kötü dememiş eşin .
seni gaza getirmek istemiş .
ve gelmişsin de .
işe yaramış .
akşam kaçmış mı. 1 adana ve çiğer şiş.
afiyet olsun canım.
eşin geliyormuş gözün aydın .
güzel geçsin inşallah
kızçen 18 olmuş .ne çabuk gerçekten
ben buraya geldiğimde orta okula gidiyordu.
zaman hızlı gerçekten
yeni yaşı kutlu olsun kızçenin
üni. sınavlarına seneye mi giriyor . bu yıl girecek mi canım
sabahvesen. hayırlı olsun . telefon yasak ise yoğun bi iş yeri.
çok sevindin adına.
afiyet olsun .12 gibi
1 fincan sade türk kahvesi
Öğlen
Kaçamak :)
Yemekten sonra
1 sade soda
2 ufak lokma ( fındıktan biraz büyük )
sağol canımafiyet olsun .
sağol canımcım...düşüncelidir sağolsun annem..ahha ahhh ben de bi oturtamadım..annem olunca da çok zor oluyor..o başka bişey pişiriyor ben başka yemek istiyorum..off offf...sersum sersumcum cok sevindim senin adina esinle basbasa olman da iyi olmis annecigin cok dusunceli davranmis bnm annem de boyledir bnde pro yapayim diyorum arrik su duzeni oturtmam lazim bir al bir ver olmuyor boyle
1 porsiyonun yarısı adana canım 2 köfte koyuyorlar zaten şişte yarısı annemle bölüştük değişik yemek için ..akşam kaçmış mı. 1 adana ve çiğer şiş.
afiyet olsun canım.
eşin geliyormuş gözün aydın .
güzel geçsin inşallah
kızçen 18 olmuş .ne çabuk gerçekten
ben buraya geldiğimde orta okula gidiyordu.
zaman hızlı gerçekten
yeni yaşı kutlu olsun kızçenin
üni. sınavlarına seneye mi giriyor . bu yıl girecek mi canım
.
ertesinde telafi edip kaçamakları sürekli yapmazsan gelmez geri..benim 2 kere de hatam bu oldu bir kez daha versem asla aynı hatayı yapmam..1 gün kaçamak yaptıysam 1-2 gün dikkat etmeliydim oysa ki...Günaydın kızlar kendimden çok şikayetçiyim bir türlü düzen kuramadım acil vermem gereken kilom yok bu yüzden ağırdan alıyorum umarım bu salis bana kilo olarak dönmez
karatay en güzeli aslında..ama aceleye gelmiyor...Canim bende oleyim herkes iyisin dedikce dedikce kilo aldim kimsenin lafina sozune bakma bizim vermemiz gereken daha cok kilo var artik isi beyimde halledip duzene gecmemiz gerekiyor bnde senin gibiyim bu ara o yuzden boyle yazdim ama iyi falan degilim farkindayim o yuzden bu zamana kadar cok acele vermeye xalistim cok fazla sok diyet yaptim hic duzenjm olmadi ama simdi kendime zaman verdim 2 veya en fazla 3 ay disimi sikcam ve bu surede sabredip karatay yapcam sacma sapan gecen 6 yildam snra anladim ki ac kalarak asla zayiflayamior ve douydugum tek diyet de karatay
erkekler hep şanslı zatenEsim de benim tam tersim hayati boyunca zayifti simdi surekli vucut gekistirmek icin spor yapiyor kendine deli gbi bakiyor bu ara biraz da bncil kendi vucudundan baska bisey gordugu yok bende kendim basarisiz olunca daha da cok kiziyorum kendime dun yine geldi proteinlerini yedi kollarina bakti bakti bn de dun kacamak yapmistim bana bozuldu sanki ne de olsa basaramayacak der gbi sozleri vardi hep oyle olur ya bu da beni cok snirlendirdi
inşallah canım...Geldim geldim sorma bu kez 3 ay veriorm kendime canm bitsin bu is al ver al ver olmuyor
sağol canımsersum Allah kavuştursun canım
bnde cok yorgunum artik kapansin bir okullar yaselam kızlar...sabah annemi yolcu ettim..vardı çok şükür..
dönüşte işe gittim tabii sürünerek...son 2.5 gün...
sabah
menemen
1 dilim çavdar
peynir zeyttin
öğlen
ezogelin çorba
hasanpaşa köfte
sütlaç
akşama kısık ateşte tavuk ve karışık sebze pişiriyorum..(kabak,havuç az patates)
az önce çok acıktığım için 2 çiğköfte yedimyemeğin pişmesine çok var daha
![]()
bayiliorum haftasonu kahvaltilatina bnde yemegim cok hos gorunuyor bu aradaSabahlari 3 cocugu okula hazirlarken dogru durust kahvalti yapamiyorum. haftasonu gelsede soole keyifle kahvalti yapsam.
Oglen sandvich yerim sanirim.