Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl öncesi davul gibi olmak normal oluyor canım .Günaydın kızlar
Akşam tahin pekmez kavanozuna düştüm sanırımregl öncesi tatlı krizi ona saldırdım direk ancak fark ettim ki bu krizleri savuşturursam o kadar koşturmaya kilo veririm çünkü ona rağmen dün sabah ki kilom dan az çıktım ama vücudum ödem topladı hissediyorum karnım davul gibi
aynen cnmAhh bu tatli krizleri de olmasa
çok koşturmaca halindeym cnm çkk da yorulup acıkıyrumregl öncesi davul gibi olmak normal oluyor canım .
benim de geçmek üzere o dönemim .
tatlı krizlerini savuşturdum bu kez . küçük tatlı parçaları ile.
dün akşam irmik helvası yaptım .
çocuklar istedi.
ondan 1 tatlı kaşığı yedim . yeterli geldi.
önceden olsa . 1 tatlı kaşığı yiycem deyip 6-7 tatlı kaşığı yerdim .
1 haftadır ben de dur diyebiliyorum birazcık kendime.
daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum . önceden biraz daha aburcubura yöneliyordum .
geçmiş olsun canım...teşekkür ederim canlar tamam canım yaparımm saolasın dün akşam üzeri başım döndü düşüverdim birden ellerim nasıl titriyor anlatamam
ilk defa bugün doğr dürüst yemek yedim
Allah korusun canım...bizde de salgın var ..açıklamıyorlar deniyor..hastaneler tıklım tıklım..Gunaydin kizlar.
Burdaki grip salgini dun 1 kisiyi oldurmus. 500 e yakin kisi hastanelerdeymis. insan korkuyo ister istemez malum cocuklar okuldalar ordan virus getirebilirler Allah korusun.
Hafif bir kahvalti yaptim dunde hafif yemistim butun gun ama hafta ici spor yapamiyorum, sadece cuma cumartesi ve pazar gunde 2 saate yakin en az 10 km yuruyus yapiyorum. yinede cok faydasi oldugunu dusunuyorum.
mamalariniz cok guzel masallah calisan biri olarak + 3 cocuk o kadar detayli mamalar yapamiyorum ben prtaik ne varsa onu yiyoruz hafta iclerinde. ama hazir yemek yada fast food hic yemeyiz.
ofisteyim simdi ihlamur yapmis sekreter onu iciyorum.
bu gavurlarida ihlamura alistirdim.![]()
hoşgeldin canım..hayırlısı olsun bakalımMerhabalar kızlar
kızlar guzel çoğu kisi devam ediyor, fazlalasarak artmış grup
Ben bir başla bir bırak devam ettim hep ama kalıcı olmadı
Kpss ye hazırlanıyorum yine bu sene
Ondan hafta içi akıl telefonumu kapatıp eski model bir telefon kullanıyorum, sosyal medyadan hafta ici uzak durmak ve ders çalışırken ilgim in dağılmaması için.
Bu yüzden kk ya da uzun süredir düzenli girmiyordum
Ama motivasyon ihtiyacı duydum kpss konusunda ve burada bir topige yazmaya başladım.
Ondan dolayı buraya da tekrar dönüş yapacağım inşallah.
Cuma günü 1 haftalığına memlekete gideceğim geldikten sonra yazmaya başlar menü ve kilo mu inşallah
Diyetisyenle devam ediyorum artık, diyet listem çok güz hiç acikmiyorum.
60 kiloyu ve diyetisyenle 52 kilo hedefledik 3 ayda.
canım hoş geldin .Merhabalar kızlar
Ondan hafta içi akıl telefonumu kapatıp eski model bir telefon kullanıyorum, sosyal medyadan hafta ici uzak durmak ve ders çalışırken ilgim in dağılmaması için.
Ama motivasyon ihtiyacı duydum kpss konusunda ve burada bir topige yazmaya başladım.
Cuma günü 1 haftalığına memlekete gideceğim geldikten sonra yazmaya başlar menü ve kilo mu inşallah
Merhabalar kızlar
Çok sağol canımcanım hoş geldin .
ben de kpss çalıştığım dönemde sadece kk da kpss sayfasında yazıyordum .
başka sosyal medyadan arkadaşlara yazamıyordum . zaten çocuklar ve ders . başka yaptığım bi şey yoktu.
başka türlü de olmuyor .
inşallah bu kez olacak canım benim . Allah yardımcın olsun . dualarım seninle ve emek verenlerle arkadaşım.
eylül ayında kardeşim de atandı. o da çok istedi. Ağrı ya atandı. almanca öğretmeni olarak .
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah .
ben yedim kendim yaomadim ama bir arkadasim cok sk yapiyordu lezzetli de oluyorduincir uyutması yapan oldu mu.
güzel oluyormuş . herkes öyle anlatıyor . sersum da yapıyordu geçen yıllarda.
denemek istiyorum . tatlı krizlerinde sağlıklı atıştırmalık
bu şey güzel mi canım . içi çikolatalı mı.ara
az lighjt sütlü espresso
yrım paket
Eki Görüntüle 2096606
öğlen
5-6 kaşık erişte pilavı
kıymalı patates
erişteli ezogelin
şimdi
1 sade soda
şekersiz chai tea
canım benim . inşallah olur artık . hayırlısı ile.Çok sağol canım
Çok sıkıldım bu süreçte
Anneligimi eşliğinde aile ilişkilerini hepsini etkiledi
Hayırlı sonuçlandı istiyorum.artik
incir aldım marketten . akşam yapacağım .ben yedim kendim yaomadim ama bir arkadasim cok sk yapiyordu lezzetli de oluyordu
Kardeşine de çok sevindim.bu arada canım. Maşallahcanım benim . inşallah olur artık . hayırlısı ile.
incir aldım marketten . akşam yapacağım .
olabilir canımKızlar benim pko vardı. Adet düzensizliği ya da, kilo yapmadı bende ama. Evlendikten sonra 2 sene doğum kontrol.hapi kullandım onun üzerine hamile kalabildim.
Şimdi ise düzenli adetim ama çok uzun sürüyor.
Kilo veriminde ise çok zorlanıyorum. Acaba pko im fazlalasmis i da ben de insülin direnci yapmış olabilir mi, kiloyu zor veriyorum. Veremiyorum.
sağ ol canım . darısı başına inşallahKardeşine de çok sevindim.bu arada canım. Maşallah
züber mi cnm :) fit çikolata çilekli :)bu şey güzel mi canım . içi çikolatalı mı.