- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Yaaa ne cok ozendim. Allah kabul etsin kimbilir ne guzel olacak. Annem 2 kez gitti surekli anlatiyor iyice hevesleniyorum. Esim Turk vatandasi oluyor artik bizde gidebiliriz. Turk vatandasi olmadan Turk kafilelerle birlikte gidilemiyordu o yuzden gidemiyorduk. Diger milletlerle Amerikadan gitmeyide istemedik giden Turk arkadaslardan kimse tavsiye etmedi cunku. sadece Turklerle gitmek guzelmis. Turk milleti gibi millet yok dunyada gercekten.
Cok cok gecmis olsun canim Allah korumus.
Yaaa cok uzuldum Allah sabir versin aileye ve yakinlarina. ben okurken kafayi yedim siz kimbilir ne kadar etkilendiniz.
Teşekkür ederim kızlar.canım nasıl bi kaza geçirdiniz öyle.
Allah beterinden korusun .
Kazayı yolcu otobüsüyle geçirdik, hareket ettikten 30 dk sonra yoldan kaydı karşı şeritte aramanın üstüne. Onu aldi na alarak yoldan çıktı tarlaya doğru
Otobüsünün devrilmedi yan yattı sadece, otobüsten indik, ben kaza alanına bakmadan, yolda kazayı görüp duran arabaya bindim kızımla direk. Kazaya bakmak istemedim çok etkilenmemek için.
Sonra eşim hemen geldi aldı. Ama eve gelince gazeteler haberler hep kazayı gösterdi, orda çok yakın ayrıntılı fotolara baktım, ondan sonra çok etkilendim üzüldü m tabi.
Kızı, çok etkilenmedi sandım ama, dün lreste öğretmenine arkadaşlarına hep kazayı anlatmış, demek o da etkilenmiş baya
Kazada 25-28 yasinda bir çift ve 3 yaşındaki çocuklarının bulunduğu arabaya carptik ve çocuğun babası hayatını kaybetti, anneyle çocuk ise ağır yaralı. Hafta sonu sürekli facebook hesaplarını buldum, mutlu resimlerine baktım o kadar kötü oldum ki.
Rabbim sabır versin ailelerine.