- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atlatırsın inşallah canım bu ara bende hemen hemen senin gibiyim, dün 8 de uyudum kötü oldum bir an hayatın yoğunluğu yorgunluğu ağır geliyor bazen, Allah beterinden korusun şükür olsun yinede bugünümüze![]()
Günaydın Allah şifa versin grip hepimize sırayla uğruyor galiba
Günaydın canim. Neden bu kadar erken kalkiyorsun
Allah şifa versin canım zor gerçekten ikisi bir arada
Yeni işin hayirli olsun canimİşe gidiyorum artık canım :)
Amin canım inşallah cidden zor
dün akşam egzersiz yaptım ilk kez .
1 saat kadar hemde.
akşam 1 kase çorba içtim. o kadar. bi de kek yapmıştım . ıspanaklı . onun tadına bakmıştım. sonra egzersiz
bu sabah mısır ekmeği yedim az bi parça. kendim yaptım. mısır ununu köylü kadınlar vermiş eşime. hayvanına bakınca bazı köylüler bi şey vermek istiyor .
yoğurt yedim yanında
Hepimiz veteriner eşleriyiz yani o da güzelmiş :))Benim eşimde veteriner hekim :) ama uzun süredir sahalarda değil artık şube müdürlüğü yaptığı için, Allah sağlık versin kocalarımıza çalışsınlar![]()
Teşekkür ederim cnm evet bir fabrika da muhasebe de çalışıyorum :) 8 de iş başı kalkıp hazırlanıyorum kahvaltımı yapıyorum. Orada zor oluyor kahvaltı yoksa daha geç kalkardim normalde 7.15 de servis e biniyorum.Yeni işin hayirli olsun canim
Ne üzerine başladın muhasebe mi, niye bu kadar erken kalıyorsun ?
Seninde mi canımHepimiz veteriner eşleriyiz yani o da güzelmiş :))
Evet canım aynı kaderi paylaşıyoruzSeninde mi canım![]()
selam kızlar...gelemiyorum malum eşimle vakit geçiriyorum ..maalesef yarın gece gidiyor gene..ondan sonra düzenli gelirim ..
geçmişe bakamadım..iyisinizdir umarım...yarın listeye gelemem..haftaya başlangıç yaparım...
yarın liste sırasıokuyucuu da..şimdiden kolay gelsin tartı yüzünüzü güldürsün..
hepinizi çok öptüm...![]()
Cok ecmis olsunGunaydin kizlar ben yine hastayim.
kis mevsimi bile olmayan bir yerde surekli hastayiz :))
geçmiş olsun cnmGunaydin kizlar ben yine hastayim.
kis mevsimi bile olmayan bir yerde surekli hastayiz :))
Kahve markınasi var iş yerinde anlaşılanara
1 sade espresso
1 tane arap çikolatası( pazarlama da çalışn arkadaşlar fuara gitmişti oradan getirmişler :)
öğlen
tavuk ciğeri(ilk defa yedim bayıldım)
kırmızı mercimek çorbası
5-6 kaşık arpa şehriye pilavı