• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sayılır canım :) Su ürünleri mühendisiyim bende, atanırsın inşallah canım nasip seni bir yerde bekliyor, bizim alımlarımız çok az rabbim bana aynı yıl iki kez atanmayı nasip etti, üstelik burası süpriz eşimi tanıdım burda evlenmeye gelmişim diyorum :KK70:

Gunaydin kizlar.
Gecenlerde eski jean lerimi cikarmistim cocuklardan oncekileri. tam geldiler acaip sevindim bir suru pantolonum oldu. :KK9:
Kahvaltida tulum peyniri ve 2 ince dilim ekmek yedim. Dun aksam bahceden topladigim fasulyelerle etli fasulye yaptim ondan yedik yanina hic bisey yapmadim. oglen icinde artan fasulyeden getirdim.

Atlatırsın inşallah canım bu ara bende hemen hemen senin gibiyim, dün 8 de uyudum kötü oldum bir an hayatın yoğunluğu yorgunluğu ağır geliyor bazen, Allah beterinden korusun şükür olsun yinede bugünümüze :KK66:

Amin öyle canım rabbim bugünlerimizi aratmasın. geçer inşaallah hepimizinkii

Ara

1 kağıt bardak adaçayı
5 tane etiform çubuk kraker

Öğlen
Kıymalı bezelye
Azıcık spagetti
Kırmızı lahana salatası
Çay

Ara

1 kağıt bardak sütlü espresso
1 kağıt bardak sade espresso

Akşam

Screenshot_2018-01-24-19-53-05-923.webp

Akşam yemeğinden sonra

1 fincan sade türk kahvesi
Ihlamur

dün akşam egzersiz yaptım ilk kez .
1 saat kadar hemde.
akşam 1 kase çorba içtim. o kadar. bi de kek yapmıştım . ıspanaklı . onun tadına bakmıştım. sonra egzersiz

bu sabah mısır ekmeği yedim az bi parça. kendim yaptım. mısır ununu köylü kadınlar vermiş eşime. hayvanına bakınca bazı köylüler bi şey vermek istiyor .
yoğurt yedim yanında

Benim eşimde veteriner hekim :) ama uzun süredir sahalarda değil artık şube müdürlüğü yaptığı için, Allah sağlık versin kocalarımıza çalışsınlar :KK66:
Hepimiz veteriner eşleriyiz yani o da güzelmiş :))

Yeni işin hayirli olsun canim
Ne üzerine başladın muhasebe mi, niye bu kadar erken kalıyorsun ?
Teşekkür ederim cnm evet bir fabrika da muhasebe de çalışıyorum :) 8 de iş başı kalkıp hazırlanıyorum kahvaltımı yapıyorum. Orada zor oluyor kahvaltı yoksa daha geç kalkardim normalde 7.15 de servis e biniyorum.

selam kızlar...gelemiyorum malum eşimle vakit geçiriyorum ..maalesef yarın gece gidiyor gene..ondan sonra düzenli gelirim ..
geçmişe bakamadım..iyisinizdir umarım...yarın listeye gelemem..haftaya başlangıç yaparım...
yarın liste sırası okuyucuu okuyucuu da..şimdiden kolay gelsin tartı yüzünüzü güldürsün..:KK68:

hepinizi çok öptüm...:KK15::KK15:

selam kızlar...gelemiyorum malum eşimle vakit geçiriyorum ..maalesef yarın gece gidiyor gene..ondan sonra düzenli gelirim ..
geçmişe bakamadım..iyisinizdir umarım...yarın listeye gelemem..haftaya başlangıç yaparım...
yarın liste sırası okuyucuu okuyucuu da..şimdiden kolay gelsin tartı yüzünüzü güldürsün..:KK68:

hepinizi çok öptüm...:KK15::KK15:

aynen teşekkürler canım öpüyoruzzzzz

ara

1 sade espresso
1 tane arap çikolatası :D ( pazarlama da çalışn arkadaşlar fuara gitmişti oradan getirmişler :)

öğlen

tavuk ciğeri(ilk defa yedim bayıldım)
kırmızı mercimek çorbası
5-6 kaşık arpa şehriye pilavı

ara

1 sade espresso
1 tane arap çikolatası :KK70: ( pazarlama da çalışn arkadaşlar fuara gitmişti oradan getirmişler :)

öğlen

tavuk ciğeri(ilk defa yedim bayıldım)
kırmızı mercimek çorbası
5-6 kaşık arpa şehriye pilavı
Kahve markınasi var iş yerinde anlaşılan :kahve:

Back
X