• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam

Screenshot_2018-01-25-21-14-09-860.webp

Üretiyoruz desem :KK70: cennetindeyim bir nevi :KK70:
Ayyyy harika
Çok severim kahveyi
Ben de 4 yıl bir kafe de franchise sorumlusu olara, çalıştım, dedigin gibi kahvenin içindeydim hep.

Sonra evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı işimi bıraktım, hala günde 2 kahve içerim mutlaka

Biri türk kahvesi, büyük fincan boy, biri espresso
Makineyi sağolsun gorumcem yurt dışından getirdi

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar

Rumuz : okuyucuu
Geçen Hafta: 60.5 kg
Bu hafta : 60.3 kg
Fark: -200 gr
Yüzde: %0.033

kızlar bugün be liste yapacağım evden zor olacağı için akşam işten çıkmadan yapsam olurmu ? 6:15 gibi erken mi olur ?

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar

Rumuz : okuyucuu
Geçen Hafta: 60.5 kg
Bu hafta : 60.3 kg
Fark: -200 gr
Yüzde: %0.033

kızlar bugün be liste yapacağım evden zor olacağı için akşam işten çıkmadan yapsam olurmu ? 6:15 gibi erken mi olur ?
Olur canim büyük ihti al o saate kadar herkes bildirir

Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 81
Güncel kilom 80,3
Fark 700g
Yüzde % 0,871

Son kızlar malum tatil pek uğrayamiyorym bildirimi yapayım hemen
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.9
Bu haftaki kilo 67.3
Fark 600 gr
Yuzde 883.6

Kilo Verenler

1. nadalvanos :nazar::nazar::nazar:
2. mesmeser :nazar::nazar:
3. sarfansari :nazar:
4. okuyucuu :nazar:

YAZANLAR HEP VERMİŞ MAŞAALLAH KIZLAR TEBRİK EDİYORUM YAZMAYANLAR VAR OLMADI YARIN TEKRAR DÜZENLERİM :)

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM :KK200:

Ayyyy harika
Çok severim kahveyi
Ben de 4 yıl bir kafe de franchise sorumlusu olara, çalıştım, dedigin gibi kahvenin içindeydim hep.

Sonra evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı işimi bıraktım, hala günde 2 kahve içerim mutlaka

Biri türk kahvesi, büyük fincan boy, biri espresso
Makineyi sağolsun gorumcem yurt dışından getirdi
aynen cnm bnde bayılırım :)

Kilo Verenler

1. nadalvanos -700 gr :nazar::nazar::nazar:
2. mesmeser -600 gr :nazar::nazar:
3. sarfansari -500 gr :nazar:
4. sabahvesen -300 gr :nazar:
5. okuyucuu -200 gr :nazar:

YAZANLAR HEP VERMİŞ MAŞAALLAH KIZLAR TEBRİK EDİYORUM YAZMAYANLAR VAR OLMADI YARIN TEKRAR DÜZENLERİM :)

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM :KK200:

Slm kizlar hala umredeyim ama 3 gun kaldi donmeme sizi cok ozledim hepinize dua ettim kilo konusuna gelince hergun inanilmaz bir tempo var gunluk ortalama 25 bin adim atiyorum hava sicak veya ilik malesef otel de yiyorum ama disardan birsey yiyemiorum turkiye burnumda tutuyor
Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu seylacim bu konuda seni ne kadar iyi anliyorum suanda bilemezsin turkiye de olsan al bir simit ye ama burdaki simot sarayinin bile lezzeti yok sanki
sersum sersum canim bana ozelden babain adini yazar misin eger istersen tabiki ona dua etmek istiyorum
Hepinizi cok ozledim sizi seviyorum kizlar iyiki varsiniz

Kızlaaarr nerdesiniz haftasonu olunca yine durdu burası ben kızancıklarımla uğraşmaktan yazmaya vakit bulamıyorum ama sizi okumayı seviyorum

Slm kizlar hala umredeyim ama 3 gun kaldi donmeme sizi cok ozledim hepinize dua ettim kilo konusuna gelince hergun inanilmaz bir tempo var gunluk ortalama 25 bin adim atiyorum hava sicak veya ilik malesef otel de yiyorum ama disardan birsey yiyemiorum turkiye burnumda tutuyor
Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu seylacim bu konuda seni ne kadar iyi anliyorum suanda bilemezsin turkiye de olsan al bir simit ye ama burdaki simot sarayinin bile lezzeti yok sanki
sersum sersum canim bana ozelden babain adini yazar misin eger istersen tabiki ona dua etmek istiyorum
Hepinizi cok ozledim sizi seviyorum kizlar iyiki varsiniz

cnm Allah razı olsun rabbim kabul eylesin :KK200:

Back
X