• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yemiyelim akşam böyle saçma sapan zamanlarda . ne dersin . bunu yapabilir miyiz
tabiki yapariz bugun basladik bile

Kızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin :dua::KK61:
ayy cok ama cok buyuk bir aci allah kimsenin basina vermesin

Sabah kahvalt cokelekli omlet bir yumurtadan 3 ceviz bir kucul fincan sut

Camdan düştü canım, kaza denilebilir, amin inşallah çok zor bir imtihan inanın tarifi yok, hiç kimseye yaşatmasın rabbim :KK61::KK61:
Allah sabır versin eli kesilse içimiz acıyor rabbim evlatla sınamasın Rabbim kimseye yaşatmasın çok üzüldüm

Rabbim ailesine sabır versin.
Benim de nedense çok çok korktuğum birşey.
Arkadaşımın eski komşusu 2 yaşındaki çocuğu böyle bir olay yaşamıştı, anlatmıştı seneler önce çok etkilenmiştim, o gun der beri korku bilincaltima yerleşmiş.

Kızım 3 yasinda yazları kesinlikle sandalye çıkaramıyorum balkona felan, ne kadar tedbir alsakta takdiri ilahi ama.

Rabbim ailesine sabır versin.
Benim de nedense çok çok korktuğum birşey.
Arkadaşımın eski komşusu 2 yaşındaki çocuğu böyle bir olay yaşamıştı, anlatmıştı seneler önce çok etkilenmiştim, o gun der beri korku bilincaltima yerleşmiş.

Kızım 3 yasinda yazları kesinlikle sandalye çıkaramıyorum balkona felan, ne kadar tedbir alsakta takdiri ilahi ama.
Evet canım kaderden ötesi yok ama tedibir almak gerek tabiki, benimde oğlum 3 yaşında demir yaptıracağım şimdi bende inşallah, Allahım esirgesin kimsenin ciğerini yakmasın rabbim

Evet canım kaderden ötesi yok ama tedibir almak gerek tabiki, benimde oğlum 3 yaşında demir yaptıracağım şimdi bende inşallah, Allahım esirgesin kimsenin ciğerini yakmasın rabbim
bu demiri yaptırdığında daha tedbirli olman gerekiyor .
demirlerin sağlam yapılmaması durumu da var . çocuk bu korkuluğa güvenip tırmanabilir . sen de sağlam diye düşünüp göz yumabilirsin . Allah korusun .

merhaba kızlar;

saat: 9:30
tost ekmeği arasına kaşar domates
2 çay

saat: 12:45

ayran çorbası
sebzeli bulgur pilavı
salata
1 küçük dilim ekmek

saat: 14:45

1 çay

Selam kızlar burda neler değişti bilmiyorum ama ben 68 günde 8,2 kg vererek hedef kiloma ulaştım bu işleri bıraktım :KK73::KK73:darısı size inşallah yakın zamanda hedeflerinize ulaşırsınız :KK37::KK37:

Sabah

Screenshot_2018-02-07-19-34-43-535.webp

Ara

Yarım kağıt bardak espresso
1 ufak peksimet ( 2 parmagm kadar falan byuklukte)

Öğlen

1 kepçe mercimek çorbası
Ispanak
5-6 yk domatesli makarna

Ara

1 ufak peksimet ( 2 parmak kadar falan)
1 ısırık Dido
1 kağıt bardak Yeşilçay

Aksam

Screenshot_2018-02-07-19-34-33-478.webp

oyle yaomaya niyetlendim sporumu da yapmistim ama seytan bikac cevizle hurma ye dedi malesef onlari da yedim aksam:KK43:
o şeytan var ya o şeytan:KK62::KK62:
ben de regl olduğumdan habire tatlı krizi..bugün 1 metro ve eti pufff ufffffffff:KK23::kızgın::kızgın::kızgın:
günaydınnn:KK200:

geldim dedim ama yazamıyorum bir türlü yoğunluktan ve yorgunluktan.

şeytan beni de dürttü dün. bir süü pötibör bisküvi ve kraker yedim. kraker iyiydi de, pötibör bisküviler olmasaydı daha iyiydi:halay:

şimdi de elim gidip gidip geliyor bisküvilerin olduğu dolaba. sürekli elimi geri çekiyorum. :KK48:
hepimizi dürtmüş zalimmmm:KK62::KK62:

Kızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin :dua::KK61:
Allah sabır versin ailesine..Çok acı çok:cry:

Son düzenleme:
sabah
:kk77::kk77::kk77:
kaysı yumurta
peynir
çavdar çeyrek simit(millet her sabah simit yiyor ve çok güzel kokuyor dayanamayıp kopardım)

öğlen
3 köfte
brokoli salatası
yoğurt
sebze çorbası

akşam
tarhana
yarım lahmacun
ayran

arada regl ve şeytan dürtmesi metro ve eti puf
1 elma yarım portakal

selam kızlar...dukan birasını da içiyom ama kaçamak da yapıyorum..ne zaman düzelecem bennnnn:kızgın::kızgın::kızgın:

dün engelli bir hastam elimi bir tuttu,bıraktırayım derken tırnağını geçirdi..kanattı..Anne baba zor tutuyor zaten Allah yardımcıları olsun..eldiveni bile yırttı..hemen hemşiremiz batikon pansuman falan..hasta geçmişine baktım korktum genede..bizim hastanede bulaşıcı hastalık taşıyan çok hasta var,insan korkuyor..neyse sadece nörolojik geçmişi var..Allaha emanetiz valla..ne kadar dikkat etsek korunsak da bunlara engel olamıyoruz...:KK43:

Back
X