• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eşim bosnak boregi istedi
Onu yapacağım akşama,
Umarım fazla kaçırmam
Belki kacirorim diye sabah kahvaltıda ekmek yemedim, şimdi de öğle yemeği olarak yarım dilim ekmek 6 zeytin yedim.

Eşim bosnak boregi istedi
Onu yapacağım akşama,
Umarım fazla kaçırmam
Belki kacirorim diye sabah kahvaltıda ekmek yemedim, şimdi de öğle yemeği olarak yarım dilim ekmek 6 zeytin yedim.
boşnak böreğini elde açıyorsun sanıyorum . eşin çok fazla hamur işi yiyor maşallah.

canım bi şeyler içmek istiyor .
Bende bugün yine acayip iştah var hayırlısı bakalım, öğlen bir elma bir portakal yedim, yoğunum ya enerji yetmiyor canım çok çikolata istedi bir albeni aldım kaçamak yaptım :oops: Akşama da inşallah karnıyarık yapacağım öğlen ayarladım malzemeleri

Bende bugün yine acayip iştah var hayırlısı bakalım, öğlen bir elma bir portakal yedim, yoğunum ya enerji yetmiyor canım çok çikolata istedi bir albeni aldım kaçamak yaptım :oops: Akşama da inşallah karnıyarık yapacağım öğlen ayarladım malzemeleri
ay sen böyle yazınca birden benim de canım çikolata istedi

Selam kızlar nasılsınız

Gelemedim bi türlü yoğunluktan kilolar da aldı başını gidiyor

Tekrar başlıycam inşallah

Bu hafta bildirim yaparım haftaya da listeye girerim

Kilom 75.4 cuma güncellerim bi değişiklik olursa

Sizler de iyisinizdir inşallah

Şu an daha kahvaltı yapmadım hastane işleri vardı aslında gündüz iyi gidiyorum da akşam ve gece bişeyler oluyor deli gibi yiyorum asıl onu halletmem gerek
hoş geldin . gel yine olur mu.
hastanede ne işin var . geçmiş olsun

Aslinda yemek konusunda pek talepte bulunmaz ne yaparsam onu yer
Dun yemekteyiz programjnda geçti bosnak boregi ondan canı istedi, benim de canim isteyinca yapayım dedim.
canım afiyet olsun . hazır yufka ile mi yaptı.
bende yapmıştım börek . aslında var dolapta.

Yok canim el acmasi yapacağım.
Hamuru öğlen ogurduM dinlensin diye şimdi de kimyasını k avurdum.
Bu hamur yaglanip sonra sürdürülüyor incecik yol bir börek yapacam
hamarat arkadaşım benim .
ben de yapmak istiyorum böyle el açması incecik . sıvı yağ ile .

Back
X